Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Ma nije bas da me zivcira....Ma podsjeca me na jednog popa. Predavo u skoli i vazda govorio SUPER!!!..i kad djeca ne znaju super..rethna wrote:SUPER ONDAdobre.vibracije wrote:ide i meni na zivce kada se u strucnom razgovoru koristi ta rijec, ali u svakodnevnom govoru i slengu mi je u reduBiba wrote:E sto mi na neki zivac ide rijec SUPER kad ju tu procitam..da ne budem prosta pa kazem na k....imao svoje lijepe rijeci al jok, tuđe je bolje
Last edited by Biba on 26 Nov 2015, 20:45, edited 1 time in total.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo

- Status: Offline
haha ma znam nego opcenito govorim.Hannibal Lecter wrote: Ma nismo se mi potukli, vise je to bilo slucajno
Danas sam tu, a sutra daleko..
- drugrankovic
- Inventar foruma

ovaj retna na onom forumu igrice "pitaj forumasa" ko da je u kvizu jbt...
ne mores stic od njega , odmori malo covjece nijesi u kvizu da stiskas dugme ono ko ce prije...
ne mores stic od njega , odmori malo covjece nijesi u kvizu da stiskas dugme ono ko ce prije...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
SUPER,djeca se trude a i pop je kul likBiba wrote:Ma nije bas da me zivcira....Ma podsjeca me na jednog popa. Predavo u skoli i vazda govorio SUPER!!!..i kad djeca ne znaju super..rethna wrote:SUPER ONDAdobre.vibracije wrote:ide i meni na zivce kada se u strucnom razgovoru koristi ta rijec, ali u svakodnevnom govoru i slengu mi je u reduBiba wrote:E sto mi na neki zivac ide rijec SUPER kad ju tu procitam..da ne budem prosta pa kazem na k....imao svoje lijepe rijeci al jok, tuđe je bolje
@mohr kerozin
Question everything.
Mohr wrote:Kaj ti @rethna trošiš, super il' bezolovni
Last edited by Biba on 26 Nov 2015, 20:49, edited 1 time in total.
'taj ni lupa ti ne pomazeBiba wrote:Mohr wrote:Kaj ti @rethna trošiš, super il' bezolovnipa vidim ja da on neodredjeno odgovara na pitanja..dvosmisleno..ma smuvo se sav nesto ...il ka ne kontam
Question everything.
Necu,ubrzaj se malodrugrankovic wrote:ovaj retna na onom forumu igrice "pitaj forumasa" ko da je u kvizu jbt...
Question everything.
Ama nest sam smorena..inace bi ja natipkala pjesmicu za Bena...rethna wrote:'taj ni lupa ti ne pomazeBiba wrote:Mohr wrote:Kaj ti @rethna trošiš, super il' bezolovnipa vidim ja da on neodredjeno odgovara na pitanja..dvosmisleno..ma smuvo se sav nesto ...il ka ne kontam
Izvini,ali kakve to veze ima sa mnomBiba wrote:Ama nest sam smorena..inace bi ja natipkala pjesmicu za Bena...rethna wrote:'taj ni lupa ti ne pomazeBiba wrote:Mohr wrote:Kaj ti @rethna trošiš, super il' bezolovnipa vidim ja da on neodredjeno odgovara na pitanja..dvosmisleno..ma smuvo se sav nesto ...il ka ne kontam
Question everything.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Sjoo mjeseca, opet je sakrio mrak 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo

jesi ikad "prespavala u prijateljice" ili si postenaMala_Mu wrote: 23:00Izlazak
Danas sam tu, a sutra daleko..
- Mala_Mu
- atomica

- Mood: