Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Sta ima da vrati, nije nista izgubio. To mi ona neka prelepotica. Nije nista bolja od njega. A ako su mu jarani smjestili, pa bas su se potrudili. U oba slucaja, on dobija.
Živjela sam jedno vrijeme u Krajini, mogu reći da je kod njih uobičajeno nonšalantno ponašanje što se tiče vjenčanja, više puta se na ovakav način žene, udaju, a nikakve zakonske podloge nema.
Ovaj što je obiavio status i dao objašnjenje, dio što je napisao da je njen čovjek izjavio da joj je prije 7 dana rekao da ide gdje hoće.
Moje lično objašnjenje je, da je to ona tipična veza “Svađaju se, mrze se, pa se opet pomire i vole se”.
Taj njen ju je sigurno maršnuo od sebe i ona je se htjela iz huje i inata udati, ali ju je na jutro vjenčanja (pošto je čuo koji je datum) ili noć prije, nazvao ili poslao poruku da se pomire i opet pokušaju zajedno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.