.
Kombinativni sistem je kompaktibel.
To znaci da arapski simboli alif lam mim iz Kurana se mogu ubaciti 1:1 u kelticke Rune,ali moraju imati isti raspored...i malo duze traje dok pocunju djelovati.
Na kraju izlazi ovakav rezultat.
.
.
Znači, pašče sutra umire?Remzudin wrote: 16 Jun 2025, 21:43 Danas sam izvrsavao magici prorok protiv Netanjahu...i to direktno u Instagramu.
Procedura je bila Igla u srce za srcani udar i to odmah za sutra.Webstranica je bila bosanska.
Nije dugo trajalo i odmah su poceli kritike protiv mene.
Ponekad nerazumem nas narod,zasto je njima bolje da Netanjahu kolje i ubija muslimanski narod,nego da jedan musliman koristi tamne sile da izaziva kraj zlocinstva ???
Ja ostajem na svojoj liniji,pa makar bio proklet i gorio u paklu.
Ako sam sposoban menjati svijet,ja cu ga menjati bez obzira dali to Bogu pase ili ne.
Pa,...ako Bog daQuds wrote: 16 Jun 2025, 21:56Znači, pašče sutra umire?Remzudin wrote: 16 Jun 2025, 21:43 Danas sam izvrsavao magici prorok protiv Netanjahu...i to direktno u Instagramu.
Procedura je bila Igla u srce za srcani udar i to odmah za sutra.Webstranica je bila bosanska.
Ponekad nerazumem nas narod,zasto je njima bolje da Netanjahu kolje i ubija muslimanski narod,nego da jedan musliman koristi tamne sile da izaziva kraj zlocinstva ???
Ako sam sposoban menjati svijet,ja cu ga menjati bez obzira dali to Bogu pase ili ne.![]()
Udri Mico..Remzudin wrote: 16 Jun 2025, 21:43 Danas sam izvrsavao magici prorok protiv Netanjahu...i to direktno u Instagramu.
Ako sam sposoban menjati svijet,ja cu ga menjati bez obzira dali to Bogu pase ili ne.
Sta ti je ona kriva? Tacno si ti nikakav karakter, sto napadas ljude ni krive ni duzneRemzudin wrote: 04 Aug 2025, 23:45 Evo ide,...ali nemogu naci gde sam postavio prorok ?
.
Screenshot_20250804-233414.png
.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests