Jedna heidi vrijedi deset onakvih spodoba.(zna se ko su,u klan su pošli kad vec ni sa kim nisu mogli,pa se zbog svoje gorcine i ruzne naravi poceli izmedju sebe klati i spajati je i be,onako fino,dostojanstveno,kako ističu da su)
Julija je vidim imala slican problem ko i ja. Znaci ja sam alfi sta god je on govorio za forumasice,govorila:to ti je mama. Samo sto je on ponesto pokusao uokviriti,ali ako vam neko kaze da ste prijetvorne,zeljne,sanjate tudje penise i nek vas je sram,onda ste sta? Kurve,tako je. On nista drugo ni pisao nije sem uvreda i samohvale. Sto se tice Stoca7StoLca,on je lik koji uopce ne poznaje palatalizaciju nit jednacenje suglasnika po zvucnosti,pa tako pise francuZka sobarica,ili cak fracuZSka. Apsolutna katastrofa.
Heidi je pismena,inteligentna,vesela,zabavna,i prijatelj foruma. Sve ono sto oni nisu,da ih sve skupis,nemaju jednu tu osobinu.
A oni sto govore ma samo zaobidji sta god ti kazu su dvolicni i lazljivi. I kad neko kaze nisam tebi rekao,to prav u osobu ne treba sprijecit da kaze sta misli. Jer ti sto kazu zaobidji oni bi vas zbilja zaobisli,oni bi zaobisli juliju da je neko siluje ne bi priskocili u pomoc,mrtvo hladno bi svoje ruze zalijevali slaufom i ignorisali.
Ne mijesaj se. Okreni glavu. Zaobidji. Ignorisi.Gade mi se autori ovakvih izjava. Oni bi tebi rekli okreni glavu ako bi tebi neko sasuo kamion smeća u dvorište,ali čekaj dok neko njima maramicu baci,onda pokazuju svoja izopačena lica.
Ona sto je apsolutno zauzela temu poruči forumašu i još se samo sa samom sobom nije dopisivala i svadjala,ima obraza da nekom dijeli savjete kakav da bude.

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.