a jesil gedo video na kom isil salje stotine cisterni u tursku?Hannibal Lecter wrote:Ja sam danas gledao video na kojem ga je turcin upozorio
nijesi a
jesi vido fotke erdoganovog sina i vojde isila ?
nijesi jel de
a vidio si upozorenje...
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

a jesil gedo video na kom isil salje stotine cisterni u tursku?Hannibal Lecter wrote:Ja sam danas gledao video na kojem ga je turcin upozorio
postavi linkHannibal Lecter wrote:Ja sam danas gledao video na kojem ga je turcin upozorio
Erdoganovog sina sa vođama ISILa sam ja i ovde postavio juče. Ako je pratio morao je videti.drugrankovic wrote:a jesil gedo video na kom isil salje stotine cisterni u tursku?Hannibal Lecter wrote:Ja sam danas gledao video na kojem ga je turcin upozorio
nijesi a
jesi vido fotke erdoganovog sina i vojde isila ?
nijesi jel de
a vidio si upozorenje...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Hannibal Lecter wrote:Ja sam danas gledao video na kojem ga je turcin upozorio
Jesi li svestan sta pises??? Pa zar nisi informisan da sad Putin i raketne sisteme salje u Siriju, ku.ac ce moj Turski avioni ici blizu granice bice oboreni ...S500 ide u Siriju...Hanibale mani se navijanja, Turska nije ni do kolena Rusiji po pitanju naoruzanja i sile.Hannibal Lecter wrote:Ocekujem sutra da stave rep na zastavu.
Sad su turci pokazali ko je glavni

i ti se mani navijanja...ZMAJ wrote:Jesi li svestan sta pises??? Pa zar nisi informisan da sad Putin i raketne sisteme salje u Siriju, ku.ac ce moj Turski avioni ici blizu granice bice oboreni ...S500 ide u Siriju...Hanibale mani se navijanja, Turska nije ni do kolena Rusiji po pitanju naoruzanja i sile.Hannibal Lecter wrote:Ocekujem sutra da stave rep na zastavu.
Ne navijam, Putin je danas izjavio da salje raketne sisteme u Siriju kako bi zastitio ruske letelice. Meni savim relno zvuci bivsi americki general koji objasnjava da Erdogan zeli uvesti u sukob Rusiju i NATO i zato je oboren avion. Dalje ruski pilot ti objasnjava razliku u letelicama i u nameni F16 i SU24 i govori da su turski avioni mogli prici i krilima opomenuti ruske pilote, a po sporazumu Rusije i Amerike do incidenata u vazdusnom prostoru Sirije ne sme dolaziti. To nisu uradili vec ih oborili.. Znaci nisi postovali sporazum jbt 2+2=4drugrankovic wrote:i ti se mani navijanja...ZMAJ wrote:Jesi li svestan sta pises??? Pa zar nisi informisan da sad Putin i raketne sisteme salje u Siriju, ku.ac ce moj Turski avioni ici blizu granice bice oboreni ...S500 ide u Siriju...Hanibale mani se navijanja, Turska nije ni do kolena Rusiji po pitanju naoruzanja i sile.Hannibal Lecter wrote:Ocekujem sutra da stave rep na zastavu.
mada hanibal nije normalan, i apaljen je decko... daj boze da rusi podviju rep... tj da direktno ne bude sukoba mada bi volio ni indirektno (sto je tesko moguce, raspalice po turkmenima) vec diplomatski... ovo je veoma jebeno i nije potrebno navijanje... turska i isil nijesu imali neku stetu u biznisu do sad napadima zapada... od rusije su dobili gubitke ozbiljnei ot tada ovakvo ponasanje turske koja je veom drska da kazemo... oce da sjebe kurde, pomaze turkmene, odrzava isil u zivotu, samim tim siri radikalni islam i serijat, zaradjuje na krvi, enomnim svercom nafte... sad bi da to nastave pa udarise po rusima koji jesu usli nesto u njihov vazdusni prosto... nekih 20 ak sekundi i nikakva to opasnost ne bi bila ali stvar je ovdje uzavrela oko biznisa i turskog dvolicnog ponasanja...
jebo sve to, najbolje bi bilo da rusi direktno ne odgovore inek podviju rep, normalan nece navijat na zlo koje moze imati velike razmjere...
da ce turci nekako za ovo platiti, hoce tu price nema...
kako ce sad parizani odreagovati? hoce li im sad biti milo ako im vlada popusti i podrzi tursku? zajebano veoma zajebano, a dvostruki arsini su neminovani...

Rusima i Iranu odgovara Asad jer nema kuda proci gasovod, Izrael im nikada nece dati teritoriju za gasovod. Isil veoma bogata organizacija bice problematicno ako dugo bude trajala. Oni vec sad imaju osmogodisnjake tako vaspitane da su spremni na sebe staviti eksploziv. Sa tom indoktrinacijom oni ce jako brzo imati 200.000 samoubica. Da li Salahudin uopste svestan toga...pa u svaki malo vecii grad na evropskom kontinentu (i BIH je tu racunat) imas po njih gomilu da izvrse terorizam. U SAD ne mogu veliko zlo pociniti jer CIA nikada nece dozvoliti da njih 20 organizuju napad kao u Francuskoj. Mozda njih jedno do troje. ne vise. U Rusiji takodje mogu napraviti veliki terorizam. Turska trenutno zaradjuje na ISILu al dugorocno to nece biti izvodljivo. Tad ce i Turska imati problem sa ISILom. Ne zaboravimo da Turska nema ni jednu drzavu u njenom okruzenju koja je prijateljski nastrojena prema Turskoj. Takodje da Turska ni unutrasnje pitanje ne moze da resi, da nema jaku vojsku raspala bi se. Sva unutrasnja pitanja resavaju silom. Rusija, ekonomski je slabe embargom i obaranjem cene nafte. Zato Rusi drze Asada jel imaju monopol u gasu pa drze cenu i zarajuju. Obaranje ruskog bombardera znaci da ce sad iza bombardera ici i par lovaca da ga stite sto opet kosta.drugrankovic wrote:svi oni imaju interese... mislim na zapad rusiju tursku
simpaticno je ovdje bilo salahudinovo optuzivanje strane asada u smislu (da budemo jasni ne podrzavam ga jebe mi se ) kako je on stvorio opoziciju, i sto ne bi opozicija postojala... jes prikane samo sto ta opozicija isil je napravio para drzavu ne samo u siriji vec je uzeo i deo iraka...
pravili pasose, svoje zakone... oteli naftovode iraku, i prodaju naftu turcinu za sicu koji enormno obrce i masti brke...
noralno je da je opicio po rusima koji su posao pokvarili... plus sto isil unistava kurde, i radi po planu turske...
odgovara erdoganu, on je iza isila...

Rankec zasto mislis da likujem da ce Rusi razbiti Tursku, nece doci do tog rata, navedoh ti da je i nasa vojska 1946. oborila dva americka aviona iznad Istre i jesu li nas Ameri napali? Nisu. Nece ni Rusi Turke bice nekih odgovora al ne vojnih.drugrankovic wrote:sve su to jadan pare !
ameri i rusi, sa svojim ciljevima stosta iznjedre...
da se rzaumjemo ovdje poneki brane majku turcicu, a ti majku rusijicu...
isil je paradrzava , kalifat, od sirije iraka... sa njima turska ima odlicne odnose... kurde s jedne strane tamne i jedni i drugi a sa druge, trljaju ruke u svercu nafte... rusi podobro kvare te odnose i gubitci su veoma vidljivi naspram one toboz "nato" igre dje isilovci umjesto da se smanje napredovase...
turska je ucinila logican korak, jer rusija nanosi stetu ozbiljnu...
otud odma obaranje aviona koji niejsu ikakva opasnost po tursku bili u tih nekoliko sekundi... i odma bezaniaj pod maericke skute... pokusava erdogan da dvoje zavadi a on da se iskoristi...
j... ga svako tugleda svoj ugao i korist... ja zato ne likujem ko ti najavljujuci da ce rus odgovorit dobro, niti ko hanibal osudjujem ako rus podvije rep...
svjet je priznali mi ili ne, na ivici ambisa...
amerika, rusija, pariz , isil, turska, palestina izrael...
mnogo tu nepravde ima, i mnogo trgovine i interesa!
uostalom, ovo nema veze sa nama, to sto mi eto i dan danas na osnovu zapada i istoka, smo spremni odmah da se podjelimo po simpatijama razlicitim i da odmah zakrvimo to samo pokazuje da smo mi i dalje u globalu debili u regionu... kur.ac njih sve zabole za nas...
u sakrivenom smislu sam i to rekao, sankcije Rusiji, spuštanje cene nafte , a sad bombarderi moraju imati pratnju lovaca što opet košta. Ameri idu da ekonomski slabe Rusiju,laganini wrote:..ljudi moji kako da ne kužite da su ameri glavni igrač a svi ostali sporedni likovi...ameri su i srušili ruski avion..jedan plus jedan su dva teško to svatit..