Ja ti kazem neka osvetauvijek_kontra wrote: 05 Aug 2025, 19:20Duminjo wrote: 05 Aug 2025, 13:46 Izgleda da ju je pazio i mazio dok su se zabavljali.
Docekala ga na volej..![]()
![]()
Slobodno zakljucajte temu.![]()
sta god je, sigurna sam da je zasluzio 100%
Moderator: VIP

Ja ti kazem neka osvetauvijek_kontra wrote: 05 Aug 2025, 19:20Duminjo wrote: 05 Aug 2025, 13:46 Izgleda da ju je pazio i mazio dok su se zabavljali.
![]()

ma folushka bolantuzlak1212 wrote: 05 Aug 2025, 20:05ma znam ja za te stvari, desavalo se to i u mojoj familijiNora Ibsenova wrote: 05 Aug 2025, 19:55
Nije neozbiljnost nego druga glupava vremena, kad su ljudi branili djeci da se udaju kad i kako hoce, pa djeca uzimala stvari u svoje ruke. Milion se cura na selima "ukralo" iz ovog ili onog razloga.
Vrlo lahko moze bit da su njoj roditelji fol branili za njega, pa je ta svadba i dogovorena ovako, vidimo se mi tu i tu, da je neko svratio do babe i reko vidjeli smo onog kod opstine spicko se, i babo stavio kapak sceri. Vrlo lahko.
Ne kazem da jest, nego da je opcija. Isto tako je i opcija da se ona okrutno poigrala s njim s namjerom da ga povrijedi.
al realno je neozbiljno, zamisli neko sve organizuje a ona ujutru sazna da mora brat sljive i ne moze se iskrast, pa jel
a eto ispade da mu drustvo laziralo svadbu i on nasjeo i okupio familiju

Bil ti dosla da te pitam hos li se udat za mene? Da najavim vjencanje sad u devetom mjesecuuvijek_kontra wrote: 05 Aug 2025, 19:18Jos je gluplje pricati o tome kakav je ko covjek, a da to nije tema, niti je bitno. Bila najgora ili najbolja na svijetu, odbila je da se uda time sto se nije pojavila i ja je podrzavam u tome. Razlog totalno nebitan.Masamune wrote: 05 Aug 2025, 12:06 Malo je glupo tek tako birati strane, a ne znaš ni 1% o njima. Ništa mi ne znamo.
Možda je ona karakterni odron, personifikacija šejtana i slično, pa je lik izbjegao metak.
Bila sejtan ili andjeo, ima pravo na to, kao i svaka zena (ili muskarac). A samim tim sto se on ipak pojavio i tuguje sigurno prica o tome koliko je ona losa i zla, mhm.Pretpostavljam.
![]()

Ti najavi, a ja necu doci.ElTriconi wrote: 05 Aug 2025, 20:53
Bil ti dosla da te pitam hos li se udat za mene? Da najavim vjencanje sad u devetom mjesecu![]()

Pa tako bude kada neku zensku povrijediš a ona ti zapamti.uvijek_kontra wrote: 05 Aug 2025, 19:20Duminjo wrote: 05 Aug 2025, 13:46 Izgleda da ju je pazio i mazio dok su se zabavljali.
![]()

Neces vjerovati, razlog je musko. Vise njih.Danci wrote: 05 Aug 2025, 21:29 Za mene je ovo vrlo tužna i grozna situacija ..
Velika nepravda prema tom momku.
Smatram da nitko ne zaslužuje ovako nešto, ali opet nekako se nadam da ima stvarno veliki razlog,.. zato ne bi previše da sudim..

Kontrice moja ljubim te,uvijek_kontra wrote: 05 Aug 2025, 21:33Neces vjerovati, razlog je musko. Vise njih.Danci wrote: 05 Aug 2025, 21:29 Za mene je ovo vrlo tužna i grozna situacija ..
Velika nepravda prema tom momku.
Smatram da nitko ne zaslužuje ovako nešto, ali opet nekako se nadam da ima stvarno veliki razlog,.. zato ne bi previše da sudim..
Zamisli, nije zensko ovog puta.![]()

15 minuta maximalnoDuminjo wrote: 05 Aug 2025, 21:33 Al 4 sata cekati.. fraer nije normalan.
Toliko se samo mater ceka.
Nema te pola sata, hajd cao...

Izgleda da je bila sala njegovih prijatelja.Danci wrote: 05 Aug 2025, 21:34 Kontrice moja ljubim te,
Čekaj je l' misliš na njene ukućane ..na oca i brata ili koga već ima?

Nema to hos neces, dovest cu ja par jacih havera i bice kindapovanje, izbice incident ako trebauvijek_kontra wrote: 05 Aug 2025, 21:22Ti najavi, a ja necu doci.ElTriconi wrote: 05 Aug 2025, 20:53
Bil ti dosla da te pitam hos li se udat za mene? Da najavim vjencanje sad u devetom mjesecu![]()
Svi pokloni tebi.![]()

Pa eto, da ne cjepidlacimo.. Radi se ipak o svadbi. Nije obicni dejt. Ono ko malo napeto, golovi golovi...

Sto se mene tice, ne treba.ElTriconi wrote: 05 Aug 2025, 21:35 Nema to hos neces, dovest cu ja par jacih havera i bice kindapovanje, izbice incident ako treba![]()

I meni je to čudno,zar niko nije dojavio od njenih uzvanika da je neki problem... Na primjer kumaDuminjo wrote: 05 Aug 2025, 21:33 Al 4 sata cekati.. fraer nije normalan.
Toliko se samo mater ceka.
Nema te pola sata, hajd cao...

Mene su zajebavali ali do tih granica nisuDuminjo wrote: 05 Aug 2025, 21:35 A ako su ga ovo nesto jarani izradili i zajebavali, neka su, svaka im cast.
To su pravi jarani. Jbo dosadan zivot

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests