Greta Thunberg najavila dolazak u Bosnu i Hercegovinu

Aktuelnosti

Moderators: Urednik foruma, VIP

numka
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 61 times
Been thanked: 67 times
Status: Online

Re: Greta Thunberg najavila dolazak u Bosnu i Hercegovinu

Post by numka » 03 Aug 2025, 13:41

Ali da. Od svih argumenata najtužniji mi je onaj za njen izraz lica a cura ima autizam, to je kod njih jednostavno tako.
Error 404 - Signature not found

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2517 times
Been thanked: 4358 times
Status: Offline

Post by Nora Ibsenova » 03 Aug 2025, 13:53

Ja bas nista ne primjecujem neobicno s njenim licem :D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1598 times
Been thanked: 2988 times

Post by Mutevelija » 03 Aug 2025, 14:11

Krokodil Behko wrote: 03 Aug 2025, 08:54
Mutevelija wrote: 01 Aug 2025, 12:54

Osjetim da je podmetačina Zapada poštenom merhametli bošnjačkom narodu :o ti misliš da je šejtan dolazio ljudima kao rogonja sa vilama, joook šejan dođe kao uglađena osoba i šarmantna sa dobrim namjerama i kao savjetnik.

Kad je Ademu i ženi rekao pojedite to drvo iz edena kao njihov savjetnik to vam Bog neda da ne bi postali bogovi ili besmrtni i oni pojedoše i u par navrata se kroz historiju transformisao kao nekakav savjetnik, nikad on ne dolazi strašljiv kaod hoće da narod skrene sa pravog puta.

Vidim da ne vidiš dobro ovih dana, pa da malo boldiramo stvar

Greta Thunberg na protestima u Sarajevu: U majici "Neretva" i s Cvijetom Srebrenice čitala imena ubijene djece u Gazi

Image

Najpoznatija mlada svjetska aktivistica Greta Thunberg boravi u Sarajevu, a danas se pridružila protestima podrške Palestincima u Gazi.
Oglas

Ona je zajedno s drugim stanovnicima i aktivistima u Sarajevu imala performans kod Vječne vatre, gdje su zajedno, uglas, čitali imena ubijene djece u Gazi.

Image

Greta je na protestima došla u majici Neretve, kojom je ukazala na borbu ekoloških aktivista da obrane ovu rijeku od ekonomskih interesa koji bi je uništili. Također je na majici imala Cvijet Srebrenice i cvijet u bojama palestinske zastave.

Mlada aktivistica je trenutno u posjeti cijelom našem regionu, već je bila u Srbiji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Kosovu, a nakon Bosne i Hercegovine, odlazi i u Hrvatsku.

Tokom svog boravka u državama regiona kazala je kako se bori za pravdu, ali i čistu okolinu te da je to neraskidivo povezano s borbom protiv smrtonosnog fašizma. Međutim, u BiH još uvijek nije davala izjave za medije.
Ma opet sam pri svom mišljenju, podvala Bošnjacima .
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 03 Aug 2025, 14:15

Krokodil Behko wrote: 01 Aug 2025, 16:27
Mutevelija wrote: 01 Aug 2025, 12:54

Osjetim da je podmetačina Zapada poštenom merhametli bošnjačkom narodu :o ti misliš da je šejtan dolazio ljudima kao rogonja sa vilama, joook šejan dođe kao uglađena osoba i šarmantna sa dobrim namjerama i kao savjetnik.

Kad je Ademu i ženi rekao pojedite to drvo iz edena kao njihov savjetnik to vam Bog neda da ne bi postali bogovi ili besmrtni i oni pojedoše i u par navrata se kroz historiju transformisao kao nekakav savjetnik, nikad on ne dolazi strašljiv kaod hoće da narod skrene sa pravog puta.

A na osnovu čega si sve ti zaključio?
Konkretno, šta je učinila?
Jel misliš to što je pokušala doturiti pomoć u Gazu?
Treba gledati komplet paket, ok podržava gazu ok priznaje genocid u Srebrenici.
Ali nije to sva strana Grethe Thumbwrg, ljevičarka je , ko je finansira , kakve vrijednosti promovira .
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9277 times
Been thanked: 11033 times

Post by Krokodil Behko » 03 Aug 2025, 14:33

Mutevelija wrote: 03 Aug 2025, 14:15
Krokodil Behko wrote: 01 Aug 2025, 16:27

A na osnovu čega si sve ti zaključio?
Konkretno, šta je učinila?
Jel misliš to što je pokušala doturiti pomoć u Gazu?
Ali nije to sva strana Grethe Thumbwrg, ljevičarka je , ko je finansira , kakve vrijednosti promovira .

Ti sada potvrđuješ, da je tip čovjeka/mentalni sklop, bitniji od bilo kakve žrtve i patnje bilo kojeg pa i svog naroda. Nije to o vjeri, nego o tipu čovjeka koji će govoriti u ime vjere ko je dobar a ko nije

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 03 Aug 2025, 15:49

Krokodil Behko wrote: 03 Aug 2025, 14:33
Mutevelija wrote: 03 Aug 2025, 14:15

Ti sada potvrđuješ, da je tip čovjeka/mentalni sklop, bitniji od bilo kakve žrtve i patnje bilo kojeg pa i svog naroda. Nije to o vjeri, nego o tipu čovjeka koji će govoriti u ime vjere ko je dobar a ko nije

Ko priča inače o vjeri pričam o onome šta ova Skandinavkinja donosi u našu kulturu i čemu tezi, moguce da je New World Order.
Ho dare you
Ne vjeruj Danajcima ni kad poklone donose nisi čuo za tu poslovicu?
Ne sastoji se jedan narod samo od vjere, nego od tradicije i kulture.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 03 Aug 2025, 15:51

:plavi :plavi
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 47455 times
Been thanked: 8498 times

Post by ElTriconi » 03 Aug 2025, 15:55

Mores rec i o meni svasta, npr. nisam prosjacima dao sve ukupno dvi marke za svog zivota, i necu im dat. Znaci da sam skrtac. A to sto priteknem kad se sta skuplja za ljecenje, vecinom anonimno to nista.

To je daleko od nase kulture i tradicije, u nasoj kulturi je da se dadne prosjaku i onom ko ti dodje na vrata bilo sta, ako ne dadnes mores se urec. Nikakav sam bosnjak 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 03 Aug 2025, 16:01

Onaj ko podrzava Gretu nek sad odmah izloguje se sa foruma ugasi kompjuter i neka iskljuci svoj rooter, a ako koristite mobilne uređaja isto vazi.

Svi ovi serveri se napajaju preko električne energije, a kako BIH dobija električnu energiju pa preko telmoelektrana i uglja.

A koji je bio jedan od uslova EU- da se smanji broj termoelektrana a i ova je dotična podmetačina od nekakvih iz sjene tipa ovih iz EU koji bi ukinuli ugalj i doveli BIH do siromaštva.

Ja volim sjeći drva, volim koristi ugalj i koristiti cu ga i ne planiram se odreći, a vala volim popiti mlijeko jesti kajmak, ne planiram se odreći toga (a kazu da čak i krave zagadjuju okoli) ti eko zeleni i da treba smanjiti broj krava, dokinuti poljoprivredu.
Greta Thunberg has been vocal about the environmental impact of animal agriculture, particularly the raising of cows, and has advocated for a reduction in meat consumption, including beef, due to its significant contribution to greenhouse gas emissions and deforestation. She has also adopted a plant-based diet herself and encourages others to consider the environmental benefits of reducing or eliminating animal products from their diets.

Eto ako je podrzavate onda počnite da prestanete koristiti ugalj i električnu energiju i prestanite hraniti se govedinom

Ne budite licemjerni.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3826 times
Been thanked: 3536 times

Post by Naseef Mushroom » 03 Aug 2025, 22:27

Mutevelija wrote: 03 Aug 2025, 16:01 Onaj ko podrzava Gretu nek sad odmah izloguje se sa foruma ugasi kompjuter i neka iskljuci svoj rooter, a ako koristite mobilne uređaja isto vazi.

Svi ovi serveri se napajaju preko električne energije, a kako BIH dobija električnu energiju pa preko telmoelektrana i uglja.

A koji je bio jedan od uslova EU- da se smanji broj termoelektrana a i ova je dotična podmetačina od nekakvih iz sjene tipa ovih iz EU koji bi ukinuli ugalj i doveli BIH do siromaštva.

Ja volim sjeći drva, volim koristi ugalj i koristiti cu ga i ne planiram se odreći, a vala volim popiti mlijeko jesti kajmak, ne planiram se odreći toga (a kazu da čak i krave zagadjuju okoli) ti eko zeleni i da treba smanjiti broj krava, dokinuti poljoprivredu.
Greta Thunberg has been vocal about the environmental impact of animal agriculture, particularly the raising of cows, and has advocated for a reduction in meat consumption, including beef, due to its significant contribution to greenhouse gas emissions and deforestation. She has also adopted a plant-based diet herself and encourages others to consider the environmental benefits of reducing or eliminating animal products from their diets.

Eto ako je podrzavate onda počnite da prestanete koristiti ugalj i električnu energiju i prestanite hraniti se govedinom

Ne budite licemjerni.
Pa Bošnjaci i dalje podržavaju Ameriku, uprkos genocidu u Gazi, jer gledaju svoju guzicu, a napadaju Srbe što podržavaju karadžićevu politiku, uprkos genocidu u Srebrenici, jer gledaju svoju guzicu, a ti očekuješ da prestanu biti licemjerni zbog govedine? :plavi
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2643 times
Been thanked: 22181 times

Post by HAVANA » 03 Aug 2025, 23:08

Napad na bosnjake.Otjerati gretu kolko sad.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 26142 times
Been thanked: 30008 times

Post by Zanki » 04 Aug 2025, 00:06

Mutevelija wrote: 03 Aug 2025, 16:01 Onaj ko podrzava Gretu nek sad odmah izloguje se sa foruma ugasi kompjuter i neka iskljuci svoj rooter, a ako koristite mobilne uređaja isto vazi.

Ne budite licemjerni.
:svira

Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 Aug 2025, 02:33

HAVANA wrote: 03 Aug 2025, 23:08 Napad na bosnjake.Otjerati gretu kolko sad.
Nikog ne treba otjerati samo ne treba prihvatiti sve što hoće jer nam neto paše od nje.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 04 Aug 2025, 07:51

Ovo dobijete kad covjeku odvaljenom od pameti kaze te da mora propitivat sve.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21310 times
Been thanked: 19275 times

Post by Masamune » 04 Aug 2025, 07:56

Ja podržavam Gretu jer nervira Muteveliju

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

Post by harlekin » 04 Aug 2025, 08:20

Masamune wrote: 03 Aug 2025, 11:52
harlekin wrote: 03 Aug 2025, 09:16 Jedino sto moze vise iritirat od pojave ove kvočke i face one "usra se bgt" jest to kad progovori.
Besposleno i beskorisno čeljade koje zivi na racun nekog drugog i pametuje drugima sto je ispravno.
Ona bar nešto pokušava. Pokušava i da pomogne Palestini koju ti toliko srčano braniš.

Ti samo drkaš kurac na forumima i vjerovatno i na društvenim mrežama.
Jes pokusava bit u centru paznje nebitno o cem se radi.
A nije bas da drkam kurac po drustvenim mrezama,nemam ih :rumenko
Nego kazde ti men kako odjednom svima vama puna usta Palestine,dajte se odlucite jednom jeste uz zrtve ili zlocince,glupa ta prevrtljivost :hm

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 Aug 2025, 09:08

Masamune wrote: 04 Aug 2025, 07:56 Ja podržavam Gretu jer nervira Muteveliju
Ne nervira me nego sto Nazif reče bošnjačka licemjernost .
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21310 times
Been thanked: 19275 times

Post by Masamune » 04 Aug 2025, 09:17

harlekin wrote: 04 Aug 2025, 08:20
Ona bar nešto pokušava. Pokušava i da pomogne Palestini koju ti toliko srčano braniš.

Nego kazde ti men kako odjednom svima vama puna usta Palestine,dajte se odlucite jednom jeste uz zrtve ili zlocince,glupa ta prevrtljivost :hm
Jedina razlika kod podrške Palestini između tebe i nas ostalih (izuzev Generala Wara npr.) je što si ti turio sliku njihove zastave na avatar, a mi ne.
Isto kao što je kod mene cvijet Srebrenice. Međutim, to ni u kojem slučaju ne znači da je meni do genocida u Srebrenici stalo više od tebe ili nekih drugih. To je samo simbolično i ništa više.
Pljuješ ljude koji, za razliku od nas obojice, iole pokušavaju da im stvarno pomognu, koji se zapute dole ali ih Izraelci vrate nazad i slično.
Jadan si druže da ne možeš biti jadniji. Da te sretnem u životu znaš kako bih te išamarao zbog ovog da te čujem da ovo pričaš. Baš si jedan neviđeni krelac na forumu.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 04 Aug 2025, 09:27

Masamune wrote: 04 Aug 2025, 09:17
Jedina razlika kod podrške Palestini između tebe i nas ostalih (izuzev Generala Wara npr.) je što si ti turio sliku njihove zastave na avatar, a mi ne.
Isto kao što je kod mene cvijet Srebrenice. Međutim, to ni u kojem slučaju ne znači da je meni do genocida u Srebrenici stalo više od tebe ili nekih drugih. To je samo simbolično i ništa više.
Pljuješ ljude koji, za razliku od nas obojice, iole pokušavaju da im stvarno pomognu, koji se zapute dole ali ih Izraelci vrate nazad i slično.
Jadan si druže da ne možeš biti jadniji. Da te sretnem u životu znaš kako bih te išamarao zbog ovog da te čujem da ovo pričaš. Baš si jedan neviđeni krelac na forumu.
Da me zaboravimo, da se Mala Greta ljuljala na brodu na pucini, suocila sa Izraelskim vlastima, i nije je pokolebalo da nastavi govorit. Dok neki drugi kenjaju nebuloze iz komforta svog Doma.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 04 Aug 2025, 09:28

Izvini, mozes li navest kad je, u posljednjih 10 godina, iko na forumu rekao da podrzava Izrael? Ne racunajuci naravno GW

Post Reply

Return to “Vijesti”