Namazom do pomirenja: Sanin Musa organizira masovno klanjanje u Širokom Brijegu
Moderators: Urednik foruma, VIP
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8750 times
- Been thanked: 5509 times
- Status: Offline
Re: Namazom do pomirenja: Sanin Musa organizira masovno klanjanje u Širokom Brijegu
Jel se krstis sa 3 ili sa 5 prstiju?
The Dark Side Of The Forum...
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1409 times
- Been thanked: 1349 times
Re: Namazom do pomirenja: Sanin Musa organizira masovno klanjanje u Širokom Brijegu
Pozdrav iz Mostara za Međine.apokalipto wrote: 13 Aug 2025, 08:38 Molimo da nas Bosnjake iz Zapadne Hercegovine ostavite na miru. Sanin i ovi koji ga podrzavaju se ne “bore” u nase ime. Ja sam Bosnjak iz mjesta izmedju Sirokog Brijega i Mostara, vjerovatno vam je sok kada ste daznali cinjenicu da nas ima i na ulazu u Siroki BrijegMozda to znaju samo oni Bosnjacki koju su za vrijeme rata u Sirokom Brijegu zivjeli kao izbjeglice…
Nas nitko za vrijeme rata nije dirso, imali smo svu potrebnu pomoc… tj od rata do danas zivimo sa svim pravima kao i Hrvati, od poslovnih obaveza do djecijih doplataka. Takodjer isto vtijedi i za Srbe koji su zivjeli i zive na ulazu u Sitoki Brijeg, gdje nikada niti jednom nije falila dlaka sa glave…
Sa obzirom da nase mjesto forsirate kao Ustasko ognjiste, nama je bolje da je tako nego da smo oznaceni kao antifasisticko multietnicko mjesto, koje je za vrijeme rata upamtilo strasne zlocine medju susjedima, za razliku od nas.
Ovo nije prvi put, Arapi masovno vec duze vremena gore klanjaju po ulicama.
Btw puna je BiH britanskih tajnih sluzbi, a znamo da su svaki rat poceli… ne bi me cudilo da du Sanina unovcili.
za povećano...

Srbi su nastanjeni iznad magistralne ceste, a Bošnjaci ispod, sada pored novoizgrađene, Južne obilaznice ?
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8750 times
- Been thanked: 5509 times
1% 

The Dark Side Of The Forum...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21415 times
- Been thanked: 19393 times
Kae ulice po Busuladžiću i ekipi. To je svega par ulica recimo u Sarajevu. Možeš ih izbrojati prstima jedne ruke eventualno još jednim ili dva prsta druge ruke.
Dole u Z. Hercegovini svaka treća/četvrta ulica je po nekim ustašama, ratnim zločincima i sličnim. Samo su Srbi po tome šampioni... kod njih je svaka druga.
Dole u Z. Hercegovini svaka treća/četvrta ulica je po nekim ustašama, ratnim zločincima i sličnim. Samo su Srbi po tome šampioni... kod njih je svaka druga.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3850 times
- Been thanked: 3554 times
Bajramnicaapokalipto wrote: 13 Aug 2025, 11:16Pa obiljezavamo tako da se kuci pomolimo za taj dan i to je to. Nemamo nikakvo specificno obiljezavanje. Niti oni ne obiljezavaju Grabovicu i slicno…immuno wrote: 13 Aug 2025, 10:51
Blago tvojim komsijama kad te imaju takvog ....slazem se potpuno s tobom da ono sto je pozitivno treba njegovati , reci , spomenuti bez obzira sto je tvoja avlija Unikat pa mozda jos jedna il dvije u cijeloj drzavi hallo cijeloj drzavi u kojoj se desila Srebrenica , Ahmici ...e da priupitam kako obiljezavate ova dva dogadjaja ?
U svakom slucaju bolje je i to, nego koristit taj dan kao neki da se polurce tko veceg kvada ima.
Za svaki Bajram imam po 2 dana godisnjeg od firme. Za Bajram dobivam bajramnicu i za Bozic mi daju bozicnicu.
Za bilo koji drugi dan se radi, osim dana drzavnosti jer to je po zakonu.
Stvar je u tome sto mi apsolutno normalno zivimo, nikada nije bilo neke netrepljivosti, cak i za vrijeme rata. Ja bi govno bio kada bi nesto rekao.
Stvar je u tome sto je Zapadna Hercegovina proglasena kao fasisticko gnjezdo, a u cijrloj Zapadnoj Hercegovini niti jedan Bosnjak nije nastradao, doslovno niti 1. Znam da ih je par u Ljubuskom bilo zarobljeno, ali nisu muceni niti izgladjivani i svi su vraceni svojim kucama i ostali su tu. Mi iz Sirokog i Posusja nismo osjetili da je rat.
Da se kući pomolimo

Koga ložiš?

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
A previše je i za mene koji sam pisao duže postove.Masamune wrote: 13 Aug 2025, 12:34 Kakav proljev od posta. Previše je i za moj multietnički tuzlanski želudac.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12537 times
- Been thanked: 13322 times
Naseef Mushroom wrote: 13 Aug 2025, 13:06Bajramnicaapokalipto wrote: 13 Aug 2025, 11:16
Pa obiljezavamo tako da se kuci pomolimo za taj dan i to je to. Nemamo nikakvo specificno obiljezavanje. Niti oni ne obiljezavaju Grabovicu i slicno…
U svakom slucaju bolje je i to, nego koristit taj dan kao neki da se polurce tko veceg kvada ima.
Za svaki Bajram imam po 2 dana godisnjeg od firme. Za Bajram dobivam bajramnicu i za Bozic mi daju bozicnicu.
Stvar je u tome sto mi apsolutno normalno zivimo, nikada nije bilo neke netrepljivosti, cak i za vrijeme rata. Ja bi govno bio kada bi nesto rekao.
Stvar je u tome sto je Zapadna Hercegovina proglasena kao fasisticko gnjezdo, a u cijrloj Zapadnoj Hercegovini niti jedan Bosnjak nije nastradao, doslovno niti 1. Znam da ih je par u Ljubuskom bilo zarobljeno, ali nisu muceni niti izgladjivani i svi su vraceni svojim kucama i ostali su tu. Mi iz Sirokog i Posusja nismo osjetili da je rat.
Da se kući pomolimo
![]()
Koga ložiš?![]()
Nazife nadzivit ces me

-
- Na probnom
- Been thanked: 6 times
Za Božić 100 eura na ruke i za Kurban Bajram 100 eura na ruke. Znam da ti je tesko za vjerovati, ali tako je.Naseef Mushroom wrote: 13 Aug 2025, 13:06Bajramnicaapokalipto wrote: 13 Aug 2025, 11:16
Pa obiljezavamo tako da se kuci pomolimo za taj dan i to je to. Nemamo nikakvo specificno obiljezavanje. Niti oni ne obiljezavaju Grabovicu i slicno…
Da se kući pomolimo
![]()
Koga ložiš?![]()
Sto se tice molitve, smatram da je to ispravnije i kulturnije, nego gasati kvada gradskim ulicama i manjak penisa nadograđivati kubikažom kvada, pod izlikom za skup za Srebrenicu. To mi je identično Hercegovačkoj šali, da se pajdo zavjetovao da će ići bos u Međugorje. Kada su ga pitali, zašto više ne ide bos u Međugorje, on odgovori "Ma nikada više, cijelim putem je meni noga spadala sa kvačila"
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13725 times
- Been thanked: 22565 times
Ejebiga, ovaj ga bas preCera

Dozvolite da se obratimo
-
- Na probnom
Mi smo ovamo malo razvijeniji, bitniji nam je biznis nego arapski namaz. Mozda ti je 200 eura za praznike puno, ali nama i nije nesto.
-
- Na probnom
ispružim prste + šaku + desnu ruku u zrak pod 60 stupnjeva
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Super je to sto si razvijenapokalipto wrote: 13 Aug 2025, 13:46Mi smo ovamo malo razvijeniji, bitniji nam je biznis nego arapski namaz. Mozda ti je 200 eura za praznike puno, ali nama i nije nesto.
Svaka ti cast
I cestitam nam.
Nego, sta ti to meni predlazes, da svaki put kad vidim zenu koja se prekrsti upotrebim desnu nogu u stilu hadzialagica?
Dozvolite da se obratimo
-
- Na probnom
Koliko vidim da je dotični "gospodin" sa videa nije udario. Mada ne trebaš se ti sekirati za to, većina Hrvata je protjerana i pobijena, tako da ih nema u tvom okruženju, ako vidiš da to radi na mjestu gdje su oni većina, pokušaj.Fuddo wrote: 13 Aug 2025, 13:48Super je to sto si razvijenapokalipto wrote: 13 Aug 2025, 13:46
Mi smo ovamo malo razvijeniji, bitniji nam je biznis nego arapski namaz. Mozda ti je 200 eura za praznike puno, ali nama i nije nesto.
Svaka ti cast
I cestitam nam.
Nego, sta ti to meni predlazes, da svaki put kad vidim zenu koja se prekrsti upotrebim desnu nogu u stilu hadzialagica?
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12537 times
- Been thanked: 13322 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Doticni je napao zenu, ono je krivicno djelo, za ono se u civilizovanim zemljama biva uhapsen, i ide se u zatvor.apokalipto wrote: 13 Aug 2025, 13:51Koliko vidim da je dotični "gospodin" sa videa nije udario. Mada ne trebaš se ti sekirati za to, većina Hrvata je protjerana i pobijena, tako da ih nema u tvom okruženju, ako vidiš da to radi na mjestu gdje su oni većina, pokušaj.Fuddo wrote: 13 Aug 2025, 13:48
Super je to sto si razvijen
Svaka ti cast
I cestitam nam.
Vecina Hrvata nije projerana, dobar dio se iselio jer im je franjo dao putovnice, neki otisli zbog finansija, neki sto im se ne zivi medju balijama, tako oni kazu, ja samo citiram.
Ja ne udaram zene, ni one koje se mole, ni one koje se ne mole, kod nas je to dio opste kulture, odgoja,
Dakle, zasto je tebe potpuno normalno napasti i udariti neku zenu koja ti pri tome ne cini nista lose?
Da li si ti u neku ruku, divljak?
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22714 times
- Been thanked: 6010 times
znaci, mi u BiH-ni imamo problem i ne napredujemo zbog Arapa, ma daj da im yebemo mamu, kroz mamu. 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Čim ti nisi shvatio na šta je se odnosio moj post, to sve govoriapokalipto wrote: 13 Aug 2025, 13:43Za Božić 100 eura na ruke i za Kurban Bajram 100 eura na ruke. Znam da ti je tesko za vjerovati, ali tako je.
Sto se tice molitve, smatram da je to ispravnije i kulturnije, nego gasati kvada gradskim ulicama i manjak penisa nadograđivati kubikažom kvada, pod izlikom za skup za Srebrenicu. To mi je identično Hercegovačkoj šali, da se pajdo zavjetovao da će ići bos u Međugorje. Kada su ga pitali, zašto više ne ide bos u Međugorje, on odgovori "Ma nikada više, cijelim putem je meni noga spadala sa kvačila"

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21415 times
- Been thanked: 19393 times
Ugroženi... how yes no.
Za tako mali procenat Hrvata u BiH bome kontrolište 30-40% svih institucija i javnih preduzeća. Budite sretni što je to tako jer taj procenat realno ne bi trebao biti preko 10% po tome koliko vas je u odnosu na ostale. Ali jok... to nije dovoljno, treba još pa qme qme mi smo ugroženi.
Za tako mali procenat Hrvata u BiH bome kontrolište 30-40% svih institucija i javnih preduzeća. Budite sretni što je to tako jer taj procenat realno ne bi trebao biti preko 10% po tome koliko vas je u odnosu na ostale. Ali jok... to nije dovoljno, treba još pa qme qme mi smo ugroženi.
- Veca
- Uvijek slobodna!
trebalo bi ih puscat, da imm ne batalimo suzivot.