Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Locked
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by Heidi » 05 Dec 2015, 13:47

carobnjak N wrote:
Heidi wrote:Aha, krajnosti znaci. OK, podsjeticu vas na to.
ljutko :D
mislim na krajnosti kao na odlazak sa foruma
Eto, dokle je doslo da sam i ja ljuta. :rug Najkasnije sad bi trebao da shvatis koliko je situacija ozbiljna.

Sto se tice odlaska:
Odrzat cu rijec. Ne mogu protiv sebe. I naravno da cete mi nedostajati, ali sto se ne moze i ne mora se.
Nemam potrebe ni volje analizirati nesto sto je meni jasno kao sunce. Mjesecima je vrijedjao Klaru (nije mi ni do mene, odbrucicu ja njemu, ali mi bude tesko kad se njoj tako obraca), pa i ostale forumasice.

Nije ovo prvi put, da citam takve postove. Dosta mi je vise!
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 13:51

ZMAJ wrote:
SPINERKA wrote:
ZMAJ wrote:Lagani je komentarisao i outfit Sare naše al sam onda ja popizdeo pa ga otereao u tri lepe, ako ti se neko ili nešto ne sviđa nemoj gledati i tačka.
:123

eto i tebe --pa sta je lose u komentaru --ako nije za ne znaci da je protiv-mozda samo malo --drugaciji
koji muškarac i sa kojim pravom sme komentarisati liniju jedne pristojne dame?
:D

..sta je forum .. ima ozbiljnih tema -- ima i manje ozbiljnih , ali kao sto i sam znas -sale nije na odmet, nije svaki komenatar --zlonamjeran-- ali ......problem je --pisana rijec --ne govorna --koja se ne intreprentira --isto
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 05 Dec 2015, 13:52

Heidi wrote:
carobnjak N wrote:
Eto, dokle je doslo da sam i ja ljuta. :rug Najkasnije sad bi trebao da shvatis koliko je situacija ozbiljna.

Sto se tice odlaska:
Odrzat cu rijec. Ne mogu protiv sebe. I naravno da cete mi nedostajati, ali sto se ne moze i ne mora se.
Nemam potrebe ni volje analizirati nesto sto je meni jasno kao sunce. Mjesecima je vrijedjao Klaru (nije mi ni do mene, odbrucicu ja njemu, ali mi bude tesko kad se njoj tako obraca), pa i ostale forumasice.

ne vidim razlog da bi otišla odavde zbog jednog nekulturnog i nevaspitanog forumaša. Znači da mi koji vodimo, bar malo računa, i o drugim ljudima uvek gubimo bitke od dripaca...Pa nedajmo se Heidi, udružimo se i pobedimo ili ćemo tako gubiti i u životu sve bitke od ko zna kakvih klošara koji se pojave.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 05 Dec 2015, 13:54

SPINERKA wrote:
ZMAJ wrote:
SPINERKA wrote:
ZMAJ wrote:Lagani je komentarisao i outfit Sare naše al sam onda ja popizdeo pa ga otereao u tri lepe, ako ti se neko ili nešto ne sviđa nemoj gledati i tačka.
:123

eto i tebe --pa sta je lose u komentaru --ako nije za ne znaci da je protiv-mozda samo malo --drugaciji
koji muškarac i sa kojim pravom sme komentarisati liniju jedne pristojne dame?
:D

..sta je forum .. ima ozbiljnih tema -- ima i manje ozbiljnih , ali kao sto i sam znas -sale nije na odmet, nije svaki komenatar --zlonamjeran-- ali ......problem je --pisana rijec --ne govorna --koja se ne intreprentira --isto
Spinerka šala se razlikuje od neukusnih komentara ;)

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 05 Dec 2015, 13:55

Heidi wrote:
carobnjak N wrote:

Sto se tice odlaska:

Šteta, meni si jedna od najboljih forumaša (namjerno pišem u muškom rodu)
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA » 05 Dec 2015, 13:59

----eh , kad bi svatko znao sta je -ukus--i kako ga pohvaliti

( nemoj mi zamjeriti- ali ni tvoji komentari--na jednoj temi--nisu bili ok---svejedno si ''trubio u tu tikvu''
Image

Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni » 05 Dec 2015, 14:03

Koliko samo žalbi napisaste...

Nemojte zapostavit sugestije, dajte mašti na volju. :kafa

Evo, ja predlažem da se tema zove "Žalbe, sugestije i ultimatumi" :oo

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 05 Dec 2015, 14:09

SPINERKA wrote:

----eh , kad bi svatko znao sta je -ukus--i kako ga pohvaliti

( nemoj mi zamjeriti- ali ni tvoji komentari--na jednoj temi--nisu bili ok---svejedno si ''trubio u tu tikvu''
niko nije bezgrešan al nije teško priznati grešku i izviniti se... normalno da i ja budem nesnosan i drzak, pa ne cvetaju nam ruže svaki dan. ;)

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 05 Dec 2015, 14:19

Čarobni wrote:Koliko samo žalbi napisaste...

Nemojte zapostavit sugestije, dajte mašti na volju. :kafa

Evo, ja predlažem da se tema zove "Žalbe, sugestije ii ultimatumi" :oo
Nema na cemu :naklon :oo

@carobnjak
Kad god ti budem nedostajala, naci ces me u Djoletovim pjesmama. :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 05 Dec 2015, 14:22

Nema me par sati i vidi šta se desi. Tačno vas čovjek ne može ni minutu ostaviti same. :o
Samo sabura

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 05 Dec 2015, 14:29

I ja sam se vala natrkeljala ovdje. Ne kontam Heidi. Ja sam bila nekoć vrlo ljuta jer su komentari dvoje forumaša bili izuzetno pokvareni...međutim ono što su mi poručili je istina, samo izuzetno pokvarena osoba vrijeđa nečim što jest istina ali nije razlog za vrijeđanje.To je njihov nekarakter i ne bih zbog nekoga drugoga ja napustila forum.
Ja sam došla iz svoga ćefa a ako kada i odem, najavljivati neću....čisto sumnjam da je nekome stalo...ja ne umišljam da sam nezamjenjiva :djed
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14167 times
Been thanked: 9771 times

Post by Julia-Klara » 05 Dec 2015, 14:32

Heidi, ja ne zelim da ides :cvijece
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 05 Dec 2015, 14:32

greeneyes wrote:Nema me par sati i vidi šta se desi. Tačno vas čovjek ne može ni minutu ostaviti same. :o
:klanja care napravi reda ovde...otelo se društvo... :D

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 05 Dec 2015, 14:35

Ne odlazi Heidi, ko bi me nasmijavo u Religiji :tuga
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7510 times
Been thanked: 17560 times

Post by Maja » 05 Dec 2015, 14:38

Alfa je htio da da završnu riječ prije napuštanja foruma pa evo.

----------

Pokušao se registrovati kao Jasna Zlokić.

-----

Alfa okani se foruma

--------

necu dok ne kazem kako je bilo , kako te nije ba stid onako terorisati , provocirao jesam ko i svi sto rade pa i ti sama , a za ban nisu upravu , a kad nesto nije u pravu onda nema mira , eto vidis na forumu sta se desava a desava se radi nepravde ...

sto sam dodao "moze joj se"
pa te to pogodilo majo?
pa zar joj se ne moze , kad vec spominje tudju majku i dijete ...? a nedate sebi nista reci
evo tvojih pitanih pravila forum

1. zabranjeno je vrijeđanje forumaša po bilo kojoj osnovi
2. zabranjeno vrijeđanje i širenje mržnje po nacionalnom, vjerskom i rasnom osnovu
3. zabranjeno je reklamiranje drugih stranica, te postavljane eksplicitnih sadržaja
4. nije dozvoljeno pisati crvenim slovima, ni ogromnim slovima, osim ako se želi istaći naslov teksta ili pojedina riječ
5. kada otvarate novu temu provjerite postoji li već takva tema na forumu. Jasno dajte do znanja na šta se tema odnosi, a naslov mora ogovarati sadržaju teme
6. poruka mora imati veze sa temom foruma u kome pišete! Nemojte skretati diskusiju u pogrešnom smjeru
7. zabranjeno je korištenje više profila
8. zabranjeno je kršenje privatnosti, npr. objavljivanje tuđe e-mail adrese, brojeva telefona, objavljivanje imena i prezimena ili drugih privatnih podataka diskutanata
9. u podforumu pričaona možete off-irati koliko hoćete, ali ne smijete vrijeđati, psovati.
10. jezici na kojima se može pisati su bosanski, srpski i hrvatski. ostali nisu dozvoljeni da ne bi došlo do zloupotrebe.

eno tame pises da sam zloban , nisam zloban vec realan a ima i tu razlike ...

mislimda si puno pogrijesila i da nije za bana , jer nisam nikoga uvrjedio i posovao vec samo realno rekao neke stvari , a drugo je sto si ti razmazila moderatore pa rade sta rade sve al to niko ne vidi... a takvi ce ti prije zabiti noz u ledja da im se malo zamjeris , nego ja...
kao sto si vidjela sa zagorkom sta je bilo , eto banovala si je pa se prndulji bezveze i ako zna da je kriva i da je mnogo ruzno psovala i vrijedjala..
i ono sa zagorkom prva je pocela vrijedjati i psovati a ja joj govori da me zaoidje , pa sto niko nije reagovao od moderatora da joj kaze? vec nece da se zamjeraju sa njom pa su svi sutili iako se onako ponasala ruzno dok ti nisi dosla... koji ce onda oni klinac tamo da dodju kad je gotova stvar vec...mjesto da upozore na vrijeme...
znas i ti da sam ja u pravo al eto... najlakse je sve na mene svaliti , i ispade jedino ja tamo provociram i najgori...
birsite i gurajte sve pod tepih dok ne ppukne pa se onda cudite zasto...

----------

Tvoj problem i jeste što ti ne vidiš koliko sereš. Nije ti ovo Klix bolan. Da si pametan davno bi otišao s foruma jer vidiš da tvojih gluposti niko nije željan. Od prvog dana nisi počeo kako treba i trebao si davno napustiti forum. Zbogom.

-------

nije problem sto neko sere , vec sto vi ne postujete tudje misljenje , i sto donosite predrasude , dobro si rekla to od prvoga dana vec ste znali sve o meni , to samo pokazuje vase osudjivanje i predrasude , pa si bar pametna pa da skontas sta govoris , a za klix ti nemas sta reci , jer najbolji je pokazatelj posjecenosti foruma i koliko ima logovanih clanova kakav je forum .. admini su na klixu bar posteni pa sve banuju redom i svima isto , nema drag mi je pa moze nekome psovati zenu i djecu... smradovi jedni obicni , nije ni cudo sto se krijete po onim temama kad ste ljige obicne , popusite kurac ko vas jebe , nebi vise u onaj vas smrad krocio da vam plate , svakako je svak normalan i otisao.... pljuc...

a za zvoje ne pisenja po forumu o sebi , sad tek vidim koliko si glupa i ogranicena osoba i bolje ti je da sutis da se ne brukas pogotovo kao admin..

a ono ti je vrh bilo sa "stocom" i meni govoris da sam nepravilno napisao Stolac ... koja si guska... :))))

i ne srem ja vec pricam realno , samo sto ste vi jedne obicne smrdulje i usjedjelice frustrirani od zivota koji nemate nije ni cudo sto vas niko nece , jos kad vam realnost saspe u lice gori vam sujeta , mnogo ste jadni i smjesni...

a vi sa klixa i ostalih foruma mozete samo krasti clanovo i pozivati na svoj forum eto koliko ste veliki , mada je i to kratkoga daha , budu ljudi par dana i odu kad vide kakvi ste , ne mozete nikoga da zdrzite smradovi jedni

--------

Eto to je to. Nisam mu odgovarala.
Samo da napomenem za Stolac. Napisao je u Stolcu pa sam ga ispravila i rekla da je u Stocu.
Stolac - u Stocu.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 05 Dec 2015, 14:44

ZMAJ wrote:
greeneyes wrote:Nema me par sati i vidi šta se desi. Tačno vas čovjek ne može ni minutu ostaviti same. :o
Nema, je l' im malo pustiš na volju-to se otme kontroli do daske. Bolje im je da ne izazivaju moju srdžbu. :o

E hebaj'ga Alfa, ja te branim i zauzimam se za tebe, a ti ovako usereš sve.
Samo sabura

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 05 Dec 2015, 14:47

greeneyes wrote:
ZMAJ wrote:
Nema, je l' im malo pustiš na volju-to se otme kontroli do daske. Bolje im je da ne izazivaju moju srdžbu. :o

E hebaj'ga Alfa, ja te branim i zauzimam se za tebe, a ti ovako usereš sve.
zeleni danas mi dan za konu i za pivo...ostavljam ti forum kad ujutru dođem hoću red i disciplinu od svih ;) :D

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40175 times
Been thanked: 26227 times
Status: Online

Post by Rum » 05 Dec 2015, 14:49

Image Sefice evo ti novi avatar :D. :D.
Rečeno je:
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 05 Dec 2015, 14:50

zmaju tebi cu kao sugradjaninu reci, mani se tracheva i babuskara tema...

tudji ban tudja stvar, tudji problem nij tvoj...

stalno napominjes neku bechku shkolu ispostava novi sad... e pa beclijo ne budi original sosa, vec nos zabij u svoje dvoriste...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2190 times

Post by Hannibal » 05 Dec 2015, 15:00

Maja guska!
🐽

Locked