Profulao si. Ne loptu nego stadion.Naseef Mushroom wrote: 05 Aug 2025, 14:54Itekako efektno. Da nazovemo stvari pravim imenom i priznamo da nam je veliki prijatelj Amerika sastavila ovakvu nakaradnu državu, ne bi trebalo skrećati na Aliju kojeg mnogi decenijama krive.ironman wrote: 05 Aug 2025, 14:42![]()
Alija kao skretanje s teme je efektan potez.
Ali Alija ovdje nije tema.Niti Dayton.
Lazni prijatelj?
To su ti oni sto su hurme slali il uniforme velicine hobbit.
Prijatelji nama koji smo Mjesec i zvijezda u srcu stare kurve Europe su SAD.
Onog trenutka kad SAD povuku potez ala krmad iz rusije kojima ce ne aminovati nego pogurati cetnike da nas napadnu ja cu promijeniti pricu.
Do tad a u duhu f16 i rusenja kraljice koje sam ispratio uzivo te tomahawka na white city-u svaki zvuk koji dolazi u smjeru neke price da nam SAD nisu prijatelj ja ga cujem ko sviranje qda prostis naravno..
Isto kao kod tema Izrael i Palestina zadnjih mjeseci koje su iz očiglednog razloga postale aktuelne teme. Diskusija je otišla do hiljadite teme, došlo je i do teme Senad Bingo i da mu se trgovine trebaju bojkotovati jer drži Coca-Colu, ali čim je neko pomenuo Ameriku u negativnom kontekstu, koji se čak ponose što podržavaju genocid, odmah je se krenulo sa opravdanjem.
Dokazani prijatelj BiH.
Dayton,Alija,coca cola ili Palestina to nikad srusit nece.
Rekoh sve dok ne povuku potez koji sam gore spomenuo.
Zvanicna politika Bosnjakistanaca je da nam je SAD prijatelj.
I tu ja hocul rec po(d)vlacim crtu