camargue wrote:ev da objasnim...,znaci-sve izmedju 1,7 -3,5 cm duzine je ok,sve ostalo mora i treba se prilagodit standardu..,i naravno,treba dlaku po dlacicu mjerit,precizno..
...da si rek'o mm-ra,razmislila bih,ovako

Moderator: spacebound
camargue wrote:ev da objasnim...,znaci-sve izmedju 1,7 -3,5 cm duzine je ok,sve ostalo mora i treba se prilagodit standardu..,i naravno,treba dlaku po dlacicu mjerit,precizno..
Luna. wrote:3,5 cmcamargue wrote:ev da objasnim...,znaci-sve izmedju 1,7 -3,5 cm duzine je ok,sve ostalo mora i treba se prilagodit standardu..,i naravno,treba dlaku po dlacicu mjerit,precizno..
pa to se mogu pletenice plest
Zagorka wrote:Minđom
Jesu, jesu. One su uvijek krive a ja nikada. Fin sam i dobar.Tigris wrote:alkohol sa alkoholiziranim drugovima da im moze govoriti koja je ona kuja....a oni uvjereno klimaju glavom ma znali smo mi govorli smo ti ...........zatim opojne droge ko voli i naravno........u takvom stanju poslije svake case i druga postaje sve bolja a samim tim i patnja je manja..........jos ako pokupi tu neku drugu ma super .......mozda se i zaljubi ponovo ..........
![]()
neki rijetki slucajevi se okrenu sportu i samokritici![]()
![]()
pitanje za krokodila.............odakle toliki raskidi...........nisu valjda uvijek one krivea ti ono super
Krokodil Behko wrote:Jesu, jesu. One su uvijek krive a ja nikada. Fin sam i dobar.Tigris wrote:alkohol sa alkoholiziranim drugovima da im moze govoriti koja je ona kuja....a oni uvjereno klimaju glavom ma znali smo mi govorli smo ti ...........zatim opojne droge ko voli i naravno........u takvom stanju poslije svake case i druga postaje sve bolja a samim tim i patnja je manja..........jos ako pokupi tu neku drugu ma super .......mozda se i zaljubi ponovo ..........
![]()
![]()
pitanje za krokodila.............odakle toliki raskidi...........nisu valjda uvijek one krivea ti ono super
Nešto nisam u elementu pa sam uspio samo to smisliti
Tigris wrote:Krokodil Behko wrote:Jesu, jesu. One su uvijek krive a ja nikada. Fin sam i dobar.Tigris wrote:alkohol sa alkoholiziranim drugovima da im moze govoriti koja je ona kuja....a oni uvjereno klimaju glavom ma znali smo mi govorli smo ti ...........zatim opojne droge ko voli i naravno........u takvom stanju poslije svake case i druga postaje sve bolja a samim tim i patnja je manja..........jos ako pokupi tu neku drugu ma super .......mozda se i zaljubi ponovo ..........
![]()
![]()
Nešto nisam u elementu pa sam uspio samo to smisliti
prvi post ti je strasan![]()
ok. ajmo ih malo pokusati razumjeti..................pate i tesko im je i stoji to .metode lijecenja : citiram samu sebe..........wamo cu se nadopuniti...................dakle kao sto je i zagi rekla mindzom...................ide cuganje i ostalo.....idu druge koke...........onda organizuju se idu voze bajkove motore.....idu u ribu ..idu u lov u prirodi.......itd...
Behko..............za tango je potrebno dvoje znaci one nisu uvijek krive .
jesi li mozda u elementu
Veliš postigao si velike rezultate BehkoKrokodil Behko wrote:Pošto mi je danas rodjendan, napravih kratku retrospektivu i dodjoh do zaključka da sam postigao velike rezultate u vezi raskida i tome slično. Uopšte nije teško ostati živ nakon raskida.
Predlažem vam da zdravo razmišljate. Na sve čega se sjetite iz prethodne veze, samo recite "čudna mi čuda, to ima i kod ostalih žena" To je veoma bitan preduslov za zdrav nastavak života.
Posvetite se kladionici. Ona vas tjera na razmišljanje o korisnim stvarima kao što su novac i plemenite najezde adrenalina.
Budite često na internetu i vrebajte sljedeću priliku. Dokažite joj da nije "ona posebna" pošto takve vjerovatno i ne postoje. Ali to ipak recite svakoj za svaki slučaj.
Redovno obilazite svoju raju u bircuzu i na bilijaru jer će vam društvo pomoći da zaliječite svoje napaćeno srce.
Posvetite se svom automobilu. Auto nije kao žena. On zahtjeva pažnju.
Malo kasnije navešću još korisnih stvari.
Ovo nije topic za liječenje ženskog srca, pa se dame mole da sebi otvore takvo što ako im je potrebno, a znamo da nije.
Biba wrote:i od "slomljenog srca" postoje i puno teži lomovi :perezube
Jako dobro mi je poznaato kako ljubav osiromasuje. Materijalno sam sve izgubila, zapravo ostavila..Ostavila sam i sina kod bake i djeda neko vrijeme jer je tako za njega bilo najbolje...neko vrijeme...Dugo je vec sa mnom..Krokodil Behko wrote:Biba wrote:i od "slomljenog srca" postoje i puno teži lomovi :perezube
Naravno da postoje. Meni su finansijski lomovi puno teži od ljubavnih.
Ako imaš ljubav, to ne mora značiti da je to nešto korisno, kao novac na primjer,
S ljubavlju, ne možeš ništa kupiti, a eventualno ćeš potrošiti dodatno, kako u materijalnom tako i u nervnom smislu. Ljubav osiromašuje ljude, ljubav je pošast ljudskog roda. Toliko je novijih a zapuštenih automobila svuda oko nas.
Ostali su bez ikakve pažnje, samo zato što neke žene zahtijevaju ono što im ne pripada.
Jučer u bircuzu, vidio sam tri prazna stola. najmanje desetorici muškaraca, uskraćena je prilika na ljubav. Prisiljeni su da se odreknu auta, bilijara, pive, kafe, sporta, kladionice, pa čak i masturbiranja.. ljubav je definitivno bolest opasnija od raka i aidsa.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests