Greta Thunberg najavila dolazak u Bosnu i Hercegovinu

Aktuelnosti

Moderators: Urednik foruma, VIP

Post Reply
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2523 times
Been thanked: 4359 times
Status: Offline

Re: Greta Thunberg najavila dolazak u Bosnu i Hercegovinu

04 Aug 2025, 19:22

harlekin wrote: 04 Aug 2025, 19:21
Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2025, 09:28

Izvini, mozes li navest kad je, u posljednjih 10 godina, iko na forumu rekao da podrzava Izrael? Ne racunajuci naravno GW
Hmm mrvicu podlo pitanje bgm :hm
Npr netko osudjuje bosanske srbe zbog genocida nad bosnjacima,ali podrzava one sto su ih naoruzali,financirali,stitili i obezbjedili sve sto im potrebno za genocid.
Tako vi ne podrzavate izrael ali podrzavate stvarno odgovorne.
Licimjerno bgm.
Ovdje su podla samo tvoja podvaljivanja.
Nit podrzava iko na ovom forumu Ameriku, nit je ikad podrzavao.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 597 times
Been thanked: 885 times

04 Aug 2025, 19:23

Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2025, 19:22
Npr netko osudjuje bosanske srbe zbog genocida nad bosnjacima,ali podrzava one sto su ih naoruzali,financirali,stitili i obezbjedili sve sto im potrebno za genocid.
Licimjerno bgm.
Oko Amerike nisi bas upravu, nisi u toku sa Svijet temama unazad 2-3 godine
Forum je pun svrsitelja na Ameriku i sve sto ona radi

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

04 Aug 2025, 19:26

Masamune wrote: 04 Aug 2025, 09:17
harlekin wrote: 04 Aug 2025, 08:20
Jes pokusava bit u centru paznje nebitno o cem se radi.
A nije bas da drkam kurac po drustvenim mrezama,nemam ih :rumenko
Nego kazde ti men kako odjednom svima vama puna usta Palestine,dajte se odlucite jednom jeste uz zrtve ili zlocince,glupa ta prevrtljivost :hm
Jedina razlika kod podrške Palestini između tebe i nas ostalih (izuzev Generala Wara npr.) je što si ti turio sliku njihove zastave na avatar, a mi ne.
Isto kao što je kod mene cvijet Srebrenice. Međutim, to ni u kojem slučaju ne znači da je meni do genocida u Srebrenici stalo više od tebe ili nekih drugih. To je samo simbolično i ništa više.
Pljuješ ljude koji, za razliku od nas obojice, iole pokušavaju da im stvarno pomognu, koji se zapute dole ali ih Izraelci vrate nazad i slično.
Jadan si druže da ne možeš biti jadniji. Da te sretnem u životu znaš kako bih te išamarao zbog ovog da te čujem da ovo pričaš. Baš si jedan neviđeni krelac na forumu.
Tatu si krelcem zovi,i treba pazit na zelje u zivotu znaju se ostvarit :kafa
Zeni je ako ti super toliko ta kvocka kog boli djon,meni nije kao sto mi nikad nece bit super sljam koji velica zapad a cvili o nad zrtvama tog zapada,je to teb jadno ili velicanstveno zaboli me :kafa

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

04 Aug 2025, 19:27

Licimjerno bgm.
E jbg sad.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 48119 times
Been thanked: 8593 times

04 Aug 2025, 19:32

Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2025, 09:28

Izvini, mozes li navest kad je, u posljednjih 10 godina, iko na forumu rekao da podrzava Izrael? Ne racunajuci naravno GW
Licimjerno bgm.
Ko nas bre zavadi :tuzna
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8767 times
Been thanked: 5524 times

04 Aug 2025, 19:56

Govori se o političkoj administraciji neke zemlje (pa i SAD-ea), a ne o drzavi u globalu.
Takodje treba odvojiti globalnu politiku koju neka zemlja sprovodi naspram one koja je usmjerena prema BiH.

Jaser-Palestina.
Ljubitelj Slobe i Srba, bez obzira na zločine nad muslimanima. Ostavio stotine miliona imovine iza sebe 'goloruki" borac za slobodu sa šarenim šalom.
Jebo te on a ti njega.

U isto vrijeme danas imaš zločinca Netanjuha koji terorise te Palestince, i što svako normalan treba da osudi.
Politički savezi se mijenjaju tokom vremena. Interesi su bitni.
Šta si dobio od Arapa i Turske od 90-te pa na ovamo?
Selame i hurme, uglavnom.

Nisu Srbe bombardovali Jaseri, Demireli, Saudijci itd. nego isti ti Amerikanci koje kao ne volite.
Došli hiljade kilometara od svoje države da ovdje u nekoj prćiji ratuju za nečiji interes.
Boga mi naš interes u tom periodu, a i dugo posle toga.
Da nisu bila bi nam mrka kapa. Svako ko misli drugačije gadno griješi.

Hoćete možda Miterana, ili jebaca one srpske novinarske kurvice (šef joj bio Risto Đogo) Karla Bilta za mediatore?

Da se takvi pitaju ne bi nas bilo ni na mapi, a takvih je puna Europa još uvijek.
Pa prosto rečeno malo manje serite o Americi. Pametniji Kosovari od vas pametnica.
The Dark Side Of The Forum...

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2523 times
Been thanked: 4359 times

04 Aug 2025, 20:03

tuzlak1212 wrote: 04 Aug 2025, 19:23

Oko Amerike nisi bas upravu, nisi u toku sa Svijet temama unazad 2-3 godine
Forum je pun svrsitelja na Ameriku i sve sto ona radi
Tacno, nisam bila aktivna svo vrijeme na forumu, ali me pamtim da je iko bas svrsavao na sve sto Ameri urade, sem par pojedinaca koji ih gotive, koji svakako ni sad ne govore o Gazi i Palestincima.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

04 Aug 2025, 20:18

Boli me briga kakva je cija politika prema Bosni, kad je nasa sama politika antidrzavna i destruktivna

Mister No
Has thanked: 8767 times
Been thanked: 5524 times

04 Aug 2025, 20:21

Čija naša?
Nema zajedničke politike prema BiH unutar njenih naroda i granica.
Trebaš gledat svoju.
The Dark Side Of The Forum...

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13783 times
Been thanked: 22663 times

04 Aug 2025, 20:35

Zivimo mracno doba civilizacije. Sve najgore sto ljudska rasa moze ponuditi je na sceni. Nema niceg dobrog da bi se covjek za to uhvatio i imao neku nadu kako ce sve zavrsiti happy endom.
Ne vaze vise nikakve povelje, konvencije, zakoni. Nista.
Samo sirova sila, prezivjece najjaci, ostali se mogu isprsit i fasovat, ili pokusati da bez previse gadjenja popiju gorke pilule.
Tako je kako je, stas
Ne pomaze ni to sto i one najbolje i najhrabrije medju nama koji dizu svoj glas tano neki harlov ismijava. Ko biva, zna on nesta.
Dozvolite da se obratimo

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21493 times
Been thanked: 19494 times
Status: Online

04 Aug 2025, 21:48

Tako nekako. Sve povelje i sve što su gradili unazad 100 godina pada u vodu sve više.
Samo su bitni interesi i pare od lobiranja.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7610 times
Been thanked: 17898 times

04 Aug 2025, 22:34

Kako kaze Rambo Amadeus, ljudi nece unistiti planetu nego same sebe. Planeta je vise puta bila zbrisana, ledeno doba, asteroidi, vragovi, ali se svaki put sama obnovila. A ljudskom rodu nece biti spasa

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 48119 times
Been thanked: 8593 times

05 Aug 2025, 00:03

Oso na koncerat sad u zenici, nakvi pjevaju i tanja savic dosla. Oso gor da vidim kad ubi raja, s obe strane hoce proc, nekako me obilaze. Kad istor tri nakve curice, nemaju ni po 15 godina, sve tri uprle jedna u drugu i na mene, ubise pajdo. Naljutio sam se, kontam jebo ovo, odoh ja kuci lec, sta mi ovo treba.

Mute sve si u pravu, ne treba djeci i zenama dat na koncerte, samo guzvu prave 😂
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Komshija
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 92 times
Been thanked: 81 times

05 Aug 2025, 00:31

Fuddo wrote: 04 Aug 2025, 20:35 Nema niceg dobrog da bi se covjek za to uhvatio i imao neku nadu kako ce sve zavrsiti happy endom.
:plavi :cool
sad bi nesto napiso al necu banovaceme :D.

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 26398 times
Been thanked: 30301 times

05 Aug 2025, 01:01

ElTriconi wrote: 05 Aug 2025, 00:03 Oso na koncerat sad u zenici, nakvi pjevaju i tanja savic dosla. Oso gor da vidim kad ubi raja, s obe strane hoce proc, nekako me obilaze. Kad istor tri nakve curice, nemaju ni po 15 godina, sve tri uprle jedna u drugu i na mene, ubise pajdo. Naljutio sam se, kontam jebo ovo, odoh ja kuci lec, sta mi ovo treba.

Mute sve si u pravu, ne treba djeci i zenama dat na koncerte, samo guzvu prave 😂
E kad ti to počme smetati
ili nisi dovoljno pijan ili si ostaria :oo
Nie strašno, prebaci se na clubske svirke
Ništa gužve, šank i laganini 🤌 :D.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

05 Aug 2025, 05:48

ElTriconi wrote: 05 Aug 2025, 00:03 Oso na koncerat sad u zenici, nakvi pjevaju i tanja savic dosla. Oso gor da vidim kad ubi raja, s obe strane hoce proc, nekako me obilaze. Kad istor tri nakve curice, nemaju ni po 15 godina, sve tri uprle jedna u drugu i na mene, ubise pajdo. Naljutio sam se, kontam jebo ovo, odoh ja kuci lec, sta mi ovo treba.

Malo sam naguglo
Age of consent u Bosni je 14 godina
Da znas za slj put

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3865 times
Been thanked: 3569 times

05 Aug 2025, 06:07

Mister No wrote: 04 Aug 2025, 19:56 Govori se o političkoj administraciji neke zemlje (pa i SAD-ea), a ne o drzavi u globalu.
Takodje treba odvojiti globalnu politiku koju neka zemlja sprovodi naspram one koja je usmjerena prema BiH.

Jaser-Palestina.
Ljubitelj Slobe i Srba, bez obzira na zločine nad muslimanima. Ostavio stotine miliona imovine iza sebe 'goloruki" borac za slobodu sa šarenim šalom.
Jebo te on a ti njega.

U isto vrijeme danas imaš zločinca Netanjuha koji terorise te Palestince, i što svako normalan treba da osudi.

Nisu Srbe bombardovali Jaseri, Demireli, Saudijci itd. nego isti ti Amerikanci koje kao ne volite.
Došli hiljade kilometara od svoje države da ovdje u nekoj prćiji ratuju za nečiji interes.

Hoćete možda Miterana, ili jebaca one srpske novinarske kurvice (šef joj bio Risto Đogo) Karla Bilta za mediatore?

Da se takvi pitaju ne bi nas bilo ni na mapi, a takvih je puna Europa još uvijek.
Pa prosto rečeno malo manje serite o Americi. Pametniji Kosovari od vas pametnica.
Evo sada je bila godišnjica Oluje. Znamo da ne postoje prava prijateljstva već samo interes, ali ako ćemo koristiti naziv prijatelj, Amerika je prijatelj Hrvatske, bila je prijatelj Slovenije 90-ih.

Prijatelj ne nagrađuje agresora i genocidaša sa pola države, prijatelj ne dopušta da žrtva bude u “getu” okružen sa dva neprijatelja, prijatelj nas ne zaustavlja pred Banjalukom, prijatelj ne dopušta Albancima da Srbe na Kosovu tretira onako kako zaslužuju dok su u nas zaštićeni kao medvjedi.

Amerikanci nisu prijatelji ni Bosne i Hercegovine ni Bošnjaka, oni su samo za mir na Balkanu a itekako su to sproveli.
Hrvatima čista država, Slovenija kao da je rat sanjala, Srbija zaštićena da nakon Srba iz Hrvatske ne krene stampedo Srba iz Bosne i Hercegovine. Genocidašima entitet tj. pola države, nama drugi entitet tj. pola države gdje bi nas u toj polovici Hrvati nadgledali i vodili kolo kao što Srbi vode kolo u rs-u.

Palestinizacija Bošnjaka (nekako mi zvuči poznati kada se pomene ta ista Amerika i riječ koja počinje sa “Palestin…” kao da je negdje drugo isto taj naziv vezan za Ameriku).

Nije tema Bosna Šapatom pade otvorena na forumu ni zbog nekog ruskog ambasadora niti nekog AfD fašiste već između ostalog i zbog američkog ambasadora i Bidenove administracije.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9327 times
Been thanked: 11077 times

05 Aug 2025, 09:23

Mister No wrote: 04 Aug 2025, 19:56

Makar im je Palestina pred nosom, pa ništa ne učiniše.
Kuvajćani pokloniše avion od 400 miliona Trampu, a KSA će poslati u USA 600 milijardi usd, međutim ne možeš reći ništa protiv njih, jer ćeš ispasti bezdušni pomagač cionističkih fašista.

Zaključak, Saudijci, Egipćani, Emiraćani, itd, uopšte nisu obavezni pomoći Palestini, mali su i siromašni, ali smo zato mi veliki i bogati, pa tako da ti kao forumaš više štete naneseš Palestincima nego onih saudijskih 600 milijardi.

Dalje, svaka arapska zemlja ima američku bazu, a neke ih imaju i po nekoliko, obezbjeđeni, bogati i oholi, ali ne moraju oni ništa, nego mi maleni bez američke baze i bez ijednog sigurnog saveznika, stiješnjeni između svetosavskih i katoličkih genocidaša, zaklani, popaljeni, silovani i rastjerani, ali ipak nekako imamo veću obavezu od svih tih Arapa skupa.

I baš niko od nas nije znao šta se tamo dešava, pa smo valjda svi bili na izraelskoj strani i dođoše tu da nas iskritikuju i popljuju, oni koji su za Palestinu učinili sigurno mnogo više nego mi, dok je Greta samo selfijala na onom brodu, cvijet Srebrenice stavila da bi se dodvorila Izraelu i čitala imena ubijene djece u Palestini da bi im se rugala

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 24457 times
Been thanked: 24951 times

05 Aug 2025, 10:36

Naseef Mushroom wrote: 05 Aug 2025, 06:07
Mister No wrote: 04 Aug 2025, 19:56 Govori se o političkoj administraciji neke zemlje (pa i SAD-ea), a ne o drzavi u globalu.

Jaser-Palestina.
Jebo te on a ti njega.

Evo sada je bila godišnjica Oluje. Znamo da ne postoje prava prijateljstva već samo interes, ali ako ćemo koristiti naziv prijatelj, Amerika je prijatelj Hrvatske, bila je prijatelj Slovenije 90-ih.

Prijatelj ne nagrađuje agresora i genocidaša sa pola države, prijatelj ne dopušta da žrtva bude u “getu” okružen sa dva neprijatelja, prijatelj nas ne zaustavlja pred Banjalukom, prijatelj ne dopušta Albancima da Srbe na Kosovu tretira onako kako zaslužuju dok su u nas zaštićeni kao medvjedi.

Amerikanci nisu prijatelji ni Bosne i Hercegovine ni Bošnjaka, oni su samo za mir na Balkanu a itekako su to sproveli.
Hrvatima čista država, Slovenija kao da je rat sanjala, Srbija zaštićena da nakon Srba iz Hrvatske ne krene stampedo Srba iz Bosne i Hercegovine. Genocidašima entitet tj. pola države, nama drugi entitet tj. pola države gdje bi nas u toj polovici Hrvati nadgledali i vodili kolo kao što Srbi vode kolo u rs-u.

Palestinizacija Bošnjaka (nekako mi zvuči poznati kada se pomene ta ista Amerika i riječ koja počinje sa “Palestin…” kao da je negdje drugo isto taj naziv vezan za Ameriku).

Nije tema Bosna Šapatom pade otvorena na forumu ni zbog nekog ruskog ambasadora niti nekog AfD fašiste već između ostalog i zbog američkog ambasadora i Bidenove administracije.
Potpuno pogresno .
Afd su nacisticka govna koja bi te najradje poslala nazad odaklr si dosao i to u lezecem polozaju.
To sto ne smiju javno to izjavit nista ne znaci.
A staviti u istu ravan rusko ambasadorsko krme il bilo sta rusko sa americkim kad se prica o BiH.
Pa to je rezanje grane na kojoj sjedis.
Rusi te zele zagrnutog u neobiljezenoj grobnici.
SAD cvrsto stoje uz BiH.
A sjebali smo ih u aprilskom paketu pa ja licno nametanje vidim ko 1:1.
Aiopet da su kurchinu nametnuli u vlast u krajnjoj liniji ta kurchina nikad nece nanijet stete za BiH koliko samo jedno bivolovo putovanje u rusiju.
To samo lud ili neko ko je slijep za istinu ne vidi.
Kontekst Palestine vezati za BiH.
To isto moze samo budala raditi.
Traziti da se BiH udalji od SAD konto Palestine..i to ne samo budala nego budala koja ne zeli dobro BiH i Bosnjakistancima prvenstveno.
Cak bih takve nazvao agentima mracnih sila..
Mister poentirao gore.
U sridu.
Uniforme za hobite i hurme.
U sridu.
dream of spring...

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9236 times
Been thanked: 9174 times

05 Aug 2025, 11:08

Komshija wrote: 05 Aug 2025, 00:31
Fuddo wrote: 04 Aug 2025, 20:35 Nema niceg dobrog da bi se covjek za to uhvatio i imao neku nadu kako ce sve zavrsiti happy endom.
:plavi :cool
sad bi nesto napiso al necu banovaceme :D.

Za qrac?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

Post Reply

Return to “Vijesti”