Molitve na javnim mjestima / potreba za vjerskim objektima
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24173 times
- Status: Offline
Re: Namazom do pomirenja: Sanin Musa organizira masovno klanjanje u Širokom Brijegu
Ma kakav musa.Evo ako uradi ovo popusim mu ga ja na sred ulice.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8227 times
- Been thanked: 19374 times
- Status: Online
Re: Namazom do pomirenja: Sanin Musa organizira masovno klanjanje u Širokom Brijegu
Pa nece jer je policija izdala saopstenje da nece dozvoliti
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55238 times
- Been thanked: 9854 times
Nije mjesani brak veg partizani bolan. Oni su ti gori i od cigana, cigani barem u nesta vjeruju, ovi partizani prodali i vjeru i naciju posto poto, dan danas se nesta umisljaju da su oni neko i nesto a vise ima cigana u bosni od partizana.
Ljudi zive ideju neku nadrealnu, u njiha historija zavrsava nedje oko sedamdesetih. Devedesete su za njih americko maslo, pa ja
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Greengo
- Sitna buranija

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 35 times
Napisah im ja da je i onom sto je hodao po Bosni sa krizem trebalo jebat mater umjesto sto smo ga hranili cevapima.Maja wrote: 12 Aug 2025, 22:39 Sta ce mi znaciti. Napisala sam na pocetku da veze nemam ko je Musa i maloprije da me ne zanimaju komentari hrvata i srba nego me nerviraju nasi kreteni koji trce da se ogradjuju u ime dobrosusjedskih odnosa a na istoj toj vijesti hrvati pisu grozote o bosnjacima.
Ali u pravu si, necemo o tome. Samo se iznerviram radi budala.
Ugledati se na Listicu.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8227 times
- Been thanked: 19374 times
Ma nek mu nismo jebali mater, nek covjek nosa koliko hoce ako nije s namjerom da provocira. To je jedna stvar. Druga je ovaj nas kretenski narod koji se izvinjava sto su nas tukli
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
I placa parking srbima i hrvatimaMaja wrote: 12 Aug 2025, 23:30 Ma nek mu nismo jebali mater, nek covjek nosa koliko hoce ako nije s namjerom da provocira. To je jedna stvar. Druga je ovaj nas kretenski narod koji se izvinjava sto su nas tukli

- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4082 times
Samo Srbima.
Samo u Tuzli.
Klanjam džematile po parkovima.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9994 times
- Been thanked: 11875 times
Maja wrote: 12 Aug 2025, 23:30 Ma nek mu nismo jebali mater, nek covjek nosa koliko hoce ako nije s namjerom da provocira. To je jedna stvar. Druga je ovaj nas kretenski narod koji se izvinjava sto su nas tukli
FGR
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ja ne znam što svi pominju Stolac, da se ide tu umjesto u Široki, i još se pominje popis stanovništva.
Ako sam dobro pročitao, to se dogodilo u Širokom, pa što će onda ići za Stolac?
I kada se neka nepravda desi u Zenici, ideš u Zenicu a ne za Tuzlu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Idu prvo neku skolu zavrsit pa ce navratit u stolac ko akademiciNaseef Mushroom wrote: 13 Aug 2025, 05:07 Ja ne znam što svi pominju Stolac, da se ide tu umjesto u Široki, i još se pominje popis stanovništva.

-
apokalipto
- Na probnom

- Been thanked: 6 times
Molimo da nas Bosnjake iz Zapadne Hercegovine ostavite na miru. Sanin i ovi koji ga podrzavaju se ne “bore” u nase ime. Ja sam Bosnjak iz mjesta izmedju Sirokog Brijega i Mostara, vjerovatno vam je sok kada ste daznali cinjenicu da nas ima i na ulazu u Siroki Brijeg
Mozda to znaju samo oni Bosnjacki koju su za vrijeme rata u Sirokom Brijegu zivjeli kao izbjeglice…
Nas nitko za vrijeme rata nije dirso, imali smo svu potrebnu pomoc… tj od rata do danas zivimo sa svim pravima kao i Hrvati, od poslovnih obaveza do djecijih doplataka. Takodjer isto vtijedi i za Srbe koji su zivjeli i zive na ulazu u Sitoki Brijeg, gdje nikada niti jednom nije falila dlaka sa glave…
Sa obzirom da nase mjesto forsirate kao Ustasko ognjiste, nama je bolje da je tako nego da smo oznaceni kao antifasisticko multietnicko mjesto, koje je za vrijeme rata upamtilo strasne zlocine medju susjedima, za razliku od nas.
Ovo nije prvi put, Arapi masovno vec duze vremena gore klanjaju po ulicama.
Btw puna je BiH britanskih tajnih sluzbi, a znamo da su svaki rat poceli… ne bi me cudilo da du Sanina unovcili.
Nas nitko za vrijeme rata nije dirso, imali smo svu potrebnu pomoc… tj od rata do danas zivimo sa svim pravima kao i Hrvati, od poslovnih obaveza do djecijih doplataka. Takodjer isto vtijedi i za Srbe koji su zivjeli i zive na ulazu u Sitoki Brijeg, gdje nikada niti jednom nije falila dlaka sa glave…
Sa obzirom da nase mjesto forsirate kao Ustasko ognjiste, nama je bolje da je tako nego da smo oznaceni kao antifasisticko multietnicko mjesto, koje je za vrijeme rata upamtilo strasne zlocine medju susjedima, za razliku od nas.
Ovo nije prvi put, Arapi masovno vec duze vremena gore klanjaju po ulicama.
Btw puna je BiH britanskih tajnih sluzbi, a znamo da su svaki rat poceli… ne bi me cudilo da du Sanina unovcili.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Imal ko da je povjerovao 
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22814 times
- Been thanked: 20900 times
dobra ti priča jarane
- Bobi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 736 times
- Been thanked: 1409 times
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24477 times
- Been thanked: 10627 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Izgleda da se Tokmak kloniro od muke, jer se posvađao s eronetom, pa prešao na telemach
-
apokalipto
- Na probnom

Eto koliki vam je nivo poznavanja vlastite drzave i naseljenosti stanovnistva… I vi bi nesto da pametujete i provodite pravdu!?
Evo da znate da nas Bosnjaka ima u mjestu Medjine izmedju Sirokog Brijega i Mostara.
A nasi susjedi Srbi zive u mjestu Dobrič, na ulazu u Siroli Brijeg.
Vjerujem da ste pismeni, pa da mozete istraziti na internetu, kao sto mozete vidjeti da nema niti je ikada bio niti 1 ratni, kao i poslije ratni zlocin… Za razliku od multietnickog Konjica, Bugojna i Vakufa.
Jos jednom: Nas ostavite na miru.
-
apokalipto
- Na probnom

Jeste provjerili?apokalipto wrote: 13 Aug 2025, 09:21Eto koliki vam je nivo poznavanja vlastite drzave i naseljenosti stanovnistva… I vi bi nesto da pametujete i provodite pravdu!?
Evo da znate da nas Bosnjaka ima u mjestu Medjine izmedju Sirokog Brijega i Mostara.
A nasi susjedi Srbi zive u mjestu Dobrič, na ulazu u Siroli Brijeg.
Vjerujem da ste pismeni, pa da mozete istraziti na internetu, kao sto mozete vidjeti da nema niti je ikada bio niti 1 ratni, kao i poslije ratni zlocin… Za razliku od multietnickog Konjica, Bugojna i Vakufa.
Jos jednom: Nas ostavite na miru.
Kako to da Bosnjaka i Srba ima na ulazu u Sitoki Brijeg, a nikom nista nije bilo?! Kako to, kako to?
Kako to kada je Siroki Brijeg istasko leglo?! Kako to, kako to?!
Kako to da Bosnjaci iz srednje Bosne dolaze raditi u Siroki Brijeg u firme Feal i TT Kablovi, kako to, kako to?!
Kako to da su Bosnjaci primljeni kao izbjelglice u Siroki Brijeg?! Kako to, kako to?!
Kako, kako , kako?! - Aa znam netko vas obrazovbo sabotira, mozda je vlada, mozda su Srbi, mozda masoni? - Netko vas obrazovno sabotira
Last edited by apokalipto on 13 Aug 2025, 09:37, edited 1 time in total.
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6961 times
- Been thanked: 8191 times
ima immuno, odmah udarila lajk
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 846 times
- Been thanked: 1275 times
A kako ce ovaj grupni namaz sprijecit da se ubuduce ne napadaju turisti koji se ne znaju snac pa se sklone kraj drveta da klanjaju kad im dodje vrijeme za molitvu