Turska

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Turska

Post by drugrankovic »

Hannibal Lecter wrote:Ja sam danas gledao video na kojem ga je turcin upozorio
a jesil gedo video na kom isil salje stotine cisterni u tursku?

nijesi a

jesi vido fotke erdoganovog sina i vojde isila ?

nijesi jel de

a vidio si upozorenje...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

postavi link
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:
a jesil gedo video na kom isil salje stotine cisterni u tursku?

nijesi a

jesi vido fotke erdoganovog sina i vojde isila ?

nijesi jel de

a vidio si upozorenje...
Erdoganovog sina sa vođama ISILa sam ja i ovde postavio juče. Ako je pratio morao je videti.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

najbolje je salahudie da mi ne slusamo nista... svjet kroji svoju igru, religijske note su tu svako svoje...

jos juce su isilovci opleli pariz, jos juce se drecalo na sav glas... vec danas je neka nova igra... sad onaj ko podrzava isil i svercuje snjima, moze da skida nekog ko i tek malo nagazi mu prostor i ako se zna i vidi da ide ka siriji...

ok ok...

ja samo kazem mante se majke turcice... nema dvostrukih arsina u normalna covjeka :djed
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

Razocarali su me rusi. Nisam ocekivao da ce ovako podviti rep
🐽
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

cuti tu ako boga ima daj boze da ispanu seronje i podviju rep...

jes ti normalan???
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

Ocekujem sutra da stave rep na zastavu.
Sad su turci pokazali ko je glavni
🐽
fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit »

Koliko sam ja razumio Turkmeni se bore protiv Asada i Isila..i spadaju u one koji podrzavaju Amerika i Turska...dakle Nato.
Upravo njih su Rusi bombardovali pa je Turska reagovala.Naravno ne opravdavam obaranje ruskih aviona ali ne odobravam ni ovo sto Rusi rade,izjednacavajuci sve one koji se bore protiv Asada.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9919 times
Been thanked: 11757 times

Post by Krokodil Behko »

http://theaviationist.com/2015/11/24/au ... nk_content

Rankoviću, skrati jezik, rankoviću.
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

ne vidi dalje od nosa...
🐽
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Hannibal Lecter wrote:Ocekujem sutra da stave rep na zastavu.
Jesi li svestan sta pises??? Pa zar nisi informisan da sad Putin i raketne sisteme salje u Siriju, ku.ac ce moj Turski avioni ici blizu granice bice oboreni ...S500 ide u Siriju...Hanibale mani se navijanja, Turska nije ni do kolena Rusiji po pitanju naoruzanja i sile.
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

rusija je zemlja koja ne smije poduzeti nista nakon sto joj je avion oboren. to ja zovem podvijen rep
🐽
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ZMAJ wrote:
Jesi li svestan sta pises??? Pa zar nisi informisan da sad Putin i raketne sisteme salje u Siriju, ku.ac ce moj Turski avioni ici blizu granice bice oboreni ...S500 ide u Siriju...Hanibale mani se navijanja, Turska nije ni do kolena Rusiji po pitanju naoruzanja i sile.
i ti se mani navijanja...

mada hanibal nije normalan, i apaljen je decko... daj boze da rusi podviju rep... tj da direktno ne bude sukoba mada bi volio ni indirektno (sto je tesko moguce, raspalice po turkmenima) vec diplomatski... ovo je veoma jebeno i nije potrebno navijanje... turska i isil nijesu imali neku stetu u biznisu do sad napadima zapada... od rusije su dobili gubitke ozbiljnei ot tada ovakvo ponasanje turske koja je veom drska da kazemo... oce da sjebe kurde, pomaze turkmene, odrzava isil u zivotu, samim tim siri radikalni islam i serijat, zaradjuje na krvi, enomnim svercom nafte... sad bi da to nastave pa udarise po rusima koji jesu usli nesto u njihov vazdusni prosto... nekih 20 ak sekundi i nikakva to opasnost ne bi bila ali stvar je ovdje uzavrela oko biznisa i turskog dvolicnog ponasanja...

jebo sve to, najbolje bi bilo da rusi direktno ne odgovore inek podviju rep, normalan nece navijat na zlo koje moze imati velike razmjere...

da ce turci nekako za ovo platiti, hoce tu price nema...

kako ce sad parizani odreagovati? hoce li im sad biti milo ako im vlada popusti i podrzi tursku? zajebano veoma zajebano, a dvostruki arsini su neminovani...
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:
ZMAJ wrote:
i ti se mani navijanja...

mada hanibal nije normalan, i apaljen je decko... daj boze da rusi podviju rep... tj da direktno ne bude sukoba mada bi volio ni indirektno (sto je tesko moguce, raspalice po turkmenima) vec diplomatski... ovo je veoma jebeno i nije potrebno navijanje... turska i isil nijesu imali neku stetu u biznisu do sad napadima zapada... od rusije su dobili gubitke ozbiljnei ot tada ovakvo ponasanje turske koja je veom drska da kazemo... oce da sjebe kurde, pomaze turkmene, odrzava isil u zivotu, samim tim siri radikalni islam i serijat, zaradjuje na krvi, enomnim svercom nafte... sad bi da to nastave pa udarise po rusima koji jesu usli nesto u njihov vazdusni prosto... nekih 20 ak sekundi i nikakva to opasnost ne bi bila ali stvar je ovdje uzavrela oko biznisa i turskog dvolicnog ponasanja...

jebo sve to, najbolje bi bilo da rusi direktno ne odgovore inek podviju rep, normalan nece navijat na zlo koje moze imati velike razmjere...

da ce turci nekako za ovo platiti, hoce tu price nema...

kako ce sad parizani odreagovati? hoce li im sad biti milo ako im vlada popusti i podrzi tursku? zajebano veoma zajebano, a dvostruki arsini su neminovani...
Ne navijam, Putin je danas izjavio da salje raketne sisteme u Siriju kako bi zastitio ruske letelice. Meni savim relno zvuci bivsi americki general koji objasnjava da Erdogan zeli uvesti u sukob Rusiju i NATO i zato je oboren avion. Dalje ruski pilot ti objasnjava razliku u letelicama i u nameni F16 i SU24 i govori da su turski avioni mogli prici i krilima opomenuti ruske pilote, a po sporazumu Rusije i Amerike do incidenata u vazdusnom prostoru Sirije ne sme dolaziti. To nisu uradili vec ih oborili.. Znaci nisi postovali sporazum jbt 2+2=4
Niko nije za sukob Rusija NATO al se ISIL mora unistiti jel je velika pretnja po ceo svet. Da li to odgovara Erdoganu i njegovom sinu????
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

svi oni imaju interese... mislim na zapad rusiju tursku

simpaticno je ovdje bilo salahudinovo optuzivanje strane asada u smislu (da budemo jasni ne podrzavam ga jebe mi se ) kako je on stvorio opoziciju, i sto ne bi opozicija postojala... jes prikane samo sto ta opozicija isil je napravio para drzavu ne samo u siriji vec je uzeo i deo iraka...
pravili pasose, svoje zakone... oteli naftovode iraku, i prodaju naftu turcinu za sicu koji enormno obrce i masti brke...
noralno je da je opicio po rusima koji su posao pokvarili... plus sto isil unistava kurde, i radi po planu turske...

odgovara erdoganu, on je iza isila...
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:svi oni imaju interese... mislim na zapad rusiju tursku

simpaticno je ovdje bilo salahudinovo optuzivanje strane asada u smislu (da budemo jasni ne podrzavam ga jebe mi se ) kako je on stvorio opoziciju, i sto ne bi opozicija postojala... jes prikane samo sto ta opozicija isil je napravio para drzavu ne samo u siriji vec je uzeo i deo iraka...
pravili pasose, svoje zakone... oteli naftovode iraku, i prodaju naftu turcinu za sicu koji enormno obrce i masti brke...
noralno je da je opicio po rusima koji su posao pokvarili... plus sto isil unistava kurde, i radi po planu turske...

odgovara erdoganu, on je iza isila...
Rusima i Iranu odgovara Asad jer nema kuda proci gasovod, Izrael im nikada nece dati teritoriju za gasovod. Isil veoma bogata organizacija bice problematicno ako dugo bude trajala. Oni vec sad imaju osmogodisnjake tako vaspitane da su spremni na sebe staviti eksploziv. Sa tom indoktrinacijom oni ce jako brzo imati 200.000 samoubica. Da li Salahudin uopste svestan toga...pa u svaki malo vecii grad na evropskom kontinentu (i BIH je tu racunat) imas po njih gomilu da izvrse terorizam. U SAD ne mogu veliko zlo pociniti jer CIA nikada nece dozvoliti da njih 20 organizuju napad kao u Francuskoj. Mozda njih jedno do troje. ne vise. U Rusiji takodje mogu napraviti veliki terorizam. Turska trenutno zaradjuje na ISILu al dugorocno to nece biti izvodljivo. Tad ce i Turska imati problem sa ISILom. Ne zaboravimo da Turska nema ni jednu drzavu u njenom okruzenju koja je prijateljski nastrojena prema Turskoj. Takodje da Turska ni unutrasnje pitanje ne moze da resi, da nema jaku vojsku raspala bi se. Sva unutrasnja pitanja resavaju silom. Rusija, ekonomski je slabe embargom i obaranjem cene nafte. Zato Rusi drze Asada jel imaju monopol u gasu pa drze cenu i zarajuju. Obaranje ruskog bombardera znaci da ce sad iza bombardera ici i par lovaca da ga stite sto opet kosta.
Kako kaze Hanibal podvice rep....Tito je 1946 iznad Istre srusio dva americka aviona, Izrael je bombardovao Turski brod sa humanitarnom pomoci pa nije izbio rat ni ovde a ni izmedju Turske i Izraela. Turci mogu zaboraviti na 5% popusta na gas a nesto ce Putin jos smisliti da im odgovori za obaranje aviona, videcemo sta. Sigurno nece biti rata Turska Rusija zbog jednog aviona.
Daj Boze da obaranje ovog aviona izazove sednicu SBUN na kojojbi se donelo konacno resenje za ISIL. Bez ulaska vojske u rat ne moze se ostvaritti pobeda. Ruska vojska ne moze da udje, jednostavno nema kuda. Asadovi i Kurdi nisu toliko mocni... Neko ce morati pomoci ili gospodo obratite paznju kudase krecete mozda je bas ispred vas samoubica...
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

sve su to jadan pare !

ameri i rusi, sa svojim ciljevima stosta iznjedre...

da se rzaumjemo ovdje poneki brane majku turcicu, a ti majku rusijicu...

isil je paradrzava , kalifat, od sirije iraka... sa njima turska ima odlicne odnose... kurde s jedne strane tamne i jedni i drugi a sa druge, trljaju ruke u svercu nafte... rusi podobro kvare te odnose i gubitci su veoma vidljivi naspram one toboz "nato" igre dje isilovci umjesto da se smanje napredovase...

turska je ucinila logican korak, jer rusija nanosi stetu ozbiljnu...

otud odma obaranje aviona koji niejsu ikakva opasnost po tursku bili u tih nekoliko sekundi... i odma bezaniaj pod maericke skute... pokusava erdogan da dvoje zavadi a on da se iskoristi...

j... ga svako tugleda svoj ugao i korist... ja zato ne likujem ko ti najavljujuci da ce rus odgovorit dobro, niti ko hanibal osudjujem ako rus podvije rep...

svjet je priznali mi ili ne, na ivici ambisa...

amerika, rusija, pariz , isil, turska, palestina izrael...

mnogo tu nepravde ima, i mnogo trgovine i interesa!

uostalom, ovo nema veze sa nama, to sto mi eto i dan danas na osnovu zapada i istoka, smo spremni odmah da se podjelimo po simpatijama razlicitim i da odmah zakrvimo to samo pokazuje da smo mi i dalje u globalu debili u regionu... kur.ac njih sve zabole za nas...
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:sve su to jadan pare !

ameri i rusi, sa svojim ciljevima stosta iznjedre...

da se rzaumjemo ovdje poneki brane majku turcicu, a ti majku rusijicu...

isil je paradrzava , kalifat, od sirije iraka... sa njima turska ima odlicne odnose... kurde s jedne strane tamne i jedni i drugi a sa druge, trljaju ruke u svercu nafte... rusi podobro kvare te odnose i gubitci su veoma vidljivi naspram one toboz "nato" igre dje isilovci umjesto da se smanje napredovase...

turska je ucinila logican korak, jer rusija nanosi stetu ozbiljnu...

otud odma obaranje aviona koji niejsu ikakva opasnost po tursku bili u tih nekoliko sekundi... i odma bezaniaj pod maericke skute... pokusava erdogan da dvoje zavadi a on da se iskoristi...

j... ga svako tugleda svoj ugao i korist... ja zato ne likujem ko ti najavljujuci da ce rus odgovorit dobro, niti ko hanibal osudjujem ako rus podvije rep...

svjet je priznali mi ili ne, na ivici ambisa...

amerika, rusija, pariz , isil, turska, palestina izrael...

mnogo tu nepravde ima, i mnogo trgovine i interesa!

uostalom, ovo nema veze sa nama, to sto mi eto i dan danas na osnovu zapada i istoka, smo spremni odmah da se podjelimo po simpatijama razlicitim i da odmah zakrvimo to samo pokazuje da smo mi i dalje u globalu debili u regionu... kur.ac njih sve zabole za nas...
Rankec zasto mislis da likujem da ce Rusi razbiti Tursku, nece doci do tog rata, navedoh ti da je i nasa vojska 1946. oborila dva americka aviona iznad Istre i jesu li nas Ameri napali? Nisu. Nece ni Rusi Turke bice nekih odgovora al ne vojnih.
ISIL je zlo, kradu naftu i iz Sirije i iz Iraka prodaju Turcima i ko zna jos kome a stvaraju ogromnu armiju samoubica. Podrzava ih Saudijska Arabija...e tu najvise navijam da se ona podeli jer su svi njihovi izvori na teritoriji gde zive SHiti koji bas i ne vole Arape. Ameri uvek i svukud imaju korist pa samo prosle godine su Saudijskoj Arabiji prodali naoruzanja za oko 100 milijardi $ i jos diktiraju cenu nafte.
Najvise izdvojeno novca za naoruzanje - prosla godina:
1.SAD
2.Kina
3.Saudijska Arabija
4.Rusija
Nadam se da i SAD racuna na ograniceno trajanje ISILa inace se mora naci neka armija koja ce uci u Siriju sa Asadom Kurdima i Ruskom podrskom i razbiti ISIL...mozda IRAN da posalje armiju. ne znam videcemo.
Inace bratac gledaj prema kome ides da nije neki samoubica....opstane li ISIL i BGD i NS moze racunati na isto kao i Parizu.
ISIL ima neverovatnu indoktrinaciju dece.
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..ljudi moji kako da ne kužite da su ameri glavni igrač a svi ostali sporedni likovi...ameri su i srušili ruski avion..jedan plus jedan su dva teško to svatit.. :ok
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

laganini wrote:..ljudi moji kako da ne kužite da su ameri glavni igrač a svi ostali sporedni likovi...ameri su i srušili ruski avion..jedan plus jedan su dva teško to svatit.. :ok
u sakrivenom smislu sam i to rekao, sankcije Rusiji, spuštanje cene nafte , a sad bombarderi moraju imati pratnju lovaca što opet košta. Ameri idu da ekonomski slabe Rusiju,
1+1=2 Dobro si sabrao lagani ;)
Post Reply

Return to “Svijet”