Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
čovek koji je prvi krenuo u pljačku Srbije, Koletu Kostiću 3 šećerane za 9 EUR koje rade, rasprodaja poljoprivrednih kombinata po Vojvodini za tepsiju ribe, npr Sava Kovačević iz Vrbasa za 5.000.000 EUR kombinat koji je imao još tada: više od 10.000 HA zemlje najplodnije u Vojvodini, farme krava, mlekaru, betonske ogromne silose, sva zemlja pod sistemima za navodnjavanje, samo jedan IMT traktor koji je vukao cisternu govnaru, a sve ostalo JOHAN DEERE... tu mehanizaciju je ujutru palila čistačica jer su i kombajni i traktori zaštićeni, vozač koji ima alkohola u sebi ne može da upali traktor, kombajn.Hannibal Lecter wrote:Zoran Djindjic brat moj
ovakvih primera je na stotine u Srbiji a odakle Ružici danas onoliko bogatstvo kada nisu imali ni za avionsku kartu dok je bio u opoziciji...
ZMAJ wrote:čovek koji je prvi krenuo u pljačku Srbije, Koletu Kostiću 3 šećerane za 9 EUR koje rade, rasprodaja poljoprivrednih kombinata po Vojvodini za tepsiju ribe, npr Sava Kovačević iz Vrbasa za 5.000.000 EUR kombinat koji je imao još tada: više od 10.000 HA zemlje najplodnije u Vojvodini, farme krava, mlekaru, betonske ogromne silose, sva zemlja pod sistemima za navodnjavanje, samo jedan IMT traktor koji je vukao cisternu govnaru, a sve ostalo JOHAN DEERE... tu mehanizaciju je ujutru palila čistačica jer su i kombajni i traktori zaštićeni, vozač koji ima alkohola u sebi ne može da upali traktor, kombajn.Hannibal Lecter wrote:Zoran Djindjic brat moj
![]()
ovakvih primera je na stotine u Srbiji a odakle Ružici danas onoliko bogatstvo kada nisu imali ni za avionsku kartu dok je bio u opoziciji...
Vjetar danas nosi..otpuhat ce nas..
sve. ..a meni sestra dolazi 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Eeee SaroSaraSara wrote:Vjetar danas nosi..otpuhat ce nas..sve. ..a meni sestra dolazi
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Oh, pa bash duva, a slika ti je lijepa.SaraSara wrote:Vjetar danas nosi..otpuhat ce nas..sve. ..a meni sestra dolazi
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7972 times
- Been thanked: 18871 times
-
Alpha
- Inventar foruma

sad nadjem ranjenoga goluba pred vratima i stavim ga na prozor da ga macke ne mogu dohvatiti i nahranim 
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Blago kuci u koju ti udjesAlpha wrote:sad nadjem ranjenoga goluba pred vratima i stavim ga na prozor da ga macke ne mogu dohvatiti i nahranim
🐽
-
Alpha
- Inventar foruma

heh gdje ne udjem ne obrukamHannibal Lecter wrote:Blago kuci u koju ti udjesAlpha wrote:sad nadjem ranjenoga goluba pred vratima i stavim ga na prozor da ga macke ne mogu dohvatiti i nahranim
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Eno Etna pocela rigati...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Samo d kazem... tek sad usla u stan, nacekala se , al se isplatilo
Kako je ova doktorica prijatna , jos mi odma dala vjezbe , da bi zavrsila do Nove Godine
Kako je ova doktorica prijatna , jos mi odma dala vjezbe , da bi zavrsila do Nove Godine
Šta ti je Mala? Što si isla koddoktora?Mala_Mu wrote:Samo d kazem... tek sad usla u stan, nacekala se , al se isplatilo![]()
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Mala_Mu
- atomica

- Mood: