Sad cekas da na temi - napisite nesto o forumasu iznad, neko za tebe napise - on nikad ne placegreeneyes wrote:Pa javNili smo, šta sad?
Ovo još niste znali o meni
Moderator: Krokodil Behko
Re: Ovo još niste znali o meni
Osvrni se ti malo ok sebe pa bus skontal da pamet malo koga zanima..dobre.vibracije wrote:http://www.sanmagazin.com/ljubav/item/1 ... iseksualciBiba wrote:A sta je to ..sapiens...sapio ...mudrost najvaznija ...dobre.vibracije wrote:sapioseksualac sama... biba
evo ga, bibo, da "pohvatas" ove nove izraze kako bi ostala u koraku s vremenom
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Biću glavni baja!navika wrote:Sad cekas da na temi - napisite nesto o forumasu iznad, neko za tebe napise - on nikad ne placegreeneyes wrote:Pa javNili smo, šta sad?
Samo sabura
greeneyes wrote:Biću glavni baja!navika wrote:Sad cekas da na temi - napisite nesto o forumasu iznad, neko za tebe napise - on nikad ne placegreeneyes wrote:Pa javNili smo, šta sad?
Question everything.
Meni bude pomalo neugodno kad na sahrani svi placu a ja ne mogu, al u drugu ruku mi i drago 
- greeneyes
- Hadžija

Nemas srcaBiba wrote:Meni bude pomalo neugodno kad na sahrani svi placu a ja ne mogu, al u drugu ruku mi i drago
Question everything.
Sihopatarethna wrote:Nemas srcaBiba wrote:Meni bude pomalo neugodno kad na sahrani svi placu a ja ne mogu, al u drugu ruku mi i drago
PBiba wrote:Sihopatarethna wrote:Nemas srcaBiba wrote:Meni bude pomalo neugodno kad na sahrani svi placu a ja ne mogu, al u drugu ruku mi i drago
Question everything.
- greeneyes
- Hadžija

Znam da je malo uvrnuto i teško za povjerovati, al' nikad nisam pobrojao koliko imam dlaka na glavi.
Samo sabura
Ko kad si bio zauzet brojanjem onih dolegreeneyes wrote:Znam da je malo uvrnuto i teško za povjerovati, al' nikad nisam pobrojao koliko imam dlaka na glavi.
Question everything.
E jednom sam zabunom uzela gutljaj razrijedjene solne kiseline..nisam znala da je u kanti..ma samo mi zubi malo utrnuli..
- greeneyes
- Hadžija

Cccc, nut' ga.rethna wrote:Ko kad si bio zauzet brojanjem onih dolegreeneyes wrote:Znam da je malo uvrnuto i teško za povjerovati, al' nikad nisam pobrojao koliko imam dlaka na glavi.
Samo sabura
Biba wrote:E jednom sam zabunom uzela gutljaj razrijedjene solne kiseline..nisam znala da je u kanti..ma samo mi zubi malo utrnuli..
Onesvijestim se svaki put kad mi vade krv. Nije mi dobro ni kad neko spominje krv u mom prisustvu.
Iskocio preko kapije jednom neki ogromni pas pred mene 
Ja se ukocila od straha koliki je i sve njemu govorim -Ne boooj se, necu ja tebi nista..ne boj se
Ja se ukocila od straha koliki je i sve njemu govorim -Ne boooj se, necu ja tebi nista..ne boj se
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8213 times
- Been thanked: 19309 times
- Status: Online
I ja kupim kataloge i listamuvijek_kontra wrote:Ja sam, vjerovatno, jedina osoba kojoj je gledanje reklama
(onih sto postar donese) poseban ritual.Sredim sve
ostalo prije gledanja, da mogu na miru napravit sebi kapucino,
sjest i polako cejfit. Al da se razumijemo, ne sve reklame, samo
one najdraze (Lidl, Hofer, Mömax, Eurospin).![]()
I mislim da to, da cak imam 'najdraze' reklame prica za sebe.
Moja mama voli reklame
ma ona meni sve prica sta ima..
Last edited by Biba on 29 Nov 2015, 23:16, edited 1 time in total.
Ujeo me pas...bilo grozno...al se nadala da necu morati cuvati kravu, jer me bilo sramota sto je imamo (otac svake godine kupovao kravu mjesec dana prije bajrama). 
Sada mi glupo sto sam tako razmisljala
Sada mi glupo sto sam tako razmisljala
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Moka prijateljica je imala kravu i voljela am ju s njom cuvati..
Ja sam cuvala nase svinje ..nekad je u selu bila velika travnata povrsina..ma ispred moke kuce..mene nije bilo nista stid....voljela sam nase krmace i umazila ih..
Ja sam cuvala nase svinje ..nekad je u selu bila velika travnata povrsina..ma ispred moke kuce..mene nije bilo nista stid....voljela sam nase krmace i umazila ih..
Volim se zaustavljat na garaznim prodajama a onda se danima cudim kakve su sve starudije i gluposti ljudi drzali u kuci.
A ni ja sama ne bacam bezkorisne stvari, sve ostavljam, zlu ne trebalo. Djeci se vadim da je to stoga sto je mene rat trao.
A ni ja sama ne bacam bezkorisne stvari, sve ostavljam, zlu ne trebalo. Djeci se vadim da je to stoga sto je mene rat trao.