Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Re: Žalbe i sugestije
Imam pitanje za Maju.
S kojim pravom si moj mail dala jednom od forumaš? Ja svoj mail nisam objavila i nisam željela a nin znala da ti to smiješ raditi. Mail je moja privatna stvar i mislim da to nisi imala pravo učiniti.
Zanima me jos jedno. Smijes li ti citati nase privatne poruke?
Necu biti iznenađena ako mi ne odgovoris.
S kojim pravom si moj mail dala jednom od forumaš? Ja svoj mail nisam objavila i nisam željela a nin znala da ti to smiješ raditi. Mail je moja privatna stvar i mislim da to nisi imala pravo učiniti.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Klonovi nisu dozvoljeni, ali ne tvrdim da nam neki i promakne možda 
ipak mi nismo obavještajci da upadamo u privatnost, te iskopamo identitet...ograničeni smo na provjeru IP i to je sve.
Ali kad se otkrije, leti s foruma. A odaju se kad- tad.
Izuzetak je bio alpha, koji je u dogovoru s Majom mijenjao profil.....ali to i nije klon jer smo to svi znali.

ipak mi nismo obavještajci da upadamo u privatnost, te iskopamo identitet...ograničeni smo na provjeru IP i to je sve.
Ali kad se otkrije, leti s foruma. A odaju se kad- tad.
Izuzetak je bio alpha, koji je u dogovoru s Majom mijenjao profil.....ali to i nije klon jer smo to svi znali.
Habibti, ya nour el - ain... 

A smije li Maja raditi stogod želli na tuđim profilima onako kako je radila na profilu Bla...izazivati pa onda banirati...ono nije bila šala...vec namjerno i podmuklo i smišljeno...
Dakle ona smije meni i na profil pisati ili staviti onu babu koja nema ku.ca..onu koju mi je sveusrdno preporucila...
Smije li i meni serendati kao na avataru ;Bla....sramota..
I sramota je kako jeke uvrede propaze neprimijecene..
Neke sam prijavljivala...nema smisla...dugo su ostale a mozda i sada stoje..sramota..
Dakle ona smije meni i na profil pisati ili staviti onu babu koja nema ku.ca..onu koju mi je sveusrdno preporucila...
Smije li i meni serendati kao na avataru ;Bla....sramota..
I sramota je kako jeke uvrede propaze neprimijecene..
Neke sam prijavljivala...nema smisla...dugo su ostale a mozda i sada stoje..sramota..
Last edited by Biba on 06 Dec 2015, 17:54, edited 1 time in total.

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
Ma ima klonova, kako da nema. Vidiš otkad je ovaj Majin klon-Biba u funkciji i koliko je samo aktivna preko ovog profila. Sad se sama sa sobom pokušava zavaditi, samo da prikrije tragove. 

Samo sabura
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39948 times
- Been thanked: 25973 times

Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
Neka ona tvoj mail daje kome hoce...nema ona to pravo....greeneyes wrote:Ma ima klonova, kako da nema. Vidiš otkad je ovaj Majin klon-Biba u funkciji i koliko je samo aktivna preko ovog profila. Sad se sama sa sobom pokušava zavaditi, samo da prikrije tragove.

- greeneyes
- Hadžija
Šta ima u Stocu?Biba wrote:Neka ona tvoj mail daje kome hoce...nema ona to pravo....greeneyes wrote:Ma ima klonova, kako da nema. Vidiš otkad je ovaj Majin klon-Biba u funkciji i koliko je samo aktivna preko ovog profila. Sad se sama sa sobom pokušava zavaditi, samo da prikrije tragove.

Samo sabura
Mozete vi mene banirati...znam cije fotke su na cijem avataru...i klonovi vjerojatno postoje..zamisli pas se prijavio 

Sram te bilogreeneyes wrote:Šta ima u Stocu?Biba wrote:Neka ona tvoj mail daje kome hoce...nema ona to pravo....greeneyes wrote:Ma ima klonova, kako da nema. Vidiš otkad je ovaj Majin klon-Biba u funkciji i koliko je samo aktivna preko ovog profila. Sad se sama sa sobom pokušava zavaditi, samo da prikrije tragove.

Bibo ne daj da te napusti smisao za humorBiba wrote:Mozete vi mene banirati...znam cije fotke su na cijem avataru...i klonovi vjerojatno postoje..zamisli pas se prijavio

Dakle green je jedan od mocnika 

- greeneyes
- Hadžija
Nemoj i ti ko green....Privatna stvar je privatna. Smije vasa Maja svasta a i ti joj cuvas ledja....doviđenja...i uvlacite se kolko hocete i kome hocete ...masala....storm wrote:Bibo ne daj da te napusti smisao za humorBiba wrote:Mozete vi mene banirati...znam cije fotke su na cijem avataru...i klonovi vjerojatno postoje..zamisli pas se prijavio

Pričamo, zašto si nervozna.... tebe da doista zanima riješenje problema, kontaktirala bi direktno Maju te ovo riješila ( ne ulazim u to što je, a što nije...to valjda samo vas dvije znate)....ali kako si počela sa zezanjem, bilo bi nekulturno, da se i mi malo ne našalimo...ok?Biba wrote:Nemoj i ti ko green....Privatna stvar je privatna. Smije vasa Maja svasta a i ti joj cuvas ledja....doviđenja...i uvlacite se kolko hocete i kome hocete ...masala....storm wrote:Bibo ne daj da te napusti smisao za humorBiba wrote:Mozete vi mene banirati...znam cije fotke su na cijem avataru...i klonovi vjerojatno postoje..zamisli pas se prijavio
doviđenja

- greeneyes
- Hadžija
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9158 times
- Been thanked: 10874 times
Biba wrote:Imam pitanje za Maju.
Uvijek kad je ova tema aktivna, ne smiruje se po nekoliko dana.
Ne znam to oko maila, a garant ima veze sa ČOVJEKOM, koji je toliko iznad nas običnih smrtnika, da redovno kao gost pročita svako slovce i pošto je on iznad svega, vjerovatno misli da će dizanjem tenzija napraviti neke probleme, što naravno samo upotpunjava moj utisak, o njegovoj psihi.
Šta je cilj pitanja, ako imamo ovo gore u vidu?
Onako samo, nismo nešto zadovoljni pa ćemo u narednih sto dana svašta zapitkivati i sl?
Nema problema, taj scenarij smo odgledali mnogo puta.
Što se tiče famoznog čitanja pp poruka, ja očekujem od svakog čovjeka koji je intleektom bar za bobu, jači od teže retardiranog žohara, da shvati da je to glupost!
Niko ne može čitati ničije poruke, niit mailove.
Pa jbt, da je to tako, forumi ne bi ni postojali.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13996 times
- Been thanked: 9661 times
- greeneyes
- Hadžija
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13996 times
- Been thanked: 9661 times
greeneyes wrote:U dolini Mumijevih se dogadjalo nešto čudno..

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija