Mister No wrote: 04 Aug 2025, 19:56
Da se takvi pitaju ne bi nas bilo ni na mapi, a takvih je puna Europa još uvijek.
Pa prosto rečeno malo manje serite o Americi. Pametniji Kosovari od vas pametnica.
Makar im je Palestina pred nosom, pa ništa ne učiniše.
Kuvajćani pokloniše avion od 400 miliona Trampu, a KSA će poslati u USA 600 milijardi usd, međutim ne možeš reći ništa protiv njih, jer ćeš ispasti bezdušni pomagač cionističkih fašista.
Zaključak, Saudijci, Egipćani, Emiraćani, itd, uopšte nisu obavezni pomoći Palestini, mali su i siromašni, ali smo zato mi veliki i bogati, pa tako da ti kao forumaš više štete naneseš Palestincima nego onih saudijskih 600 milijardi.
Dalje, svaka arapska zemlja ima američku bazu, a neke ih imaju i po nekoliko, obezbjeđeni, bogati i oholi, ali ne moraju oni ništa, nego mi maleni bez američke baze i bez ijednog sigurnog saveznika, stiješnjeni između svetosavskih i katoličkih genocidaša, zaklani, popaljeni, silovani i rastjerani, ali ipak nekako imamo veću obavezu od svih tih Arapa skupa.
I baš niko od nas nije znao šta se tamo dešava, pa smo valjda svi bili na izraelskoj strani i dođoše tu da nas iskritikuju i popljuju, oni koji su za Palestinu učinili sigurno mnogo više nego mi, dok je Greta samo selfijala na onom brodu, cvijet Srebrenice stavila da bi se dodvorila Izraelu i čitala imena ubijene djece u Palestini da bi im se rugala