Moderator: VIP
Napravi grijalicu od njega..ElTriconi wrote: 13 Aug 2025, 19:03 Metno nov frizider i nece spustit temperaturu sa 9 stepeni na nize, gledo onu gumu sto dihtuje, nakva sjemenka bila na sredini. Sacu opet vidit za po sata, pa ja![]()
spusti ga u podrum jebo ga tiElTriconi wrote: 13 Aug 2025, 19:03 Metno nov frizider i nece spustit temperaturu sa 9 stepeni na nize, gledo onu gumu sto dihtuje, nakva sjemenka bila na sredini. Sacu opet vidit za po sata, pa ja![]()
Ne bih ga spusto sa treceg sprata kad bi mi zivot o tome ovisio, pretezak, jedva ga ja i babo ucerali u kuhinju kroz vrata
i
Visok dva metra, i vise. Ne znam sto su kupovali kad mi je mati metar i zilet, morace se na ljestve penjatBobi wrote: 13 Aug 2025, 19:59 Frižider je jedna od najlaksih stvari u kuhinji naspram šporeta ili perilice za sudje, da ne govorim o veš mašini koja je brutalna![]()
Sto je vise kila kapacitet to je veci betonski tegBobi wrote: 13 Aug 2025, 19:59 Frižider je jedna od najlaksih stvari u kuhinji naspram šporeta ili perilice za sudje, da ne govorim o veš mašini koja je brutalna![]()
Nisan bila namore jedno desetak dana ijaćeironman wrote: 13 Aug 2025, 16:13Negdasnji cetvrtak mojZanki wrote: 13 Aug 2025, 13:51 Ja u pet i preživila već dva moždana što od stresa
Što od vrućine
Metla kofi i da vas vidin
Pa iden leć
Točno osićan ogromni teret nekako
A tribalo bi olakšanje
Ali nema mira nikad
Et nema
Mir ehh.
Uz sve sto gore savjetovase mozda i buc u more..
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests