Greta Thunberg najavila dolazak u Bosnu i Hercegovinu
Moderators: Urednik foruma, VIP
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1629 times
- Been thanked: 3038 times
- Status: Offline
Re: Greta Thunberg najavila dolazak u Bosnu i Hercegovinu
Prihvatite cijeli paket Grete ili nemojte
Što ste licemjerni
A i iskorištavate ju na taj način, odgovara vam kad priznaje Genocid u Srebrenici i kad se bori za Gazu, a njezine druge borbe ne podržavate, ignorišete.
Ona ide u paketu
Što ste licemjerni
A i iskorištavate ju na taj način, odgovara vam kad priznaje Genocid u Srebrenici i kad se bori za Gazu, a njezine druge borbe ne podržavate, ignorišete.
Ona ide u paketu
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21686 times
- Been thanked: 19748 times
Ne moraš prihvatiti cijeli paket i uopšte se ne radi o licemjerju.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49048 times
- Been thanked: 8734 times
- Status: Online
U bosni ima pedera i lezbejki. Ima lopova i lazova. Ima vegetarijanaca i ima onih ludista. Ima pametnih i manje pametnih. Mi zivimo zapad, brak traje dok traje, djeca odrastaju s samo ocem ili materom i to se uzima kao normalno. Ljudi zive na kredit, mikrokreditne nikad vise nisu uprihodovale, kladionice i kafane pune.
Trebas se umit i trehnit krmelje iz ociju da vidis stvarnost
Trebas se umit i trehnit krmelje iz ociju da vidis stvarnost
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Mutevelija
- Selonačelnik
Kako nije licemjerno dodje prijateljica Greta i kaze ti ja prizajem Genocid u Srebrenici ali potrebno je da gledamo u buducnost izborimo se za nase generacije koj će zivjeti u čistoj BIH, vidis onu termoelekranu u Tuzli hajmo protestovati da se zatvori. Vidiš li rudnik Kreka trebalo bi ga zatvoriti.Masamune wrote: 04 Aug 2025, 09:48 Ne moraš prihvatiti cijeli paket i uopšte se ne radi o licemjerju.
EE one krave one proizvode metan i ometaju Zemljin vazdušni omotač.
Treba zatvoriti farme.
Last edited by Mutevelija on 04 Aug 2025, 10:30, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
To je isto kao kad ti doktor kaze inficirao ti se prst na nozi ali cemo odsjeci do koljena ti nogu . Sta ima veze već se inficiralo , necemo dalje sprječavati infekcijuElTriconi wrote: 04 Aug 2025, 09:52 U bosni ima pedera i lezbejki. Ima lopova i lazova. Ima vegetarijanaca i ima onih ludista. Ima pametnih i manje pametnih. Mi zivimo zapad, brak traje dok traje, djeca odrastaju s samo ocem ili materom i to se uzima kao normalno. Ljudi zive na kredit, mikrokreditne nikad vise nisu uprihodovale, kladionice i kafane pune.
Trebas se umit i trehnit krmelje iz ociju da vidis stvarnost![]()

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9467 times
- Been thanked: 11217 times
- Status: Online
Mutevelija wrote: 04 Aug 2025, 10:26Kako nije licemjerno dodje prijateljica Greta i kaze ti ja prizajem Genocid u Srebrenici ali potrebno je da gledamo u buducnost izborimo se za nase generacije koj će zivjeti u čistoj BIH, vidis onu termoelekranu u Tuzli hajmo protestovati da se zatvori. Vidiš li uglaj Kreka trebalo bi ga zatvoriti.Masamune wrote: 04 Aug 2025, 09:48 Ne moraš prihvatiti cijeli paket i uopšte se ne radi o licemjerju.
Treba zatvoriti farme.
Mislim da će gašenje TE biti dovoljno, krave mogu ostati.
- Mutevelija
- Selonačelnik
Ovi iz gretine organizacije se ne bi slozili sa tobomKrokodil Behko wrote: 04 Aug 2025, 10:30Mutevelija wrote: 04 Aug 2025, 10:26
Kako nije licemjerno dodje prijateljica Greta i kaze ti ja prizajem Genocid u Srebrenici ali potrebno je da gledamo u buducnost izborimo se za nase generacije koj će zivjeti u čistoj BIH, vidis onu termoelekranu u Tuzli hajmo protestovati da se zatvori. Vidiš li uglaj Kreka trebalo bi ga zatvoriti.
Treba zatvoriti farme.
Mislim da će gašenje TE biti dovoljno, krave mogu ostati.

Thunberg emphasizes that animal agriculture, including the raising of cows, is a major contributor to greenhouse gas emissions, deforestation, and land degradation.
Land Use:
She points out that a large percentage of agricultural land is used to raise livestock, including cows, and to grow feed for them, while this land could be used more efficiently to produce food for direct human consumption.
Ethical Considerations:
Thunberg also raises ethical concerns about the treatment of animals in the farming industry, highlighting their capacity for feelings and social interactions.
Vegan Lifestyle:
Thunberg has adopted a vegan lifestyle and encourages others to consider the same, seeing it as a powerful way to reduce one's carbon footprint and environmental impact.
Criticism of Animal Agriculture:
Thunberg has been critical of the practices within the animal agriculture industry, including the high emissions associated with raising cows, and the overall scale of meat and dairy production.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9890 times
Dobro ba, znamo da si bukvalista i da ti je dzaba govorit. 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Mutevelija
- Selonačelnik
Ponašate se kao neko ko pitpisuje ugovor u banci a ne čita ona sitna slova.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ne treba biti isključiv. Neslaganje sa nekim ili nečim ne znači da ta osoba ne može biti jako dobra u nečemu što je nama blisko izuzev nekih ekstrema tipa raznih monstruma, raznih (ratnih) zločinaca i slično kad se pređe neka crta.Mutevelija wrote: 04 Aug 2025, 10:26Kako nije licemjerno dodje prijateljica Greta i kaze ti ja prizajem Genocid u Srebrenici ali potrebno je da gledamo u buducnost izborimo se za nase generacije koj će zivjeti u čistoj BIH, vidis onu termoelekranu u Tuzli hajmo protestovati da se zatvori. Vidiš li rudnik Kreka trebalo bi ga zatvoriti.Masamune wrote: 04 Aug 2025, 09:48 Ne moraš prihvatiti cijeli paket i uopšte se ne radi o licemjerju.
Treba zatvoriti farme.
Idu i meni nekad na živce sa zelenom energijom i nekim nebulozama, ali kad treba pohvaliti onda stvarno čovjek to treba uraditi.
- Mutevelija
- Selonačelnik
ALi putem Srebrenice joj se daje platforma za dalje uplitanje u BIH društvo .Masamune wrote: 04 Aug 2025, 11:22Ne treba biti isključiv. Neslaganje sa nekim ili nečim ne znači da ta osoba ne može biti jako dobra u nečemu što je nama blisko izuzev nekih ekstrema tipa raznih monstruma, raznih (ratnih) zločinaca i slično kad se pređe neka crta.Mutevelija wrote: 04 Aug 2025, 10:26
Kako nije licemjerno dodje prijateljica Greta i kaze ti ja prizajem Genocid u Srebrenici ali potrebno je da gledamo u buducnost izborimo se za nase generacije koj će zivjeti u čistoj BIH, vidis onu termoelekranu u Tuzli hajmo protestovati da se zatvori. Vidiš li rudnik Kreka trebalo bi ga zatvoriti.
Treba zatvoriti farme.
Idu i meni nekad na živce sa zelenom energijom i nekim nebulozama, ali kad treba pohvaliti onda stvarno čovjek to treba uraditi.
Eto šta se slazes sa Gretom osim Srebrenice i Gaze šta se slazes sa njom i šta moze ona doprinijeti osim eto medijski što će se malo čuti za BIH i što je bilo u Srebrenici podići svijest.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Pretjeruješ brate za Srebrenicu.Mutevelija wrote: 04 Aug 2025, 11:28ALi putem Srebrenice joj se daje platforma za dalje uplitanje u BIH društvo .Masamune wrote: 04 Aug 2025, 11:22
Ne treba biti isključiv. Neslaganje sa nekim ili nečim ne znači da ta osoba ne može biti jako dobra u nečemu što je nama blisko izuzev nekih ekstrema tipa raznih monstruma, raznih (ratnih) zločinaca i slično kad se pređe neka crta.
Eto šta se slazes sa Gretom osim Srebrenice i Gaze šta se slazes sa njom i šta moze ona doprinijeti osim eto medijski što će se malo čuti za BIH i što je bilo u Srebrenici podići svijest.
Pa slažem se u nekim stvarima kao što su klimatske promjene, zaštita životinja pogotovo ugroženih i još dosta toga što bi potrajalo da sve nabrojim.
Ono sa čime se ne slažem jeste u dijelu da zelena energija još uvijek ne može odgovoriti na toliku potražnju na tržištu, a guraju je kao da je ona ta koja može odgovoriti na sve to. Eto jedna stvar.
- Mutevelija
- Selonačelnik
Ja kazem samo treba biti oprezan svaka čast za SRebrenicu i Gazu.Masamune wrote: 04 Aug 2025, 11:46Pretjeruješ brate za Srebrenicu.Mutevelija wrote: 04 Aug 2025, 11:28
ALi putem Srebrenice joj se daje platforma za dalje uplitanje u BIH društvo .
Pa slažem se u nekim stvarima kao što su klimatske promjene, zaštita životinja pogotovo ugroženih i još dosta toga što bi potrajalo da sve nabrojim.
Ono sa čime se ne slažem jeste u dijelu da zelena energija još uvijek ne može odgovoriti na toliku potražnju na tržištu, a guraju je kao da je ona ta koja može odgovoriti na sve to. Eto jedna stvar.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 26776 times
- Been thanked: 30732 times
Mutevelija wrote: 04 Aug 2025, 10:53 Ponašate se kao neko ko pitpisuje ugovor u banci a ne čita ona sitna slova.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3875 times
- Been thanked: 3583 times
Ali slagali se vi sa Mutevelijom ili ne, ali priznajte u svakoj državi i narodu postoji jedna bolna tačka, kod nas je ta tačka genocid u Srebrenici. A za Palestinu smo dizali glas kada je još ostatak svijeta šutio.Masamune wrote: 04 Aug 2025, 11:46Pretjeruješ brate za Srebrenicu.Mutevelija wrote: 04 Aug 2025, 11:28
ALi putem Srebrenice joj se daje platforma za dalje uplitanje u BIH društvo .
I hajd sad budi nečovjek i popljuj osobu poput Grete koja to pominje i odbij klimati glavom i prihvatiti sve šta ona kaže.
Ne bi me čudilo da takve osobe sa agendom, ako već ne znaju šta su bolne tačke kod jednog naroda i države, da nabrzaka googlaju šta su te tačke, prije nego što dođu u tu državu, da znaju kako se tom narodu lakše uvući pod kožu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Joj smoriste sa tom pričom majke mi. Nemam snage više išta da pišem u vezi Grete.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3875 times
- Been thanked: 3583 times
Smorismo pričom o Greti na temi o Greti?Masamune wrote: 04 Aug 2025, 14:29 Joj smoriste sa tom pričom majke mi. Nemam snage više išta da pišem u vezi Grete.

Reći da je bio genocid u Srebrenici u Gazi i Srebrenici se treba podrazumjevati kao reći da ne treba baciti bombu u dječiji vrtić, znači nešto sasvim normalno, a ne da se zbog toga nekome divimo do te mjere da se ne može kritikovati i sumnjati u namjere oko neke treće stvari.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1201 times
- Been thanked: 3773 times
Dobro došla Greta. 

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 356 times
Hmm mrvicu podlo pitanje bgmNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2025, 09:28Izvini, mozes li navest kad je, u posljednjih 10 godina, iko na forumu rekao da podrzava Izrael? Ne racunajuci naravno GWharlekin wrote: 04 Aug 2025, 08:20
Jes pokusava bit u centru paznje nebitno o cem se radi.
A nije bas da drkam kurac po drustvenim mrezama,nemam ih
Nego kazde ti men kako odjednom svima vama puna usta Palestine,dajte se odlucite jednom jeste uz zrtve ili zlocince,glupa ta prevrtljivost![]()

Npr netko osudjuje bosanske srbe zbog genocida nad bosnjacima,ali podrzava one sto su ih naoruzali,financirali,stitili i obezbjedili sve sto im potrebno za genocid.
Tako vi ne podrzavate izrael ali podrzavate stvarno odgovorne.
Licimjerno bgm.