Bi vala ako je dobar insan.Fuddo wrote: 30 Jul 2025, 18:06 Laser bi zenio cafirku, Mute vice da je haram.
Tuzla zbunjena, nece na dobro.

Srećom, vrlo sam oženjen pa ne moram o tome glavu razbijat.
Moderator: spacebound
Bi vala ako je dobar insan.Fuddo wrote: 30 Jul 2025, 18:06 Laser bi zenio cafirku, Mute vice da je haram.
Tuzla zbunjena, nece na dobro.
Julia-Klara wrote: 31 Jul 2025, 10:15 vi neozenjenji, ljubite li se vi i seksate sa zenama koje vam nisu supruge?
'nako pitam![]()
Ima.Koteljubi_kadnisamtu wrote: 28 Jul 2025, 01:01 Da vam ja nesto kazem, u svim mjesovitim brakovima gdje je zena Srpkinja a on Bosnjak djeca imaju ili neka naaaarodna imena, Goran Zoran itd ili imaju srpska. Nigdje nisam cula da dijete ima bosnajcko ime. Ako i ima onda mu maaaaajka da neki nadimak, a srpsko ime![]()
I jel to bgt negdje u Tuzli?Masamune wrote: 06 Aug 2025, 21:01 Kod nas su neki sahranili mejta i digli mu nišan u obliku gitare. Negodovali su iz IZ jer to nije po propisima, ali to je bila posljednja želja mejta prije smrti i na kraju su popustili.
Bukovčićituzlak1212 wrote: 06 Aug 2025, 21:03I jel to bgt negdje u Tuzli?Masamune wrote: 06 Aug 2025, 21:01 Kod nas su neki sahranili mejta i digli mu nišan u obliku gitare. Negodovali su iz IZ jer to nije po propisima, ali to je bila posljednja želja mejta prije smrti i na kraju su popustili.![]()
Pametan covjek usuti kod nekih tema jer koju god stranu da uzmes znas da i druga ima argumente. Nije sve binarno, ima i vise opcijaMasamune wrote: 06 Aug 2025, 20:56 Gdje god i kako god čovjeka ukopaju taj će pred Allaha zar ne? Ne znam što tebe to opterećuje konstantno.
Ma treba gledati svoje kad su ove stvari u pitanju... šta tamo neko drugi ili treći radi koga briga ako te ne dotiče ni 1%.ElTriconi wrote: 06 Aug 2025, 21:10Pametan covjek usuti kod nekih tema jer koju god stranu da uzmes znas da i druga ima argumente. Nije sve binarno, ima i vise opcijaMasamune wrote: 06 Aug 2025, 20:56 Gdje god i kako god čovjeka ukopaju taj će pred Allaha zar ne? Ne znam što tebe to opterećuje konstantno.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests