Ili ona tvrdoglava izričitost u svađama.
Haloooo, de smiri, kamo dogovor kako da se riješi, kompromis.
Sve ja moram da smirujem
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ledena wrote: 29 Aug 2024, 14:34
Ne svadjamo se, za 11g posvadjali se mozda 3 puta ono zestoko.
Sa mnom se nema potrebe svadjati nit rondam, nit pijem krv, lako se dogovorim za sve, ne smetaju mi sitnice, gluposti, znam usutit kad treba, nikad me glava ne boli.
Kud ce bolje zene
Sa mnom se nema potrebe svadjati nit rondam, nit pijem krv, lako se dogovorim za sve, ne smetaju mi sitnice, gluposti, znam usutit kad treba, nikad me glava ne boli.
Kud ce bolje zene
Nisi spomenula da kuhas. Odmah sumnjivo
Pardon
Znam sve kuhati
Pa ozenio se sa 75kg, dotjerala ga na 100, nema veceg dokaza
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Kud ce bolje zene
Ja sve suprotno
Rondam, teska sam za kompromis, sitnice mi smetaju, ne znam usutit nikad, doduse glava me ne boli ali krv pijem na slamku.
I ne kuham
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Kud ce bolje zene
Ja sve suprotno
Rondam, teska sam za kompromis, sitnice mi smetaju, ne znam usutit nikad, doduse glava me ne boli ali krv pijem na slamku.
I ne kuham
Ja sada iz ove perspektive shvatam ..koja i kakva sam trauma, avet i prikaza bila.