ako prođe carinu, probat češ malo zlatnog dukataSalahuddin wrote:Zakon. Poslije rata se prodavala jeftino hercegovacka. Super meni bila, imala je specifican miris. Ispusio sam jedan dobar plast toga.laganini wrote:..e škija

Moderator: Krokodil Behko
ako prođe carinu, probat češ malo zlatnog dukataSalahuddin wrote:Zakon. Poslije rata se prodavala jeftino hercegovacka. Super meni bila, imala je specifican miris. Ispusio sam jedan dobar plast toga.laganini wrote:..e škija
Zbog raznoraznih necarinskih blokada, a nije da nije, bolje varijante Drine su sigurno bolje od onih jeftinijh hrvatskih. Pored ove Drine jedine, ne bih ni pogledao razne Yorkove, filter 160 i ostala smeća. Walter Wolf i Ronhil ok, mada nije kao što je bilo prije rata, a ni sarajevske nisu ni blizu tom starom nivou.laganini wrote:..drine nema na hrvatskom tržištu..
Krokodil Behko wrote:Danas sam imao kulturne goste. Dvije kutije Drine jedine
Jebeš keksove i sokove.
.... ne znaš se snaći..... kesu u ruke i dijeli dalje kad odeš.... samo obilježi od koga je šta došlo, da ne vratiš donosiocuPasaga wrote:.
nemogu se okrenut od toga.....![]()
Ma jok, to je jeftino. Čaša ima i po pola marke. Sedam čaša = jedna kutija drinePasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Danas sam imao kulturne goste. Dvije kutije Drine jedine
Jebeš keksove i sokove.
...zar kod vas ne donose one servise,case za sokove,komplet onih casa...
..covjece....tako i radim....storm wrote:.... ne znaš se snaći..... kesu u ruke i dijeli dalje kad odeš.... samo obilježi od koga je šta došlo, da ne vratiš donosiocuPasaga wrote:.
Na kojoj si poziciji......Oblak wrote:Malo je ovo... Bar 4x ovoliko, plus donijeti i dosljedno provoditi zakon, da se završi jednom sa njima.![]()
Gore je to drugo. Ali to ne znači da ovo prvo nije loše. Kada bude na tapetu alkohol, onda ću njega pljuvati. Ili ćeš reći onda da je gora droga od alkohola?Maja wrote:Uvijek ista prica nepusaca kad god poskupe cigarete
Trebaju jos vece cijene bla bla.
A ti isti nepusaci cuclaju alkohol ko sisu materinu.
E sad se zapitajte je li gore po vas kad udjete u zadimljen prostor ili kad se pijanica zaleti autom u vas, nasrne fizicki, sakama, oruzjem i sl.
Hoće.Maja wrote:To Pasa
Oblace niko nece prestati pusiti zbog poskupljenja cigareta. Samo ce se pojacati dilanje duhana. A ne vidim da nam ekonomija cvjeta zbog akciza, samo jadnim ljudima oduzimaju i taj jedini cejf koji imaju.
Pa to nije utopija već realnost koja nam slijedi, vjerovatno vrlo brzo. Ne znam šta se dešavalo u Hrvatskoj, ali mislim da je otpor prema tom zakonu postojao svugdje, ali je slomljen i danas sve fercera onako kako treba. Pa i u Hrvatskoj, pretpostavljam.Maja wrote:Koji utopista
Prije bi ugostitelji zatvorili svoje objekte nego zabranili gostima pusenje.
Vidio si sta se desilo u Hrvatskoj prije par godina.
Ah, sveta si odistaHeidi wrote:Jucer i danas nisam grijesila
Ah, sveta si odistaHeidi wrote:Jucer i danas nisam grijesila
Gospon...Oblak wrote:Gore je to drugo. Ali to ne znači da ovo prvo nije loše. Kada bude na tapetu alkohol, onda ću njega pljuvati. Ili ćeš reći onda da je gora droga od alkohola?Maja wrote:Uvijek ista prica nepusaca kad god poskupe cigarete
Trebaju jos vece cijene bla bla.
A ti isti nepusaci cuclaju alkohol ko sisu materinu.
E sad se zapitajte je li gore po vas kad udjete u zadimljen prostor ili kad se pijanica zaleti autom u vas, nasrne fizicki, sakama, oruzjem i sl.
Zabrana pušenja u javnim prostorima je najbolji zakon koji je Zapad izmislio. Biće ti to jasno kada jednom prestaneš pušiti i nađeš se u prostoriji u kojoj se puši.
Pašaga
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest