Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Locked
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14167 times
Been thanked: 9775 times
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by Julia-Klara » 04 Dec 2015, 19:46

Pa hoces li guknut gdje su ti tekstovi?

velahavle cojka
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2190 times

Post by Hannibal » 04 Dec 2015, 20:22

Iki šiol tik svetimiems vaikams skurdžiose pasaulio valstybėse pagalbos ranką tiesusi UNICEF organizacijos Lietuvoje vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė (36 m.) jau du mėnesius savo delne kasdien laiko ir pirmagimio sūnaus Marko Vytauto kumštelį. Prieš pusantrų metų Verbų sekmadienį bažnyčioje per mišias sutiktas žinomas choreografas, režisierius ir hiphopo pasaulio čempionas Marijanas Staniulėnas (37 m.) pakeitė šeimos troškusios moters gyvenimą.
Prieš porą metų paklausta, ko labiausiai trūksta iki visiškos laimės, sėkmingą karjerą UNICEF (Jungtinių Tautų vaikų fondas) padariusi J.Majauskaitė neslėpė – šeimos, kurioje augtų vaikai.
„Mano gyvenime šeima būtų viena svarbiausių. Beprotiškai myliu vaikus. Ir vaikystėje savanoriškai prižiūrėdavau mažesnius kiemo vaikus.
Net svajojau tapti vaikų gydytoja ar chirurge, kad galėčiau užsiimti visos žmonijos bėdomis“, – sakė Jovita.
Netikėtai užgimusią Jovitos ir Marijano meilę šią vasarą vainikavo vestuvės, o šeimos saitus dar labiau sutvirtino neseniai gimęs sūnus.
🐽

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times

Post by rethna » 04 Dec 2015, 21:52

Mislim da je pasa sam propustio jutarnju kafu :cudi
Question everything.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 11:18

:rol

NE razumijem jucerasnje -banovanje- dvojice forumasa na temi --outfit-- razlog -vulgran - prost - jezik pisanja, kad taj isti 'jezik' koriste i -uvazeni urednici. :123
Image

Vjetar
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 24 times

Post by Vjetar » 05 Dec 2015, 11:19

storm wrote:Trenutno se odvija drama ( o kojoj je jako teško pročitati i redak u dnevnom bombardiranju medija, sa šokantnim novostima )
Jučer je Makedonija ponovo otvorila granicu, ali nehumani uvjeti, torture se nastavljaju.
Image

Image

Image

fotografije su isključivo vlasništvo naše organizacije Are you Syrious?

AYS NEWS DIGEST 4.12.2015. /// FRONTEX IN IDOMENI, "ECONOMIC MIGRANTS" SENT AWAY FROM THE CAMP /// GREEK-MACEDONIAN BORDER OPEN, 4,000 PEOPLE CROSSED, HUNDERDS STILL WAITING /// VOLUNTEERS HAD TO TEAR DOWN THEIR SHELTER IN DIMITROVGRAD, CONTINUE TO GIVE OUT FOOD FROM THE VAN /// ACCREDITATIONS FOR SLAVONSKI BROD EXPIRING: DON'T FORGET TO ASK FOR A NEW ONE!
.
‪#‎GREECE‬: After extreme tension yesterday (and UNHCR staff cowardly fleeing the camp), at least 3,000 people labelled as "economic migrants" are being sent away from ‪#‎Idomeni‬ camp. This includes everyone except Syrian, Afghan and Iraqi refugees. Since yesterday morning, hey have been getting written warnings to leave the camp within 3 days (this ultimatum expires tomorrow). Police officers are advising them to take this warning seriuosly. Free trains are provided to take them back to ‪#‎Athens‬, where officials are promising there's enough accommodation for everyone. Buses heading for ‪#‎Thessaloniki‬ are charging 10 euros, while bus tickets for Athens are cca 30 euros per person. Rumours are spreading that Greek police wants to clear the rail tracks tomorrow, which could involve more violence against those who are still stuck in Idomeni. At 6PM, there were 1,500 unwanted people ("economic migrants") stuck in the camp and/or refusing to leave the border. They were preparing for another very cold night in the open. Lots of refugees, including many families, who are allowed to cross the border will also have to spend the night outside, because the procedure at the border has been very slow throughout the day. In front of the fence, on the Greek side, a heavily police controlled corridor has been established. Macedonian border guards are checking the papers of those who are guided through the corridor and procedure is very slow. Around 400 people were are waiting in clusters at the fence at 7PM. Following diplomatic tension bertween EU and Greece, Frontex has moved in the camp, with two large containers and lots of staff (according to some reports, up to 600 frontex employees are designated to take care of Idomeni). New buses with refugees are constantly arriving. At 7PM, there were five buses waiting to unload the newcomers.
No Border kitchen in Idomeni, providing food for 2,000 refugees daily, is asking for donations. You can read all about it and find their contacts here: http://bit.ly/1HLCwrO
.
‪#‎MACEDONIA‬: Yesterday's protests prevented anyone from crossing the border for most of the day, so only 666 people were registered in ‪#‎Gevgelija‬ yesterday. Today, the crossing is open and 4,000 people have entered the country despite very slow registration procedure. Many families with small children have entered Gevgelija (pictured here), but lots of them are still stuck on the Greek side of the border. Three trains full of refugees (cca 3,000 people) have arrived to ‪#‎Tabanovce‬ camp by 9PM today. They have enough food, but they are asking for warm winter clothes. If you can donate, please contact Organizata Humanitare El Hilal and tell them you'd like to send donations for Valentina Georgievska in Tabanovce camp.
.
‪#‎SERBIA‬: Cca 3,000 people have entered the country today, most of them through ‪#‎Preševo‬, where procedures and overall situation has improved a lot during the past few weeks. They are asking for warm shoes (sizes 40-46), raincoats, plus gloves and hats for children and babies. You can contact @UVP preševo for donations. Nearby ‪#‎Miratovac‬ is looking for volunteers. In ‪#‎Dimitrovgrad‬, due to lack of understanding from local officials, volunteers had to remove their shelter and stop offering sandwitches, soup and hot drinks to refugees. However, around noon they started giving food baskets from the van (still in the front of the camp). In ‪#‎Belgrade‬, Miksaliste is still asking for volunteers. Everything seems to be in order in ‪#‎Šid‬.
.
‪#‎CROATIA‬: By independent reports, cca 800 people have entered the camp by 3PM today, most of them leaving the camp soon after registration. Situation in the camp is very calm. Due to ongiong railway reconstruction, trains are bringing refugees to ‪#‎Garčin‬ train station, and then by buses to Slavonski Brod. Ministry of Interior says direct train route to Slavonski Brod will be restored after 10th of December. VOLUNTEERS: All accreditations for Slavonski Brod camp will expire by the end of the week. Still active volunteers and camp staff will be issued new accreditations. If you are still volunteering, please don't forget to get yours in time.
.
‪#‎SLOVENIA‬: By noon today, 1.497 refugees were forwarded to Austria, clearing out all of the camps except ‪#‎Dobova‬, where 8 people are staying due to their health condition. Tuberculosis is not confirmed. During the afternoon, only 800 new refugees have entered the country. Also, there are 85 people being held in ‪#‎Postojna‬. According to police, Postojna is a permanent accommodation centre (while some Slovenian volunteers say it's a deportation prison). No volunteers are allowed there, but we'd love to learn more about Postojna, so let us know if you have some info to share
Na ovo misliš, Pasaga? Sad vidjeh da ima nekoliko članaka na engleskom jeziku na ovoj temi.
Iskreno, ne znam šta bih ti rekao, i jesi i nisi u pravu. Ako je neko našao dobar članak na engleskom jeziku, kojeg puno ljudi ovdje razumije, po meni je OK da ga posta. Ako ima isti članak na našem jeziku, onda nije. Ali ako nema, onda... sorry Pasaga. :D

Vjetar
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 24 times

Post by Vjetar » 05 Dec 2015, 11:22

SPINERKA wrote::rol

NE razumijem jucerasnje -banovanje- dvojice forumasa na temi --outfit-- razlog -vulgran - prost - jezik pisanja, kad taj isti 'jezik' koriste i -uvazeni urednici. :123
Jedno je biti vulgaran a drugo je vrijeđati. Onakve uvrede nisu za komentara Spin, pogotovo ne za pravdanja.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 05 Dec 2015, 11:28

Ja pašagine mnoge postove ne razumijem i kad na čistom "bosanskom" napiše....nekako mi je i engleski bliži ...dosta bliži :rol
ali zaobiđem, pa me ne umara...
isto priporučujem članovima pogođenim člancima :ok

ako vama nitko ne smara, kad nabijate kaladont i upoznajete se ispod i iznad, na 300 tema, ostavite i tih mojih par na miru...ok?

edit

i da....ako postoji članak na nekom od naših jezika, svakako ga objavim a ne "foliram" sa nekim stranim....
bili bi iznenađeni koliko sam ih i preveo ( kako sam znao) kod otvaranja neke teme.....jer bi doista bio proser otvoriti temu na stranom jeziku.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 11:30

Oblak wrote:

Jedno je biti vulgaran a drugo je vrijeđati. Onakve uvrede nisu za komentara Spin, pogotovo ne za pravdanja.
..Apsolutno sam protiv i jednog i drugog --licno sam bila u istoj situaciji-- ali, svi smo ovdje dosli -dobrovoljno, da se zabavimo, razmjenimo misljena..... itd.

,,ima granica --vrijedjanja i uvreda--- neki su bili i tekako gori u tome --i nisu -banovani--
Image

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 05 Dec 2015, 11:31

Ja sam maji dao ultimatum. Ako ne unban alfu danas do 23 59 ja odlazim s foruma!
🐽

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 05 Dec 2015, 11:34

Tražim da se na ovom forumu piše samo bošnjačkosrpskohrvatskim jezikom... u suprotno ću zamoliti ćerku da mi post prevede na kineski pa onda čitajte ako možete :djed

mada moje postove ni ovako niko ne čita :plavi

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 11:34

Hannibal Lecter wrote:

Ja sam maji dao ultimatum. Ako ne unban alfu danas do 23 59 ja odlazim s foruma!
:D. ne smijes to uraditi
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 05 Dec 2015, 11:35

Hannibal Lecter wrote:

ne moramo baš na taj način, ajmo napraviti anketu i glasanje...a ti da nisi mrdno odavde ;)

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 05 Dec 2015, 11:36

:jok
Ja nisam ni jedan post procitala od uvazenih urednika,pisan "jezikom"
kakvim se laganini jucer obratio JK

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 11:36

ZMAJ wrote:Tražim da se na ovom forumu piše samo bošnjačkosrpskohrvatskim jezikom... u suprotno ću zamoliti ćerku da mi post prevede na kineski pa onda čitajte ako možete :djed

mada moje postove ni ovako niko ne čita :plavi
...o da .. konkurs za sekretaricu

..govorim par svetskih jezika--- srpski, bosanski , crnogorski... :jutarnja
Image

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 05 Dec 2015, 11:36

ZMAJ wrote:
Hannibal Lecter wrote:

ne moramo baš na taj način, ajmo napraviti anketu i glasanje...a ti da nisi mrdno odavde ;)
Dobra ideja zmaje. Odoh bas sad na kompjuter da napravim anketu
🐽

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 11:37

titicha wrote:

...zar jk nije prva upotrijebila 'jezik'
Image

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 05 Dec 2015, 11:41

Oblak wrote:

Jel to tvoje mišljenje da nije uvreda kad nekome napišeš da su mu mama i žena i kći ženke...žalosno je kako razmišljaš i nemaš pojma šta je uvreda a šta nije...
I tko si ti uopće...tko se to krije iza tvoga avatara...Oblak koji vedri i oblači :hm :naklon
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 11:41

SPINERKA wrote:
titicha wrote:

...zar jk nije prva upotrijebila 'jezik'

,, al , nije ni bitno ko je 1 ili 2 ,, al' zbilja se osjecam ---cudno --- ko u nekom djecijem vrticu.

...
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 05 Dec 2015, 11:43

titicha wrote:

alfa se ružno poneo juče uvredama u poslednjem postu, u prethodnom je malkice bezobrazno pisao o JK i Rankecu ali, po mom mišljenju, i JK nije morala da pominje njegovu ćerku, ni to nije dostojanstveno, ako sebe smatramo pristojnijim i kulturnijim pojedincima od nekih forumaša ne moramo se spuštati na njihov nivo,.
I Ideja je pomenula moju ćerku zbon neke blesave slike sa vukajlije, portala mnogo većeg od ovog, al je nisam psovao već je zamolio da mi se ne obraća i ne gleda uopšte moje postove.
Izvinjavam se Ideji što sam je uzeo kao primer al su identične situacije.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 11:44

Biba wrote:
Oblak wrote:

Jel to tvoje mišljenje da nije uvreda kad nekome napišeš da su mu mama i žena i kći ženke...žalosno je kako razmišljaš i nemaš pojma šta je uvreda a šta nije...
I tko si ti uopće...tko se to krije iza tvoga avatara...Oblak koji vedri i oblači :hm :naklon

--niti hocu da vedrim niti oblacim-- a i ti si ISTA --mislim :hm

-- ne kazem da nisu vrijedjali ----ali me cudi --jako--da i UREDNICI --uzvrate istim ---TONOM.
Last edited by SPINERKA on 05 Dec 2015, 11:55, edited 2 times in total.
Image

Locked

Return to “Obavjestenja”