Mjesoviti brak?
Moderator: spacebound
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
- Status: Offline
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28399 times
- Been thanked: 32452 times
Re: Mjesoviti brak?
Ok onda, aj laku noć
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 106 times
Ovo nije tacno eto primjer ako si cula za amira pasica facu otac musliman majka srpkinja....Koteljubi_kadnisamtu wrote: 28 Jul 2025, 01:01 Da vam ja nesto kazem, u svim mjesovitim brakovima gdje je zena Srpkinja a on Bosnjak djeca imaju ili neka naaaarodna imena, Goran Zoran itd ili imaju srpska. Nigdje nisam cula da dijete ima bosnajcko ime. Ako i ima onda mu maaaaajka da neki nadimak, a srpsko ime![]()
mirza hatic-vepar majka srpkinja babo musliman....
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

Eto nije mogao biti Almir, nego Fabijan Faco 
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

Komshija wrote: 28 Jul 2025, 01:14Ovo nije tacno eto primjer ako si cula za amira pasica facu otac musliman majka srpkinja....Koteljubi_kadnisamtu wrote: 28 Jul 2025, 01:01 Da vam ja nesto kazem, u svim mjesovitim brakovima gdje je zena Srpkinja a on Bosnjak djeca imaju ili neka naaaarodna imena, Goran Zoran itd ili imaju srpska. Nigdje nisam cula da dijete ima bosnajcko ime. Ako i ima onda mu maaaaajka da neki nadimak, a srpsko ime![]()
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Nije razlog što ti ne želiš da mi nešto dokazuješ taj što ne znaš odgovor i što ti se ne da 20 narednih postova sa mnom razglabati, već što veoma dobro znaš odgovor na koji možeš odgovoriti u samo jednom postu, a ti i ja dobro znamo zašto ne želiš odgovoriti.Masamune wrote: 28 Jul 2025, 00:18Realno, ni ti ni oni koji se slažu s tobom nemate pojma kakvi su zapravo ti brakovi. Jedna je slika kad gledaš sa strane, kad si kivan na Hrvate i Srbe i slično, a sasvim druga kad ga živiš.Naseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 17:17
Pa nije baš poštovanje sa jedne i druge strane. Ili bolje rečeno Bošnjak popljuje sve svoje pa izgleda na kraju da je poštovanje i sa jedne i druge strane.
Dosta sam puta čuo: Ja sam Musliman a žena Srpkinja, gdje bježi od riječi Bošnjak kao đavo od krsta.
Ili “Ja sam Bosanac a žena Srpkinja” iako je i žena mu kao on iz istog grada npr. Zenice, i on i ona tu rođeni i pradjedovi im rođeni tu.
Ako ukažeš na to da rečenica nema logike i da bi po tom on bio Bošnjak, onda ide sa njegove strane “Yebla vas torovska podjela, ja sam Bosanac, rođen u Bosni, šta ću biti drugo”.
Ok, ali zašto onda i ženu Draganu ne zoveš Bosankom?
Tad mogu torovske podjele.
A da ti nešto dokazujem ne pada mi na pamet. Tebi po defaultu miriše bošnjački prdež, a hrvatski i srpski ti uvijek smrde.
I znam ja veoma dobro te Bošnjake iz mješovitih brakova, koji odbijaju da sebe nazovu Bošnjacima jer “Ako sam rođen u Bosni i živim u Bosni, šta ću drugo biti nego Bosanac” a onda kaže da mu je žena Srpkinja, najbolji prijatelj Hrvat a najbolji komšija Srbin. A i žena i prijatelj i komšija su rođeni u Bosni. Ko ne vidi tu nelogičnost, samo se pretvara da ne vidi.
A ako misliš da mi miriše samo bošnjački a smrde srpski i hrvatski prdeži, onda nisi pročitao moj zadnji post, jer sam baš u njemu pohvalio Srbe i Hrvate iz mješovitih brakova, gdje kažu “Ja sam Srbin, žena mi je Hrvatica” a nekada znaju i za sebe reći “Mi Bosanci” i kritikovao sam isključivo bošnjačke prdeže u tom slučaju.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne odoh ja nikud, tu sam i daljeSkin wrote: 28 Jul 2025, 00:22samo rekoh da su tehnicki ioboje bosanci u tom primjeru, i da je to ispravno. ali ti opet ode nekud.Naseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 23:10
Pa jesu, samo je fazon kada su Bošnjak i Hrvatica/Srpkinja u braku, onda kreću jezičke vratolomije poput “Ona Srpkinja/Hrvatica a ja Bosanac”.
Kod mješovitih brakova između Srba i Hrvata je to više prirodno. Tu ćemo nekada čuti “Ja Srbin a ona Hrvatica” ili ponekad “Mi Bosanci”, dok se kod Bošnjaka (većinom muških partnera) treba izmisliti neki novi naziv za vagine, jer koji izraz koristiti za njih kada nemaju muda i onda ponovo nemaju muda, znači duplo nemaju muda.
Nemaju muda da sebe pred ženom nazovu Bošnjakom
i onda još jednom nemaju muda da ženu nazovu Bosankom.
Naravno da je tehnički ispravno, zašto onda Bošnjaci u mješovitim brakovima sami to negiraju?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Kako sad muslimani i Srbi u istom postu i istom rangu? Gdje su Bošnjaci i pravoslavci?Komshija wrote: 28 Jul 2025, 01:14Ovo nije tacno eto primjer ako si cula za amira pasica facu otac musliman majka srpkinja....Koteljubi_kadnisamtu wrote: 28 Jul 2025, 01:01 Da vam ja nesto kazem, u svim mjesovitim brakovima gdje je zena Srpkinja a on Bosnjak djeca imaju ili neka naaaarodna imena, Goran Zoran itd ili imaju srpska. Nigdje nisam cula da dijete ima bosnajcko ime. Ako i ima onda mu maaaaajka da neki nadimak, a srpsko ime![]()
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 838 times
- Been thanked: 1267 times
- Status: Online
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31388 times
- Been thanked: 29129 times
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31388 times
- Been thanked: 29129 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22786 times
- Been thanked: 20863 times
Pise zena gluposti. Slicnu pricu gura i Nazif.Zanki wrote: 28 Jul 2025, 01:03 Ozbiljno?
Ja ovo nikad nisan pročitala niti igdje čula u povijesti iliti istorija sveta i svijeta
Zamisli ti ženturača, davalo bi imena po volji
Oboje nemaju pojma.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10069 times
- Been thanked: 17064 times
Evo moj rodjak ozenio Srpkinju, 3 sina, Edin, Emir i Edis.Koteljubi_kadnisamtu wrote: 28 Jul 2025, 01:01 Da vam ja nesto kazem, u svim mjesovitim brakovima gdje je zena Srpkinja a on Bosnjak djeca imaju ili neka naaaarodna imena, Goran Zoran itd ili imaju srpska. Nigdje nisam cula da dijete ima bosnajcko ime. Ako i ima onda mu maaaaajka da neki nadimak, a srpsko ime![]()
Slave Bajram idu s ocem kojeg zovu babo u dzamiju.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24159 times
Slozile se ko recept za takav brak.Nemam nista protiv ali ne bih mogao biti u braku sa vjernicom.Tu imam nesta protiv.
Mada znam i takvih uspjesnih ali ja,ne hvala.Isuvise smarajuce i opterecavajuce za moj ukus i nacin zivota.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
e jesi ćafir za primjerHAVANA wrote: 28 Jul 2025, 07:36 Slozile se ko recept za takav brak.Nemam nista protiv ali ne bih mogao biti u braku sa vjernicom.Tu imam nesta protiv.Mada znam i takvih uspjesnih ali ja,ne hvala.Isuvise smarajuce i opterecavajuce za moj ukus i nacin zivota.IMG_4357.jpeg
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24159 times
Pa kazem kako jest.Sad fol ja nesta fin i tolerantan.Jesam al u braku bogme nisam.Jedan je zivot a bogme i brak.U mojoj glavi.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ja sam bio striktan kad su Bošnjakinje u pitanju.HAVANA wrote: 28 Jul 2025, 07:46 Pa kazem kako jest.Sad fol ja nesta fin i tolerantan.Jesam al u braku bogme nisam.Jedan je zivot a bogme i brak.U mojoj glavi.
Da me obrlate pa da djetetu daju ime Enis koje se rimuje sa penis... neka hvala.
Bolje Dragan ili Miroljub. Prava muška imena za prave muškarčine.
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 106 times
Tako se oni samostalno nazivaju u vecini slucajeva pa ja da se ne ljute....Naseef Mushroom wrote: 28 Jul 2025, 02:46Kako sad muslimani i Srbi u istom postu i istom rangu? Gdje su Bošnjaci i pravoslavci?Komshija wrote: 28 Jul 2025, 01:14
Ovo nije tacno eto primjer ako si cula za amira pasica facu otac musliman majka srpkinja....
Licno mi je sega kad cujem da se neko izjasnjava kao srbin a srbiju vidio na globusu...
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
vidjet ces kad ti se kcerka uda za Hrvata i rodi dijete
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood: