Namazom do pomirenja: Sanin Musa organizira masovno klanjanje u Širokom Brijegu
Moderators: Urednik foruma, VIP
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7685 times
- Been thanked: 18120 times
- Status: Offline
Re: Namazom do pomirenja: Sanin Musa organizira masovno klanjanje u Širokom Brijegu
E to su ti jebeni bosnjaci
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7685 times
- Been thanked: 18120 times
Re: Namazom do pomirenja: Sanin Musa organizira masovno klanjanje u Širokom Brijegu
Ako su protiv makar sutite djubradi bosnjacka a ne pisati o dobrosusjedskim jebenim odnosima nakon sto procitas nesto kao objavu od ove kurve Marija Marica Ćesić
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 48709 times
- Been thanked: 8691 times
Ti sto su "dobri" bosnjaci su intelektualno ograniceni i sretni sto nisu iskusili te "dobrosusjedske odnose" na svojoj kozi. Sto bi jedan reko kako su ovi srbi (povratnici) svi bili u logistici, kako su se onda borili kad je vise od pola vojske logistikaMaja wrote: 12 Aug 2025, 16:01 Ako su protiv makar sutite djubradi bosnjacka a ne pisati o dobrosusjedskim jebenim odnosima nakon sto procitas nesto kao objavu od ove kurve Marija Marica Ćesić

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13821 times
- Been thanked: 22737 times
Ostao ti je naziv facebook profila
Izbrisi.
Izbrisi.
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21586 times
- Been thanked: 19615 times
Niko od njih da se pozabavi onim što je dovelo do toga, a to je ugrožavanje osnovnog ljudskog prava obavljanja molitve. Tu se mora povući crta. Da toga nije bilo ja bih ovaj potez od ovog Muse isto kritikovao. Prvo su tu narušeni dobrosusjedski odnosi kad je ovaj slučaj u pitanju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9398 times
- Been thanked: 11156 times
Izgleda da je ovaj Musa četnik neki, ko Dževad Galijaševič
Nije da ne bi trebalo ustašama zabiberiti, ali loš im je taj lajtmotiv "Namazom do pomirenja", radije bih "puškom do oslobođenja"
I što ne idu u Stolac, ako već hoće pomoći?
Nek se pojavi tamo njih hiljadu-dvije, pa oko tog harema nek mitinguju onom ćelavom ustaši.
Šta ima od namaza u Širokom, ako bi ih i pustili? Koja korist?
Ako će pomoći, nek idu tamo gdje Bošnjaci stvarno žive, pošto u ovim okolnostima samo ustaše mogu imati korist od ovog eventa.
Iste godine, kako je primijetio portal Detektor, "bivši selefijski daija" i nekadašnji glavni imam Islamske zajednice Srbije (pod kontrolom Beograda), Sanin Musa, osnovao je politički "znakovita" imena – pokret "Vjera. Narod. Država". Profesor Fakulteta islamskih nauka prof. dr. Ahmet Alibašić upozoravao je još tada da bi mogli nastati "nesporazumi i opasni eksperimenti", ali, kako to obično kod nas biva – malo ko je htio da čuje.
Nije da ne bi trebalo ustašama zabiberiti, ali loš im je taj lajtmotiv "Namazom do pomirenja", radije bih "puškom do oslobođenja"
I što ne idu u Stolac, ako već hoće pomoći?
Nek se pojavi tamo njih hiljadu-dvije, pa oko tog harema nek mitinguju onom ćelavom ustaši.
Šta ima od namaza u Širokom, ako bi ih i pustili? Koja korist?
Ako će pomoći, nek idu tamo gdje Bošnjaci stvarno žive, pošto u ovim okolnostima samo ustaše mogu imati korist od ovog eventa.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24808 times
- Been thanked: 25270 times
- Status: Online
tajne sluzbe,razne ,imaju razlicite nacine za mijenjat sliku desavanja u javnosti...neam pojma..
dream of spring...
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23069 times
- Been thanked: 6083 times
ako je tajni agent, noge mu treba polomiti, da ne mrda iz kuce godinu dana
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1439 times
- Been thanked: 1372 times
Bih li ja mogao neometano najaviti na društvenim mrežama i doći za vrijeme SFF-a javno moliti krunicu kod Vječne vatre ?
Bi li me napadali da sam katoliban i da provociram, i zašto bi?
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1621 times
- Been thanked: 3025 times
Što nije napadnut onaj sa KrstomTokmak wrote: 12 Aug 2025, 18:15 Bih li ja mogao neometano najaviti na društvenim mrežama i doći za vrijeme SFF-a javno moliti krunicu kod Vječne vatre ?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Na crvenom tepihu za vrijeme SFF-a prošetala Maca Diskrecija bez gaćica, a ti misliš da ćeš time nekoga provociratiTokmak wrote: 12 Aug 2025, 18:15 Bih li ja mogao neometano najaviti na društvenim mrežama i doći za vrijeme SFF-a javno moliti krunicu kod Vječne vatre ?

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 599 times
- Been thanked: 896 times
- Status: Online
nece te niko dozivit
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1439 times
- Been thanked: 1372 times
Zato je prije par godina časna sestra morala ići u sarajevsku katedralu pod policijskom pratnjom na misu zadušnicu za ubijene na bleiburškom polju, jer je bilo prijetnji na sve strane.Mutevelija wrote: 12 Aug 2025, 18:21Što nije napadnut onaj sa KrstomTokmak wrote: 12 Aug 2025, 18:15 Bih li ja mogao neometano najaviti na društvenim mrežama i doći za vrijeme SFF-a javno moliti krunicu kod Vječne vatre ?
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1621 times
- Been thanked: 3025 times
To se obrati komunistimaTokmak wrote: 12 Aug 2025, 18:27Zato je prije par godina časna sestra morala ići u sarajevsku katedralu pod policijskom pratnjom na misu zadušnicu za ubijene na bleiburškom polju, jer je bilo prijetnji na sve strane.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 48709 times
- Been thanked: 8691 times
Sve ti je to sanu maslo, njima takve stvari najvise odgovarajuVeca wrote: 12 Aug 2025, 17:51 ako je tajni agent, noge mu treba polomiti, da ne mrda iz kuce godinu dana
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Tokmak wrote: 12 Aug 2025, 18:27Zato je prije par godina časna sestra morala ići u sarajevsku katedralu pod policijskom pratnjom na misu zadušnicu za ubijene na bleiburškom polju, jer je bilo prijetnji na sve strane.
Sam si odgovorio
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Kad je onaj mogao s krstom po džamijama hodati, ono baš bi se neko u SA digao zbog Tokmakove krunice.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8800 times
- Been thanked: 5562 times
Njah...
Ne znam sta bi baš rekao.
U Širokom zivi praktično 100% hrvatski živalj, sad u inat ići i organizovano tu klanjali namaz svako ce da okarekterise kao provokaciju.
Onda opet imaš reakciju onog njihovog debila na jednog čovjeka koji je negdje na lokalitetu Sirokog zastao da obavi namaz, što nikome normalnom ne bi trebalo da smeta.
Ne znam sta bi baš rekao.
U Širokom zivi praktično 100% hrvatski živalj, sad u inat ići i organizovano tu klanjali namaz svako ce da okarekterise kao provokaciju.
Onda opet imaš reakciju onog njihovog debila na jednog čovjeka koji je negdje na lokalitetu Sirokog zastao da obavi namaz, što nikome normalnom ne bi trebalo da smeta.
The Dark Side Of The Forum...
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6345 times
- Been thanked: 7666 times
bolje mazenjem do pomirenja, bosnjaci maze slatke naivne hrvatice iz sirokog hehe
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6345 times
- Been thanked: 7666 times
sad laser udara lajk ko munaru