Ah, to je svugdje tako, pa i kod nas ima puno primjera što sve žene trpe zbog muškaraca. Recimo brazilska depilacija. To je sad "normalno" da se radi, a ja se onesvijestila skoro od bolova i pitam se: tko je tu lud? Radije bi da mi uvale daj disk u usta nego da opet iskusim to divno iskustvo. A to je samo jedan primjer. Toliko smo napredni da žene tjeramo da se što više moguće odmaknu od svoje prirode, svog prirodnog izgleda, ništa što je prirodno više ne valja. I to je meni bolesno, jednako kao i vezanje stopala, izduživanje vrata, proširivanje usana...nama je to pak normalno, kao što je i sve navedeno bilo ili jest normalno u nekim drugim društvima.Maja wrote:Šta sve lude žene trpe zbog ljepote i muškaraca. Čemu to? Zaslužili su? Budalaštine.
Što nije moda da oni nosaju tegove na kitama kako bi se izdužile ili nešto slično.
I društvo te odmalena uvjeri da moraš raditi to i to, da je to poželjno i privlačno...i onda se mi zgražamo nad tim običajima a isti smo takvi, isti, samo u nama prihvatljivom obliku.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)