i ružna istina
ISIL
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: ISIL
upravo to
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
ev...jos jedan morbit...bolji...storm wrote:Odličan tekst
i ružna istina
http://m.vijesti.ba/clanak/286869/onfra ... rak-libiju
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- drugrankovic
- Inventar foruma

ne brani isil, jesi poavetao?
dizem ruke od vas na ovoj temi... ebo vas istanbul...
dizem ruke od vas na ovoj temi... ebo vas istanbul...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- drugrankovic
- Inventar foruma

ebla te turska
ona direktno svercuje naftu sa vodjama isila, time odrzava isil u zivotu i time je i saucesnik i masakra u parizu
to je logika
jesil i ti za ono u parizu ? mislim branis je...
ona direktno svercuje naftu sa vodjama isila, time odrzava isil u zivotu i time je i saucesnik i masakra u parizu
to je logika
jesil i ti za ono u parizu ? mislim branis je...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- drugrankovic
- Inventar foruma

Salahuddin wrote:Rankovicu, optuzbe upucene na racun jednog cijeloga naroda ce te odvesti prema banu. Ni dva brata ne razmisljaju isto, kamoli cijeli narod. De malo zaista pripazi na to, nije nimalo fer niti moze biti tacno, to i ti znas.drugrankovic wrote:moram konstatovati da preko noci isilovci postadose da ne kazem opravdavajuca strana za ove nashe bosnjake ... a gospodo?
a do pre nekoliko dana, oni su bruka za islam, i kmeci dreci a? kad je pariz veslao hajku ?
ranko je i tada realan bio...
dovoljno je samo da se spomene rus il srbin i odma ce bosnjo da odobrava i crnog djavola...
vuk dlaku menja cud ne
nista, dobro je znati ...
ps
ako bar imate i malo ljudskog dostojanstva ne smaknite s cinjenice da turska pomaze isilu da proda naftu, tj svercuje preko nje... direktno time odrzava isil u zivotu...
pametnom sve receno i dosta
rekoh ove nashe
jasan sam bio, misleci na pojedine na forumu
to su meni nashi, jes ja poznajem cjelu bosnu jel?
ovdje je stvar vrlo jasna, u ovima koji komentarishu medju kojima si i sam, stvar je islamizirana... turskoj pripadnost...
cinjenica je da je turska u zadnje vrijeme radikalizovala islam i time koriguje i politiku , da se serijat ponovo zavodi... ajde porekni ako mozes?
cinjenica je da svercuju naftu sa isilom i prodaju, od cega isil dobija odlicna sredstva, porekni ako mozes
cijenica je da pomazuci isilu ona je saucesnik masakra u parizu, porekni logiku ako mozes
ne moras da porices, dovoljno je kad pocnes pljuvat po medijima koji drugacije kazu... da je to bagra...
a sta je amerika, rusija, turska?
bagra profitska
a turska plus i radikalno islamska... mislim a njenu politiku koja je ocito jasna iz prilozenih radnji koje sprovodi tamo...
mani me salahudine gluposti, jer ranko nema dvostrukih arsina a ranko vidji sto je ovdje posrijedi... majka turska...
- drugrankovic
- Inventar foruma

stidis li se imalo?Hannibal Lecter wrote:Da je saucesnik ne bi dozvolila bombaske napade u svom dvoristu :kava
svercuju naftu sa isilom
postoje snimci
fotografije erdoganovog sina i vodja isila...
shuruju sve u shesnaest...
nije li te sram to obilazit?
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Dokazi da turska svercuje naftu
Dokazi da je Turska saucesnik u napadu
Dokazi bilo sta iz svog posta
Dokazi da je Turska saucesnik u napadu
Dokazi bilo sta iz svog posta
🐽
- drugrankovic
- Inventar foruma

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mi ... e-za-grupu
eto ti
plus sto ima i video koji je dao zmaj dje rusi unistise transport cisterni kojima se ne vidi kraj... na putu za tursku...
dosadasnji napadi amerike nijesu toliko stetili isilu i nijes vidio njihov gubitak koliko je inicijativom rusa doslo do dobrih gubitaka u prinosu... otud i ovo obaranje aviona i mrznja turske... kvari im se posao i unistava brad radikalni...
toliko
eto ti
plus sto ima i video koji je dao zmaj dje rusi unistise transport cisterni kojima se ne vidi kraj... na putu za tursku...
dosadasnji napadi amerike nijesu toliko stetili isilu i nijes vidio njihov gubitak koliko je inicijativom rusa doslo do dobrih gubitaka u prinosu... otud i ovo obaranje aviona i mrznja turske... kvari im se posao i unistava brad radikalni...
toliko
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- drugrankovic
- Inventar foruma

Hannibal Lecter wrote:Sta dokazuje ovaj link? Cini mi se da ti vidis samo ono sto hoces da vidis
jes svi lazu osim turske jel de...
na videima su sve sami lazovi samo turska cestita jadna jel de
hajde ne lupaj gluposti.... to ti je od al dzazire prikane...
ima ina engleskom sirom svjeta kolko oces...
al ko to ebe bitno je sta turska kaze...
nego, nemojte se posle upitat sto neko nece svama u kolo zajednicko ...
- drugrankovic
- Inventar foruma

http://www.todayszaman.com/diplomacy_us ... 04743.html
US Secretary of State John Kerry has said US warplanes destroyed dozens of trucks smuggling oil into Iraq and Turkey, depriving the Islamic State in Iraq and Levant (ISIL) of a significant amount of funding.
sta kazes sad?
jel te imalo sram?
US Secretary of State John Kerry has said US warplanes destroyed dozens of trucks smuggling oil into Iraq and Turkey, depriving the Islamic State in Iraq and Levant (ISIL) of a significant amount of funding.
sta kazes sad?
jel te imalo sram?
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Daj da vidim jedan video i povjerovacu ti. Ali nemoj samo da bude ko ovaj gore link koji ne govori nista
🐽
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9729 times
- Been thanked: 11469 times
drugrankovic wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mi ... e-za-grupu
eto ti
toliko
U tom članku piše, da nafta ide i u Iran, a on je ruski saveznik i trebalo bi da je protiv ISIL-a?
Ovdje niko ne brani ni ISIL-, pa ni Tursku, koliko ste vi zaluđeni sa tim Rusima, pa vjerujete u nešto što niko živi u svijetu više ne vjeruje - da se oni bore protiv ISIL-a. Jučer i danas, to je rekao cijeli svijet, ali eto, vi po starom. Niko ne zna, samo vi sve znate.
Btw, isto tako cijelom je svijetu jasno, da Rusi sve što žele, jeste da uspostave šiitski pojas, pod njihovom kontrolom, od Irana, preko Iraka i Sirije, pa sve do Libana.
S dreuge strane su suprostavljeni suniti i Jenkiji su s njima. I jedni i dtrugi imaju jake vojno-ekonomske ciljeve, ali hajd da se pravimo budale, pa da trolamo po temi i tvrdimo da su Rusi, aman bože dragi, sve sami samarićani i altruisti
A staje sa Francuzima? Sa kim su se od skoro Francuzi udruzili protiv ISILa?Krokodil Behko wrote:drugrankovic wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mi ... e-za-grupu
eto ti
toliko
U tom članku piše, da nafta ide i u Iran, a on je ruski saveznik i trebalo bi da je protiv ISIL-a?
Ovdje niko ne brani ni ISIL-, pa ni Tursku, koliko ste vi zaluđeni sa tim Rusima, pa vjerujete u nešto što niko živi u svijetu više ne vjeruje - da se oni bore protiv ISIL-a. Jučer i danas, to je rekao cijeli svijet, ali eto, vi po starom. Niko ne zna, samo vi sve znate.
Btw, isto tako cijelom je svijetu jasno, da Rusi sve što žele, jeste da uspostave šiitski pojas, pod njihovom kontrolom, od Irana, preko Iraka i Sirije, pa sve do Libana.
S dreuge strane su suprostavljeni suniti i Jenkiji su s njima. I jedni i dtrugi imaju jake vojno-ekonomske ciljeve, ali hajd da se pravimo budale, pa da trolamo po temi i tvrdimo da su Rusi, aman bože dragi, sve sami samarićani i altruisti
A da Francuzi nisu svet... ili jesu?
Ameri se biju sa ISILom godinuipo a ISIL sve jaci...e videcemo sta ce sada biti... ne tvrdim nistakazem videcemo.