Ma dooo ittttt, najbolja odluka ikada mi je bila kad sam skratila kosu.Zanki wrote: 11 Aug 2025, 21:37 Jab poslušala i tebe i Shadow
ali vama brzo raste kosa![]()
Kad san furala franzete morala šnalama ih kupiti![]()

Ma dooo ittttt, najbolja odluka ikada mi je bila kad sam skratila kosu.Zanki wrote: 11 Aug 2025, 21:37 Jab poslušala i tebe i Shadow
just do it
Ne slusaj naograisale pa jaZanki wrote: 11 Aug 2025, 21:37 Jab poslušala i tebe i Shadow
Ok, potsjetiti ću teuvijek_kontra wrote: 11 Aug 2025, 21:40Ma dooo ittttt, najbolja odluka ikada mi je bila kad sam skratila kosu.Zanki wrote: 11 Aug 2025, 21:37 Jab poslušala i tebe i Shadow
Milina sad ljeti. Sutra sam trebala opet na sisanje i pramenove (mozdaaa) ali mi se najavili gosti pa necu. Mozda poslije odmora.
Ja te i tako zamišljam, jednom si na temama o kaputima nešto spomenila, toćno taj alternativni fazon, zurka i auDfid.
Ma ne raste vala , sve mi se poremetilo. Cekam da mi izdjiklja ovo prema licu jer je stepenasto i ima da poravnam sve i skratim na paz.Zanki wrote: 11 Aug 2025, 21:37 Jab poslušala i tebe i Shadow
Vakva, jos malo pustis bradu i brkove na po centa i udri
Jel ti prirodno ricava?Shadow wrote: 12 Aug 2025, 14:58Ma ne raste vala , sve mi se poremetilo. Cekam da mi izdjiklja ovo prema licu jer je stepenasto i ima da poravnam sve i skratim na paz.Zanki wrote: 11 Aug 2025, 21:37 Jab poslušala i tebe i Shadow
Gala ili kako ono bešeSioux wrote: 12 Aug 2025, 11:09 Ako se skratiš lićićeś na onu fri from dizaja jor difens iz terefaja jbt..
Kovrdjava, ili? Nije. Ravna.
Pošalji da vidin kad budeš, biće baš lijepa promjena.
Da znas da i sad patim za crvenom. Kad vidim neku nijsnsu crvene da prodje a ja ko cigance..Zanki wrote: 13 Aug 2025, 08:16Pošalji da vidin kad budeš, biće baš lijepa promjena.Shadow wrote: 13 Aug 2025, 06:43
Kovrdjava, ili? Nije. Ravna.
Nego treba narast prvi stependa osisam sve u ravan.
Znaš da me hvata želja za onu crvenu šta san ti slala
U biti mišana s nekom ljubičastom, ajme kovrđe mi one
Ih kad e to bilo kad se sitin![]()
I takva bojica se lakše da održavat na kračoj kosi.
Ti si furala tu do ispod leđa mesečini![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests