Sumnjam al ok. Znas zasto vas niko ne dira. Zato sto ste maaala sicusna manjina i kao takvi niste nikakva prijetnja, ni u cemu, pgtv sto ste se prilagodili pa se i ne razlikujete od njih. Imam ja rodbine tamo po Kozicama, Pologu, Ilicima, gdje su im djeca odrasla s hrvatima pa navijaju za Zrinjski i ne samo da navijaju nego su u navijackim grupama (to su mi crne rupe u familiji), pricaju hrvatskim jezikom i dejtaju hrvate. Ne krivim ja njih, tu su odrasli. Ali ih krivim za jednu stvar, kao i tebe samog, sto imate stav "nas ne diraju, pustite nas, mi zivimo u slozi", a uopste vas ne dotice sta je vas narod, ako se uopste smatrate Bosnjacima, dozivio od Hrvata u zapadnom Mostaru i ostatku Hercegovine i STA BI DOZIVIO u Sirokom da ga je bilo vise a ne 2-3 posto.
To je isto ko da ja sad kazem, a znam sta se desavalo u Srebrenici i ostatku Bosne, nas u Stocu Srbi nisu dirali, Srbi su dobri ljudi.
Da zakljucim, ti zivis u dobrim odnosima sa sirokobrijezanima zato sto si jedan medju njih 300, sto si prakticki niko i nista, sto si se stopio s njima, pricas hrvatskim jezikom. Da sad u toj TT firmi prostres serdzadu i pocnes klanjati ili da spomenes UZP i njihove zlocine, vidio bi reakcije. Znaci, medju njima mozes zivjeti samo ako se odreknes svoje slobode, ako moras paziti sta ces reci i uraditi ili ako postanes jedan od njih ko sto si ti postao. Znaci ni B od Bosnjaka.