Alfa je htio da da završnu riječ prije napuštanja foruma pa evo.
----------
Pokušao se registrovati kao Jasna Zlokić.
-----
Alfa okani se foruma
--------
necu dok ne kazem kako je bilo , kako te nije ba stid onako terorisati , provocirao jesam ko i svi sto rade pa i ti sama , a za ban nisu upravu , a kad nesto nije u pravu onda nema mira , eto vidis na forumu sta se desava a desava se radi nepravde ...
sto sam dodao "moze joj se"
pa te to pogodilo majo?
pa zar joj se ne moze , kad vec spominje tudju majku i dijete ...? a nedate sebi nista reci
evo tvojih pitanih pravila forum
1. zabranjeno je vrijeđanje forumaša po bilo kojoj osnovi
2. zabranjeno vrijeđanje i širenje mržnje po nacionalnom, vjerskom i rasnom osnovu
3. zabranjeno je reklamiranje drugih stranica, te postavljane eksplicitnih sadržaja
4. nije dozvoljeno pisati crvenim slovima, ni ogromnim slovima, osim ako se želi istaći naslov teksta ili pojedina riječ
5. kada otvarate novu temu provjerite postoji li već takva tema na forumu. Jasno dajte do znanja na šta se tema odnosi, a naslov mora ogovarati sadržaju teme
6. poruka mora imati veze sa temom foruma u kome pišete! Nemojte skretati diskusiju u pogrešnom smjeru
7. zabranjeno je korištenje više profila
8. zabranjeno je kršenje privatnosti, npr. objavljivanje tuđe e-mail adrese, brojeva telefona, objavljivanje imena i prezimena ili drugih privatnih podataka diskutanata
9. u podforumu pričaona možete off-irati koliko hoćete, ali ne smijete vrijeđati, psovati.
10. jezici na kojima se može pisati su bosanski, srpski i hrvatski. ostali nisu dozvoljeni da ne bi došlo do zloupotrebe.
eno tame pises da sam zloban , nisam zloban vec realan a ima i tu razlike ...
mislimda si puno pogrijesila i da nije za bana , jer nisam nikoga uvrjedio i posovao vec samo realno rekao neke stvari , a drugo je sto si ti razmazila moderatore pa rade sta rade sve al to niko ne vidi... a takvi ce ti prije zabiti noz u ledja da im se malo zamjeris , nego ja...
kao sto si vidjela sa zagorkom sta je bilo , eto banovala si je pa se prndulji bezveze i ako zna da je kriva i da je mnogo ruzno psovala i vrijedjala..
i ono sa zagorkom prva je pocela vrijedjati i psovati a ja joj govori da me zaoidje , pa sto niko nije reagovao od moderatora da joj kaze? vec nece da se zamjeraju sa njom pa su svi sutili iako se onako ponasala ruzno dok ti nisi dosla... koji ce onda oni klinac tamo da dodju kad je gotova stvar vec...mjesto da upozore na vrijeme...
znas i ti da sam ja u pravo al eto... najlakse je sve na mene svaliti , i ispade jedino ja tamo provociram i najgori...
birsite i gurajte sve pod tepih dok ne ppukne pa se onda cudite zasto...
----------
Tvoj problem i jeste što ti ne vidiš koliko sereš. Nije ti ovo Klix bolan. Da si pametan davno bi otišao s foruma jer vidiš da tvojih gluposti niko nije željan. Od prvog dana nisi počeo kako treba i trebao si davno napustiti forum. Zbogom.
-------
nije problem sto neko sere , vec sto vi ne postujete tudje misljenje , i sto donosite predrasude , dobro si rekla to od prvoga dana vec ste znali sve o meni , to samo pokazuje vase osudjivanje i predrasude , pa si bar pametna pa da skontas sta govoris , a za klix ti nemas sta reci , jer najbolji je pokazatelj posjecenosti foruma i koliko ima logovanih clanova kakav je forum .. admini su na klixu bar posteni pa sve banuju redom i svima isto , nema drag mi je pa moze nekome psovati zenu i djecu... smradovi jedni obicni , nije ni cudo sto se krijete po onim temama kad ste ljige obicne , popusite kurac ko vas jebe , nebi vise u onaj vas smrad krocio da vam plate , svakako je svak normalan i otisao.... pljuc...
a za zvoje ne pisenja po forumu o sebi , sad tek vidim koliko si glupa i ogranicena osoba i bolje ti je da sutis da se ne brukas pogotovo kao admin..
a ono ti je vrh bilo sa "stocom" i meni govoris da sam nepravilno napisao Stolac ... koja si guska...

)))
i ne srem ja vec pricam realno , samo sto ste vi jedne obicne smrdulje i usjedjelice frustrirani od zivota koji nemate nije ni cudo sto vas niko nece , jos kad vam realnost saspe u lice gori vam sujeta , mnogo ste jadni i smjesni...
a vi sa klixa i ostalih foruma mozete samo krasti clanovo i pozivati na svoj forum eto koliko ste veliki , mada je i to kratkoga daha , budu ljudi par dana i odu kad vide kakvi ste , ne mozete nikoga da zdrzite smradovi jedni
--------
Eto to je to. Nisam mu odgovarala.
Samo da napomenem za Stolac. Napisao je u Stolcu pa sam ga ispravila i rekla da je u Stocu.
Stolac - u Stocu.