I te ideje,odakle ih vadis.
Mjesoviti brak?
Moderator: spacebound
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26140 times
- Been thanked: 26782 times
- Status: Offline
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Re: Mjesoviti brak?
Pa nije da sam to tek tako izmislio, već mi je taj primjer nekako najbliži ponižavanju Bošnjaka u tim brakovima
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14414 times
- Been thanked: 24235 times
Ti stvarno nisi normalanNaseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 18:16Pročitaj ponovo moj post i vidjet ćeš da sam pisao o nečemu skroz suprotnom.Fuddo wrote: 27 Jul 2025, 17:34 Bolan Nazife, to je neciji zivot, izbor…ne znam zasto imas problem sa tim?
Isto tako ako se muškarac i žena vole, a njemu je fetiš da žena stavi dildo i guzi ga dok je on obučen kao studentica i stenje, to je njihov brak, život, izbor i neka žive što se mene tiče 50 godina u braku.
Ali ne mogu da ne primjetim da se muškarac u tom braku voli ponižavati da bi njih dvoje bili sretni u braku.
Halali
Dozvolite da se obratimo
- Bobi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 736 times
- Been thanked: 1409 times
Ko zna dobro engleski, šta da upišem u pretragu da mi izbaci video ovakav kako ga je Naseef opisao
?
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24463 times
- Been thanked: 10619 times
Uvijek najviše raspravljaju na temu oni koji samo nešto pretpostavljajuironman wrote: 27 Jul 2025, 17:34 Ovdje trebaju pisati ljudi koji zive zivot u braku sa osobom koja nije iste religije.
Mijesani brak zvuci ko da covjek ozeni slonicu ili se zena uda za krokodila.
A oni trebaju pricat.
Prozive ljudi sretnije neg vecina dunjaluka...vole se do smrti.
Djecu izvedu na put.
A mi naprdjujemo kako su se il on il ona zajebali nesto u zivotu.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
UkucajBobi wrote: 27 Jul 2025, 18:22 Ko zna dobro engleski, šta da upišem u pretragu da mi izbaci video ovakav kako ga je Naseef opisao?
Will and Deen, the son of Zaim
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Bobi
- Aktivni forumaš

Ne valja, nema ništa .Naseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 18:28UkucajBobi wrote: 27 Jul 2025, 18:22 Ko zna dobro engleski, šta da upišem u pretragu da mi izbaci video ovakav kako ga je Naseef opisao?
Will and Deen, the son of Zaim
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa ako neko ubija svakog Bošnjaka u pojam, od vremena Popisa 2013 pa do danas, kako smo svi Bosanci jer smo rođeni u Bosni, a u sopstvenoj kući svojoj ženi Mileni iz Bugojna ne smije reći da je Bosanka i zove je Srpkinjom, takvi muškarci u braku sjede kada pišaju.Fuddo wrote: 27 Jul 2025, 18:20Ti stvarno nisi normalanNaseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 18:16
Pročitaj ponovo moj post i vidjet ćeš da sam pisao o nečemu skroz suprotnom.
Isto tako ako se muškarac i žena vole, a njemu je fetiš da žena stavi dildo i guzi ga dok je on obučen kao studentica i stenje, to je njihov brak, život, izbor i neka žive što se mene tiče 50 godina u braku.
Ali ne mogu da ne primjetim da se muškarac u tom braku voli ponižavati da bi njih dvoje bili sretni u braku.![]()
Halali
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14414 times
- Been thanked: 24235 times
- Bobi
- Aktivni forumaš

Pa meni jednom jedan objašnjavao da je zdravije za muskarce da pišaju sjedeci kao nesto dobro za prostatu, jel to istina ili ne ne znam.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24158 times
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9724 times
- Been thanked: 9919 times
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24158 times
Sutite i samo vicite jes aha.Nice wrote: 27 Jul 2025, 18:23Uvijek najviše raspravljaju na temu oni koji samo nešto pretpostavljajuironman wrote: 27 Jul 2025, 17:34 Ovdje trebaju pisati ljudi koji zive zivot u braku sa osobom koja nije iste religije.
Mijesani brak zvuci ko da covjek ozeni slonicu ili se zena uda za krokodila.
A oni trebaju pricat.
Prozive ljudi sretnije neg vecina dunjaluka...vole se do smrti.
Djecu izvedu na put.
A mi naprdjujemo kako su se il on il ona zajebali nesto u zivotu.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Zana
- Gospođetina

A kako mislite mješoviti brakovi? Pa imena ništa ne znače. 
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8767 times
Ovo je 100% ispravno misljenje. Za ovo nije krivo pljuvanje ili neko nepostovanje. Ovdje je krivac nepismenist. Ljudi ne znaju ni šta suNaseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 17:17Pa nije baš poštovanje sa jedne i druge strane. Ili bolje rečeno Bošnjak popljuje sve svoje pa izgleda na kraju da je poštovanje i sa jedne i druge strane.Masamune wrote: 27 Jul 2025, 11:27
Većina mješovitih brakova i nisu takvi, jer postoji poštovanje i s jedne i druge strane i obično su sve karte na stolu u vezi svega. Tu eventualno šira familija zna dići nos. Djeca biraju s kim će biti i graditi porodice, uglavnom imaju podršku i jednih i drugih roditelja, braće i sestara i to i jeste najbitnije. Šta će tamo neki tetak Suljo ili Goran misliti jer se s time ne slažu to je njihov problem u konačnici.
Dosta sam puta čuo: Ja sam Musliman a žena Srpkinja, gdje bježi od riječi Bošnjak kao đavo od krsta.
Ili “Ja sam Bosanac a žena Srpkinja” iako je i žena mu kao on iz istog grada npr. Zenice, i on i ona tu rođeni i pradjedovi im rođeni tu.
Ako ukažeš na to da rečenica nema logike i da bi po tom on bio Bošnjak, onda ide sa njegove strane “Yebla vas torovska podjela, ja sam Bosanac, rođen u Bosni, šta ću biti drugo”.
Ok, ali zašto onda i ženu Draganu ne zoveš Bosankom?
Tad mogu torovske podjele.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31388 times
- Been thanked: 29129 times
ja sam bila u mesovitom braku.
Moj otac, deklarisani „cetnik“ koji je imao spisak za mene za koga ne smem da se udam, je, kad je cuo da se udajem za bosanca, odbio da dodje na svadbu. Zapravo, ja sam rekla da ne dodje ako ne podrzava moj izbor.
Inace nismo imali problema. Malo me zezao za kosovo, kad sam naprimer cistila kucu i bas se razbacala znao je da vikne
Evooo gaaa Kooosoovooo poowerrrrr
Ja sam ga zezala jer nije znao lepo da izgovori na nemackom Bosnier (ich bin posnija)
Đeca imaju internacionalna imena.
Sve se moze kad se hoce
Moj otac, deklarisani „cetnik“ koji je imao spisak za mene za koga ne smem da se udam, je, kad je cuo da se udajem za bosanca, odbio da dodje na svadbu. Zapravo, ja sam rekla da ne dodje ako ne podrzava moj izbor.
Inace nismo imali problema. Malo me zezao za kosovo, kad sam naprimer cistila kucu i bas se razbacala znao je da vikne
Ja sam ga zezala jer nije znao lepo da izgovori na nemackom Bosnier (ich bin posnija)
Sve se moze kad se hoce
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa dobro, nije baš da mu je problem bio Bosanac. Da je bio u pitanju neki Milorad, Jovan ili Đorđe iz Bosne, ne bi sigurno imao ništa protiv. A da je bio neki Senad iz Sandžaka tj. Srbijanac kao i vi protivio bi se sigurno tome.Morgen wrote: 27 Jul 2025, 20:27 ja sam bila u mesovitom braku.
Sve se moze kad se hoce
Ali ok, hajd kad Srbi ne koriste tu logiku, meni je krivo za ove naše što koriste istu logiku, a rođena porodica im je pred nosom kao primjer da razmisle da nema logike šta govore.
- Bobi
- Aktivni forumaš

- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2966 times
- Been thanked: 3373 times
hm, da. oboje su bosanci.Naseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 17:17
Pa nije baš poštovanje sa jedne i druge strane. Ili bolje rečeno Bošnjak popljuje sve svoje pa izgleda na kraju da je poštovanje i sa jedne i druge strane.
Dosta sam puta čuo: Ja sam Musliman a žena Srpkinja, gdje bježi od riječi Bošnjak kao đavo od krsta.
Ili “Ja sam Bosanac a žena Srpkinja” iako je i žena mu kao on iz istog grada npr. Zenice, i on i ona tu rođeni i pradjedovi im rođeni tu.
Ako ukažeš na to da rečenica nema logike i da bi po tom on bio Bošnjak, onda ide sa njegove strane “Yebla vas torovska podjela, ja sam Bosanac, rođen u Bosni, šta ću biti drugo”.
Ok, ali zašto onda i ženu Draganu ne zoveš Bosankom?
Tad mogu torovske podjele.
- Zana
- Gospođetina

Pa ispade da je i brak između manijaka i hordaša mješovit 
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"