......znas ..sta bakire..[ytube][/ytube]
Bakir Izetbegović
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Bakir Izetbegović
Ovim potezom sam je sebi šuknuo do korica.
Nije mu niko kriv što je, pokušavajući da uništi i ponizi Republiku Srpsku, zapravo zamalo sam sebe ponizio i uništio, kao i svoje okupatorske mentore sa zapada, a ako i dalje bude insistirao na ovoj skaradnoj, nakaradnoj pravno-silovateljskoj presudi, to će mu i uspjeti, a za šta će mu se njegovi pro-zapadni okupatorski mentori posebno zahvaliti, pošto ćeh njih na ovaj način pogotovo sjebati.
Samoubistvo, što je ništa novo kada su u pitanju naše komšije Bošnjaci. Ova godina je bila u znaku bošnjačkih samoubistava sa dalekosežnim posljedicama, tako da red je došao i na političko bošnjačko samoubistvo sa još dalekosežnijim posljedica.
Pokušao je preko nečega što ne postoji (a to je zakon o Ustavnom sudu BiH koji bi definisao ulogu istog) da isposluje, i to kroz kršenje Ustava BiH i dejtonskog mirovnog sporazuma (konstirutivnost sva tri naroda), svoje namjere koje su samo pokazale da pored Suda i Tužilaštva BiH i Ustavni sud BiH prazna ljuštura koja posluje u nedorečenim, nedemokratskim ili čak nelegalnimn uslovima.
Kamen je besmrtan, a ljudska glupost bezgranična.
Dvije predatorske bubašvabe jednim udarcem, jedna domaća i jedna međunarodna.
Sa takvim neprijateljima kao što je dotični i nepromišljeni blic-kvrc-kurc-prc Bakir, nama Srbima neprijatelji nisu ni potrebni, pošto sami će se nataći na politički kolac, a mi ćemo i dalje da slavimo svoju slavu kako dolikuje. Psi laju, karavani prolaze, mi slavimo slavu, jer ne znam jedino da nam svih 365 dana u godini ukinete pravo na slavu.
Ko se mača lati, od mača i nastrada. Neki ljudi očigledno nisu svjesni konsekvenci svojih akcija.
Omatoreo si Bakire, hoćeš igraš poker, a ne znaš ni da miješaš.
Te stoga, da dalje ne duljim i kukuljim, čast je i zadovoljstvo imati velikog neprijatelja i još većeg bisera jer taj kad se prospe, sam sebi zube polomi jer tvrd je orah, voćka čudnovata.
P.S. Da sam ja zapadni okupator, ja bih svim silama uklonio dotičnog sa političke scene dok dotični nije uklonio mene.
Toliko od mene na ovoj temi. Orevuare, ćao.
Nije mu niko kriv što je, pokušavajući da uništi i ponizi Republiku Srpsku, zapravo zamalo sam sebe ponizio i uništio, kao i svoje okupatorske mentore sa zapada, a ako i dalje bude insistirao na ovoj skaradnoj, nakaradnoj pravno-silovateljskoj presudi, to će mu i uspjeti, a za šta će mu se njegovi pro-zapadni okupatorski mentori posebno zahvaliti, pošto ćeh njih na ovaj način pogotovo sjebati.
Samoubistvo, što je ništa novo kada su u pitanju naše komšije Bošnjaci. Ova godina je bila u znaku bošnjačkih samoubistava sa dalekosežnim posljedicama, tako da red je došao i na političko bošnjačko samoubistvo sa još dalekosežnijim posljedica.
Pokušao je preko nečega što ne postoji (a to je zakon o Ustavnom sudu BiH koji bi definisao ulogu istog) da isposluje, i to kroz kršenje Ustava BiH i dejtonskog mirovnog sporazuma (konstirutivnost sva tri naroda), svoje namjere koje su samo pokazale da pored Suda i Tužilaštva BiH i Ustavni sud BiH prazna ljuštura koja posluje u nedorečenim, nedemokratskim ili čak nelegalnimn uslovima.
Kamen je besmrtan, a ljudska glupost bezgranična.
Dvije predatorske bubašvabe jednim udarcem, jedna domaća i jedna međunarodna.
Sa takvim neprijateljima kao što je dotični i nepromišljeni blic-kvrc-kurc-prc Bakir, nama Srbima neprijatelji nisu ni potrebni, pošto sami će se nataći na politički kolac, a mi ćemo i dalje da slavimo svoju slavu kako dolikuje. Psi laju, karavani prolaze, mi slavimo slavu, jer ne znam jedino da nam svih 365 dana u godini ukinete pravo na slavu.
Ko se mača lati, od mača i nastrada. Neki ljudi očigledno nisu svjesni konsekvenci svojih akcija.
Omatoreo si Bakire, hoćeš igraš poker, a ne znaš ni da miješaš.
Te stoga, da dalje ne duljim i kukuljim, čast je i zadovoljstvo imati velikog neprijatelja i još većeg bisera jer taj kad se prospe, sam sebi zube polomi jer tvrd je orah, voćka čudnovata.
P.S. Da sam ja zapadni okupator, ja bih svim silama uklonio dotičnog sa političke scene dok dotični nije uklonio mene.
Toliko od mene na ovoj temi. Orevuare, ćao.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Možeš li mi samo reći jesi li ti iz BiH?
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Jasno smo se opredijelili i kazali što imamo, ali još jasnije ćemo reći u petak definitivno. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/207750/izetbe ... 83QmH.dpuf
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
...nepazis na casu...SPINERKA wrote:![]()
- Jasno smo se opredijelili i kazali što imamo, ali još jasnije ćemo reći u petak definitivno. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/207750/izetbe ... 83QmH.dpuf
u petak se ---ide po misljenje---
taj clanak sam vec postavio....
Pitanje je....dali im i zrak osporit,da udisu.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Pasaga wrote:...nepazis na casu...SPINERKA wrote:![]()
taj clanak sam vec postavio....
Pitanje je....dali im i zrak osporit,da udisu.....
.. izdvojih recenicu --koja mi bode oci..
..na koga se odnosi --zrak--
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11847 times
carobnjak N wrote:Možeš li mi samo reći jesi li ti iz BiH?
On misli da nije, a jednom kad shvati da jeste, može i sebi samom, pa i nama pomoći, pa da stvarno ne bude iz BiH.
Btw, nije mi jasno, zašto hrvatski suci podržaše "krsnu slavu" RS, nakon što ih etnički očistiše. Stara anti-bosanska osovina i dalje radi poso kurvećke dogovarajući se, iza leđa. I šta vele, urota protiv njih? E jes mi ih žao u plm. Idem odmah da se borim za prava drugih naroda.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- carobnjak N
- Forum [Bot]
Hajde drugo pitanje , znaš li šta znači sekularna država? I da su sve države evropskog kontinentaVladimir RUS wrote:Što?carobnjak N wrote:Možeš li mi samo reći jesi li ti iz BiH?
sekularne, osim Vatikana...i izgleda jednog dijela BiH
- carobnjak N
- Forum [Bot]
Pa u petak će raspraviti sa reisom o terorističkom napadu, zbog toga što je usko povezano sa religijskim fanatizmomSPINERKA wrote:![]()
Na zahtjev novinara da se jasno odredi prema terorističkom činu u Rajlovcu, Izetbegović je rekao da su se veoma jasno svi oglasili po tom pitanju. - Jasno smo se opredijelili i kazali što imamo, ali još jasnije ćemo reći u petak definitivno. Na sastanku će biti i reisu-l-ulema i svi bošnjački lideri u BiH, intelektualci, ljudi iz politike, iz vjerskog života. Nakon sastanka ćemo objaviti zajedničku izjavu - rekao je Izetbegović.
carobnjak N wrote:Pa u petak će raspraviti sa reisom o terorističkom napadu, zbog toga što je usko povezano sa religijskim fanatizmomSPINERKA wrote:![]()
Na zahtjev novinara da se jasno odredi prema terorističkom činu u Rajlovcu, Izetbegović je rekao da su se veoma jasno svi oglasili po tom pitanju. - Jasno smo se opredijelili i kazali što imamo, ali još jasnije ćemo reći u petak definitivno. Na sastanku će biti i reisu-l-ulema i svi bošnjački lideri u BiH, intelektualci, ljudi iz politike, iz vjerskog života. Nakon sastanka ćemo objaviti zajedničku izjavu - rekao je Izetbegović.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Znam, a znaš li ti da je Ustav BiH nedemokratski ustav koji je nastao intervencijom međunarodne zajednice, a ne na demokratski način, kroz parlamentarnu proceduru tako da porediti BiH sa ostatkom Evrope je smješno s obzirom da je BiH jedina zemlja u Evropi, a možda čak i u svijetu u kojoj ustav nije "posljedica" parlamentarne procedure, već nametanja riješenja od strane takozvane MZ.carobnjak N wrote:Hajde drugo pitanje , znaš li šta znači sekularna država? I da su sve države evropskog kontinentaVladimir RUS wrote:Što?carobnjak N wrote:Možeš li mi samo reći jesi li ti iz BiH?
sekularne, osim Vatikana...i izgleda jednog dijela BiH
- carobnjak N
- Forum [Bot]
da ne kontaš dnevno političku situaciju.SPINERKA wrote:carobnjak N wrote:drži se ti outfita
![]()
Reis nema nikakav bitan utjecaj tu....isto su pričali i za prošlog reisa Cerića, koji jest bio seronja
a onda se kandidirao na predsjedničkim izborima protiv Izetbegovića
carobnjak N wrote:da ne kontaš dnevno političku situaciju.SPINERKA wrote:carobnjak N wrote:drži se ti outfita
![]()
Reis nema nikakav bitan utjecaj tu....isto su pričali i za prošlog reisa Cerića, koji jest bio seronja
a onda se kandidirao na predsjedničkim izborima protiv Izetbegovića
...bas mislis da je taj--armani== bio ozbiljan
- carobnjak N
- Forum [Bot]
pardon Rus, bio demokratski ili ne , to nema veze sa sekularnim ustrojem država u kojem je
religija odvojena od vlasti. Međutim rs svoj dan slavi na krsnu slavu, škole se zovu po
hrišćanskim svetcima i imaju svoju krsnu slavu kad i taj svetac itd .
To se u sekularnim državama ne radi
religija odvojena od vlasti. Međutim rs svoj dan slavi na krsnu slavu, škole se zovu po
hrišćanskim svetcima i imaju svoju krsnu slavu kad i taj svetac itd .
To se u sekularnim državama ne radi
- carobnjak N
- Forum [Bot]
Mup republike srpske ima svoju krsnu slavu ....wtf
To ti je kao da Mup kantona sarjevskog slavi svoj dan po halifi Omeru ibn Hattabu
http://www.mup.vladars.net/lat/index.ph ... ta=novosti
ili osnovne škole ...zamisli da ti moraš ići u školu koja se zove Muhamed i slavi svoj dan
po njegovom rođendanu ?
"Potrudili su se da na dostojanstven način prirede i izvedu program posvećen utemeljivaču srpske crkve i graditelju škola, prosvetitelju Svetom Savi", rekla je Perkovićeva, koja je i predsjednik Aktiva direktora osnovnih škola regije Bijeljina.
I u podmajevičkoj Osnovnoj školi "Filip Višnjić" u Donjoj Trnovi, opština Ugljevik, učenici zajedno sa nastavnicima proslavljaju školsku slavu, za koju su članovi dramske sekcije, brojni recitatori i školski hor priredili školsku priredbu u čast imena, lika i djela Svetog Save.
Prije priredbe slomljen je slavski kolač, a kum slave bio je načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić.
"Svetitelj Sava je bio graditelj i stvaralac, gradio je škole, crkve, manastire, gradio je dušu srpskog naroda. NJegov život i djelo govore nam da je ulaganje u mlade i briga o njima pravi put ka stvaranju boljeg društva", rekao je Perić i poželio učenicima da ih prati svetosavski duh stvaralaštva.
Direktor OŠ "Filip Višnjić" Vujo Marković čestitao je učenicima slavu, te zahvalio svima koji pomažu rad ove školske ustanove.
"Učenicima želim da čestitam slavu i izrazim zahvalnost svima koji pomažu rad ove škole. Sveti Sava, prvi prosvetitelj, svoj život posvetio je opismenjavanju ljudi i zato moramo slijediti njegov put", rekao je Marković.
To ti je kao da Mup kantona sarjevskog slavi svoj dan po halifi Omeru ibn Hattabu
http://www.mup.vladars.net/lat/index.ph ... ta=novosti
ili osnovne škole ...zamisli da ti moraš ići u školu koja se zove Muhamed i slavi svoj dan
po njegovom rođendanu ?
"Potrudili su se da na dostojanstven način prirede i izvedu program posvećen utemeljivaču srpske crkve i graditelju škola, prosvetitelju Svetom Savi", rekla je Perkovićeva, koja je i predsjednik Aktiva direktora osnovnih škola regije Bijeljina.
I u podmajevičkoj Osnovnoj školi "Filip Višnjić" u Donjoj Trnovi, opština Ugljevik, učenici zajedno sa nastavnicima proslavljaju školsku slavu, za koju su članovi dramske sekcije, brojni recitatori i školski hor priredili školsku priredbu u čast imena, lika i djela Svetog Save.
Prije priredbe slomljen je slavski kolač, a kum slave bio je načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić.
"Svetitelj Sava je bio graditelj i stvaralac, gradio je škole, crkve, manastire, gradio je dušu srpskog naroda. NJegov život i djelo govore nam da je ulaganje u mlade i briga o njima pravi put ka stvaranju boljeg društva", rekao je Perić i poželio učenicima da ih prati svetosavski duh stvaralaštva.
Direktor OŠ "Filip Višnjić" Vujo Marković čestitao je učenicima slavu, te zahvalio svima koji pomažu rad ove školske ustanove.
"Učenicima želim da čestitam slavu i izrazim zahvalnost svima koji pomažu rad ove škole. Sveti Sava, prvi prosvetitelj, svoj život posvetio je opismenjavanju ljudi i zato moramo slijediti njegov put", rekao je Marković.