(Adis Sabovic, komunjara)
Maja wrote: 14 Jun 2021, 17:51 Adise, kad ti klanjas, okreces li se prema kuci cvijeca ili prema Kumrovcu?
Moderator: spacebound
(Adis Sabovic, komunjara)
Maja wrote: 14 Jun 2021, 17:51 Adise, kad ti klanjas, okreces li se prema kuci cvijeca ili prema Kumrovcu?
prejako
mozda nema ime al cinjenica da si zivjela tamo i ostavljala im pare za hranu,skolovanje,patriotizam 0 bodova gospodjo...
Replika ovom postu zahtjeva jednu podužu kontemplaciju, a kako me fino smočila kiša i preumorna san, odgoditi ću to za sutra.Mutevelija wrote: 28 Jul 2025, 21:57Pa zato sto moja pisanija nece promijeniti necije misljenje o mjesovitom braku i sta je svrha pisati i raspravljati se ako ne promijenis tudje misljenje pa jel![]()
MaaaaaMaja wrote: 28 Jul 2025, 23:16I ja volim pisati Nemacka pa mi Duminjo u citat potura J i to crvenoVeca wrote: 28 Jul 2025, 23:03
nekako mi lakse i jednostavno je to u meni, u 'rvatskoj sam dugo zivjela i tamo skolu zavrsila, a pisem ja ponekad, sve nase jezike, nista ozbiljno, nekad se salim, a ima i maxuza
Zadovoljna?![]()
Imaju jos 2-3 rijeci koje volim pisati na ekavici iz zaebancije al ne mogu sad da se setim koje.
Nekad pomislim da ce Morgen pomisliti da nju provociram al onda odmahnem rukom uz "njaaah..."
Meni su podjednako drage.
Bosanci smo svi, ja to redom zovem muslimani, rimokatolici i pravoslavci. Kakve nacije, kakvi bakraci. Rjetko vidjam baptiste i ostale nominacije ali ih ima.HAVANA wrote: 28 Jul 2025, 18:44Pa normalnim ljudima kazemo mi bosanci.Vama podobnim kad nesto hoces da objasnis ko i sta,vama to mora na vasem nivou da se docara.Vama je primarno ko je,sta je,ljudskost je u vas nebitna.Prvo to reci.Vama je to odrednica i nacin zivota.Poimanje svega.Pocetak i kraj.To je najvaznije.Samo ime je dovoljno za vas sud…Daleko vam kuca od moje.Gadite mi se.I opet kazem,nemamo mi o cemu pricati tako da te molim da me vise ne citiras.Tebi tvoje meni moje i cao.Naseef Mushroom wrote: 28 Jul 2025, 18:31
Aha, dobio sam odgovor?
Ako su sa tobom:
Bosanac/Srbin
Bosanac/Hrvat
Bosanac/Rom
Onda si ti sa njima
Bosanac/Bosanac? Bosanac/Ništa? Bosanac/Evoks, Bosanac/John Wayne?
Nisam ti ja kriv što nisi samo post napisao “Mi Bosanci” i to je to, već su morao dodati Srbe i Hrvate i nabacio mi volej. Isti smo mi svijet, samo to odbijaš da priznaš.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests