Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7432 times
- Been thanked: 17265 times
- Status: Online
Re: Žalbe i sugestije
Ne znam za vas al ja odoh ispec kokice.
Bibo ako citas, poslala sam ti mail da to rascistimo.
Bibo ako citas, poslala sam ti mail da to rascistimo.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Čujemo se na kraju!drugrankovic wrote:komesar
to nije tacno,
ako si ti pravo volio, ti sam znas to...
a ako ti ije bilo uzvraceno to ne znaci da ti nijesi bio pravi i da tvoja ljubav nije prava...
ok ti gledas proizvod, matematicaru
i ne mesaj se u nasu idilu!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- drugrankovic
- Inventar foruma
pesimisto...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ne znam šta se to toliko krije? Da nije kakav nemoral?Melek wrote:Potpuno je moguce krisom citati privatne poruke "smrtnika" na phpBB. I to postoji vise nacina za to, direktno citanje baze podataka je jedan takav nacin. Osim toga postoje i add-in moduli koji mogu da se nakaleme na phpBB instalaciju, koji to omogucuju, odnosno ukoiko se dodaju modifikovani script-ovi to je vise nego moguce. Ne bih zelio da vjerujem da se to ovdje i desava, ali vrlo je moguce. I u potpunosti se slazem da je ovo samo forum koji ne treba uzimati zaozbiljno, ali ako se zaista dijele privatni podaci forumasa naokolo, onda je to vise od bezazlenog foruma. Svi smo svjedoci sta su bolesni umovi u stanju da naprave u afektu, i nije prvi put da se zle stvari dese IRL izmedju clanova kojekakvih foruma, zato - ukoliko jedan administrator zaista dijeli osjetljive privatne podatke o forumasima i cita krisom privatne poruke onda je to kriminalno djelovanje i djelovanje protiv privatnog integriteta. Ja se zaista nadam da to nije slucaj ovdje.
Ja sam napisao da se meni to desilo na Sloboni net forum na kome smo se jedna cura i ja zavoleli i onda mi jedan mod kaže da nam admin Alen čita pp.Napustili smo taj forum.Melek wrote:Potpuno je moguce krisom citati privatne poruke "smrtnika" na phpBB. I to postoji vise nacina za to, direktno citanje baze podataka je jedan takav nacin. Osim toga postoje i add-in moduli koji mogu da se nakaleme na phpBB instalaciju, koji to omogucuju, odnosno ukoiko se dodaju modifikovani script-ovi to je vise nego moguce. Ne bih zelio da vjerujem da se to ovdje i desava, ali vrlo je moguce. I u potpunosti se slazem da je ovo samo forum koji ne treba uzimati zaozbiljno, ali ako se zaista dijele privatni podaci forumasa naokolo, onda je to vise od bezazlenog foruma. Svi smo svjedoci sta su bolesni umovi u stanju da naprave u afektu, i nije prvi put da se zle stvari dese IRL izmedju clanova kojekakvih foruma, zato - ukoliko jedan administrator zaista dijeli osjetljive privatne podatke o forumasima i cita krisom privatne poruke onda je to kriminalno djelovanje i djelovanje protiv privatnog integriteta. Ja se zaista nadam da to nije slucaj ovdje.
Last edited by Nole on 06 Dec 2015, 19:38, edited 1 time in total.
Rankec jestedrugrankovic wrote:komesar
to nije tacno,
ako si ti pravo volio, ti sam znas to...
a ako ti ije bilo uzvraceno to ne znaci da ti nijesi bio pravi i da tvoja ljubav nije prava...
ok ti gledas proizvod, matematicaru
i ne mesaj se u nasu idilu!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9156 times
- Been thanked: 10867 times
Melek wrote:Potpuno je moguce krisom citati privatne poruke "smrtnika" na phpBB. I to postoji vise nacina za to, direktno citanje baze podataka je jedan takav nacin. Osim toga postoje i add-in moduli koji mogu da se nakaleme na phpBB instalaciju, koji to omogucuju, odnosno ukoiko se dodaju modifikovani script-ovi to je vise nego moguce.
[ytube][/ytube]
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Znači,ugledati se na ljubav,samo lažno.Čarobni wrote:Ako već nekom šaljete lične podatke, neka budu tuđi, vuk sit, ovce na broju.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4177 times
- Been thanked: 3087 times
?Krokodil Behko wrote:Melek wrote:Potpuno je moguce krisom citati privatne poruke "smrtnika" na phpBB. I to postoji vise nacina za to, direktno citanje baze podataka je jedan takav nacin. Osim toga postoje i add-in moduli koji mogu da se nakaleme na phpBB instalaciju, koji to omogucuju, odnosno ukoiko se dodaju modifikovani script-ovi to je vise nego moguce.
[ytube][/ytube]
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7432 times
- Been thanked: 17265 times
- Status: Online
Procitajte mohrove kritike na temi Intervjui s forumasima. Ugledajte se na njega.
Konstruktivne kritike bez suvisnih glupost.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4177 times
- Been thanked: 3087 times
Mnogi ljudi imaju privatne e-maile sa ime.prezime@blabla.xx, nije dobro da se to javno siri, ako se siri. Ljudi se zavade, forumasi izlete sa kojekakvim privatnim elementima, uz to se neko dokopa imena, prezimena, zatim adrese itd i sve se poveze.. Nije nimalo bezazlena stvar.KOMESAR wrote:Ne znam šta se to toliko krije? Da nije kakav nemoral?Melek wrote:Potpuno je moguce krisom citati privatne poruke "smrtnika" na phpBB. I to postoji vise nacina za to, direktno citanje baze podataka je jedan takav nacin. Osim toga postoje i add-in moduli koji mogu da se nakaleme na phpBB instalaciju, koji to omogucuju, odnosno ukoiko se dodaju modifikovani script-ovi to je vise nego moguce. Ne bih zelio da vjerujem da se to ovdje i desava, ali vrlo je moguce. I u potpunosti se slazem da je ovo samo forum koji ne treba uzimati zaozbiljno, ali ako se zaista dijele privatni podaci forumasa naokolo, onda je to vise od bezazlenog foruma. Svi smo svjedoci sta su bolesni umovi u stanju da naprave u afektu, i nije prvi put da se zle stvari dese IRL izmedju clanova kojekakvih foruma, zato - ukoliko jedan administrator zaista dijeli osjetljive privatne podatke o forumasima i cita krisom privatne poruke onda je to kriminalno djelovanje i djelovanje protiv privatnog integriteta. Ja se zaista nadam da to nije slucaj ovdje.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Nisu glluposti ako se čitaju tuđi pp . Niko ovde ne optužuje nikoga već komentarišemo da li je to mogućeMaja wrote:Procitajte mohrove kritike na temi Intervjui s forumasima. Ugledajte se na njega.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39932 times
- Been thanked: 25959 times
Sto se svalerate na Pp 

Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
Lažna ljubav, al istinit interes.KOMESAR wrote:Znači,ugledati se na ljubav,samo lažno.Čarobni wrote:Ako već nekom šaljete lične podatke, neka budu tuđi, vuk sit, ovce na broju.

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Sve je moguće osim bunara na tavanu.ZMAJ wrote:Nisu glluposti ako se čitaju tuđi pp . Niko ovde ne optužuje nikoga već komentarišemo da li je to mogućeMaja wrote:Procitajte mohrove kritike na temi Intervjui s forumasima. Ugledajte se na njega.
Tačno. Prvi ja koristim ovde mail od firme a to mu isto.Melek wrote:Mnogi ljudi imaju privatne e-maile sa ime.prezime@blabla.xx, nije dobro da se to javno siri, ako se siri. Ljudi se zavade, forumasi izlete sa kojekakvim privatnim elementima, uz to se neko dokopa imena, prezimena, zatim adrese itd i sve se poveze.. Nije nimalo bezazlena stvar.KOMESAR wrote:Ne znam šta se to toliko krije? Da nije kakav nemoral?Melek wrote:Potpuno je moguce krisom citati privatne poruke "smrtnika" na phpBB. I to postoji vise nacina za to, direktno citanje baze podataka je jedan takav nacin. Osim toga postoje i add-in moduli koji mogu da se nakaleme na phpBB instalaciju, koji to omogucuju, odnosno ukoiko se dodaju modifikovani script-ovi to je vise nego moguce. Ne bih zelio da vjerujem da se to ovdje i desava, ali vrlo je moguce. I u potpunosti se slazem da je ovo samo forum koji ne treba uzimati zaozbiljno, ali ako se zaista dijele privatni podaci forumasa naokolo, onda je to vise od bezazlenog foruma. Svi smo svjedoci sta su bolesni umovi u stanju da naprave u afektu, i nije prvi put da se zle stvari dese IRL izmedju clanova kojekakvih foruma, zato - ukoliko jedan administrator zaista dijeli osjetljive privatne podatke o forumasima i cita krisom privatne poruke onda je to kriminalno djelovanje i djelovanje protiv privatnog integriteta. Ja se zaista nadam da to nije slucaj ovdje.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Čudi me,tolike žene...?ZMAJ wrote:Tačno. Prvi ja koristim ovde mail od firme a to mu isto.Melek wrote:Mnogi ljudi imaju privatne e-maile sa ime.prezime@blabla.xx, nije dobro da se to javno siri, ako se siri. Ljudi se zavade, forumasi izlete sa kojekakvim privatnim elementima, uz to se neko dokopa imena, prezimena, zatim adrese itd i sve se poveze.. Nije nimalo bezazlena stvar.KOMESAR wrote:Ne znam šta se to toliko krije? Da nije kakav nemoral?Melek wrote:Potpuno je moguce krisom citati privatne poruke "smrtnika" na phpBB. I to postoji vise nacina za to, direktno citanje baze podataka je jedan takav nacin. Osim toga postoje i add-in moduli koji mogu da se nakaleme na phpBB instalaciju, koji to omogucuju, odnosno ukoiko se dodaju modifikovani script-ovi to je vise nego moguce. Ne bih zelio da vjerujem da se to ovdje i desava, ali vrlo je moguce. I u potpunosti se slazem da je ovo samo forum koji ne treba uzimati zaozbiljno, ali ako se zaista dijele privatni podaci forumasa naokolo, onda je to vise od bezazlenog foruma. Svi smo svjedoci sta su bolesni umovi u stanju da naprave u afektu, i nije prvi put da se zle stvari dese IRL izmedju clanova kojekakvih foruma, zato - ukoliko jedan administrator zaista dijeli osjetljive privatne podatke o forumasima i cita krisom privatne poruke onda je to kriminalno djelovanje i djelovanje protiv privatnog integriteta. Ja se zaista nadam da to nije slucaj ovdje.
Mislio sam da si malo mudriji?
Ako nekome trebaju moji podaci, nek se javi.....što li ćete s njima 
tj što ćete meni, ako ih posjedujete ...

tj što ćete meni, ako ih posjedujete ...
Habibti, ya nour el - ain... 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39932 times
- Been thanked: 25959 times
S paranojom nisi sam
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.