Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Locked
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by Nole » 06 Dec 2015, 19:53

KOMESAR wrote:
ZMAJ wrote:
Maja wrote:Procitajte mohrove kritike na temi Intervjui s forumasima. Ugledajte se na njega.
Konstruktivne kritike bez suvisnih glupost.
Nisu glluposti ako se čitaju tuđi pp . Niko ovde ne optužuje nikoga već komentarišemo da li je to moguće
Sve je moguće osim bunara na tavanu.
I drvenog šporeta :D

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9148 times
Been thanked: 10859 times

Post by Krokodil Behko » 06 Dec 2015, 19:54

ZMAJ wrote: Ja sam napisao da se meni to desilo na Sloboni net forum na kome smo se jedna cura i ja zavoleli i onda mi jedan mod kaže da nam admin Alen čita pp.Napustili smo taj forum.

Znači ako ti ja kao mod kažem da Maja to može, ti ćeš povjerovati bez obzira na to što ja to nikako ne mogu utvrditi, ali pouzdano znam da to nije tako i završavam ovu glupu diskusiju oko čitanja pp na forumu. Vas koji sumnjate zamolio bih da i dalje to radite, onako, zabave radi.

Napokon smo postali pravi forum. Svakog dana nova uzbuđenja :jupi

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3064 times

Post by Lavlje_srce » 06 Dec 2015, 19:55

Rudolph wrote:Sto se svalerate na Pp :bla
Da bi ti citao. :ble
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 06 Dec 2015, 19:59

KOMESAR wrote:
Melek wrote:
KOMESAR wrote:
Melek wrote:Potpuno je moguce krisom citati privatne poruke "smrtnika" na phpBB. I to postoji vise nacina za to, direktno citanje baze podataka je jedan takav nacin. Osim toga postoje i add-in moduli koji mogu da se nakaleme na phpBB instalaciju, koji to omogucuju, odnosno ukoiko se dodaju modifikovani script-ovi to je vise nego moguce. Ne bih zelio da vjerujem da se to ovdje i desava, ali vrlo je moguce. I u potpunosti se slazem da je ovo samo forum koji ne treba uzimati zaozbiljno, ali ako se zaista dijele privatni podaci forumasa naokolo, onda je to vise od bezazlenog foruma. Svi smo svjedoci sta su bolesni umovi u stanju da naprave u afektu, i nije prvi put da se zle stvari dese IRL izmedju clanova kojekakvih foruma, zato - ukoliko jedan administrator zaista dijeli osjetljive privatne podatke o forumasima i cita krisom privatne poruke onda je to kriminalno djelovanje i djelovanje protiv privatnog integriteta. Ja se zaista nadam da to nije slucaj ovdje.
Ne znam šta se to toliko krije? Da nije kakav nemoral?
Mnogi ljudi imaju privatne e-maile sa ime.prezime@blabla.xx, nije dobro da se to javno siri, ako se siri. Čudi me,tolike žene...?
Mislio sam da si malo mudriji?
Moja žena ne radi u mmoojoj firmi :ble

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 06 Dec 2015, 20:00

storm wrote:Klonovi nisu dozvoljeni, ali ne tvrdim da nam neki i promakne možda :cudi
ipak mi nismo obavještajci da upadamo u privatnost, te iskopamo identitet...ograničeni smo na provjeru IP i to je sve.
Ali kad se otkrije, leti s foruma. A odaju se kad- tad.
Izuzetak je bio alpha, koji je u dogovoru s Majom mijenjao profil.....ali to i nije klon jer smo to svi znali.
Meni Hannibal Lecter djeluje kao klon, cak mi je izgledao kao tvoj klon pa me zanimalo. :o
Memento Mori

sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

Post by sann » 06 Dec 2015, 20:05

:sok :grana

:ćitire
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 06 Dec 2015, 20:08

Lavlje_srce wrote:
storm wrote:Klonovi nisu dozvoljeni, ali ne tvrdim da nam neki i promakne možda :cudi
ipak mi nismo obavještajci da upadamo u privatnost, te iskopamo identitet...ograničeni smo na provjeru IP i to je sve.
Izuzetak je bio alpha, koji je u dogovoru s Majom mijenjao profil.....ali to i nije klon jer smo to svi znali.
Meni Hannibal Lecter djeluje kao klon, cak mi je izgledao kao tvoj klon pa me zanimalo. :o
:grana jedva stignem ovo što jesam, tu obaviti, još da se klonom bavim :cudi
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 06 Dec 2015, 20:10

Majo, memam ja tebi vise sta reci..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 06 Dec 2015, 20:12

storm wrote::grana jedva stignem ovo što jesam, tu obaviti, još da se klonom bavim :cudi
Ok. Isprike ukoliko sam pogrijesila.
Memento Mori

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4175 times
Been thanked: 3087 times

Post by Melek » 06 Dec 2015, 20:12

Lavlje_srce wrote:
storm wrote::grana jedva stignem ovo što jesam, tu obaviti, još da se klonom bavim :cudi
Ok. Isprike ukoliko sam pogrijesila.
Slatka a paranoidna.
Bas nam je milion stvari zajednicko :D
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 06 Dec 2015, 20:18

Melek wrote: Slatka a paranoidna.
Bas nam je milion stvari zajednicko :D
Nasao si temu da mi se udvaras. :oo Nisam paranoicna, samo mi se ne uklapaju kockice kad je taj forumas u pitanju. Ako zam pogrijesila, a sta cu sad. Desava se i najboljima.
Memento Mori

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2190 times

Post by Hannibal » 06 Dec 2015, 20:22

Lavlje_srce wrote:
to si sad rekla i nikad vise. nemoj da ti oko izvadim :hanibal
🐽

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 06 Dec 2015, 20:30

Hannibal Lecter wrote:
Pripazi ti decko malo sta pises.

:kafa
Memento Mori

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 06 Dec 2015, 20:30

Ja ionako ni sa kim ne razgovaram preko pp-a. Što je sigurno, sigurno je. :kafa

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times

Post by rethna » 06 Dec 2015, 20:46

Lavlje_srce wrote:
Hannibal Lecter wrote:
Pripazi ti decko malo sta pises.

:kafa
Ne smije hani vise pisnut :kafa
Question everything.

Ideja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Ideja » 06 Dec 2015, 21:55

ZMAJ wrote: Ovo zahteva duži odgovor, a kako sam na mobu komplikovano je. Noga lička, a cipela bečka...e to smo mob i ja....otprilike
Samo ću ti kratko napomenuti niti sam ja fotografisao onu golu devojku niti znam ko je ona niti sam postavio komentar na vukajliji ispod slike. Dakle postavio jesam i napisao nemam ideju ko bi ovo mogao biti....nisam želeo uvrediti niti jednu forumašicu a ni na kraj pameti mi nije bilo da postoji forumašica sa nickom ideja. Ako si se pronašla uvređenom u mojoj rečenici nemam ideju ko bi ovo mogao biti oprosti mi molim te jer nikako nisam pomislio na tebe....još jednom IZVINI
U redu, ako to zaista misliš :ruke
Vjerovatno sam i ja prenaglo reagirala zbog količine ružnih, podlih, vješto upakovanih uvreda nekih forumaša na račun nekih forumašica tih dana pa mi je i tvoj post izgledao kao provokacija u takvoj atmosferi.
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

Post by STrendzer » 06 Dec 2015, 22:45

ZMAJ wrote:Mailove ne možete čitati jer nemate pass od ničijeg maila a pp naa Slobodnom je čitao Aleen. On je admin a to mi je rekao jedan moderator. Od tada važne stvaari ne pišem na pp
i ja sam mislio da je tako do prije nekih godinu i pol....prijavio sma se kod jedne "firme" na netu jer su me stalno bombardovali reklamama da se kod njih moze kupit mnogo te elektronike po takorevci nekim fabrickim cijenama....prijavio se ja ludjak kod njih napisao email adresu sa passwort,ne prodje par dana traze od mene 480 EUR :hm :sok kao neku vrstu taxe za uclanjivanje u njihovu firmu koja kao eto posjeduje ta neka prava i adresese da se mogu eto nabavljatt elektronika po mnogo jeftinjiim cijenama...ja njima kazem da od toga nema nista i da to nije stojalo tamo kad sam se prijavljivao,oni meni odgovore da jeste...i stavrno je stojalo dole u cosku sitnim slovima napisao nesto o tome-ALI su u PISMU koje su mi poslali napisali kao dokaz moju email i moju passwort napisanu bas onako kako jeste.. :sok :hm ......ODEM advokatici i na tu foru sam se do sad izvuko da se vise nisu javili nikad-bar za sad...i tako toooo...
hocu reci,ne vjerujem nikome,eto vidis da mogu(mnozina) ako hoce(mnozina) citat i EMAIL-ove....ovo vam je ziva istina zdravlja mi mog...

u sustini nikome ne vjerujem,poslije toga svakako nikome ali ovo ovdje je ba samo forum,nije to ovdje ni bitno,bar vas po novcaniku nece posjeci ;)...a sto malo koja info procuri ;)-ma koga to briga bolan,kao da ste nekome toliko vazni,...a i ko vas tjera da pisete svasta na pp?!...ha ja...kad upoznas "ljubav" tvog zivota trazi drugu kafanu za asikovanje
..;) :pusi

:D

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4175 times
Been thanked: 3087 times

Post by Melek » 06 Dec 2015, 22:57

STrendzer wrote:
ZMAJ wrote:Mailove ne možete čitati jer nemate pass od ničijeg maila a pp naa Slobodnom je čitao Aleen. On je admin a to mi je rekao jedan moderator. Od tada važne stvaari ne pišem na pp
i ja sam mislio da je tako do prije nekih godinu i pol....prijavio sma se kod jedne "firme" na netu jer su me stalno bombardovali reklamama da se kod njih moze kupit mnogo te elektronike po takorevci nekim fabrickim cijenama....prijavio se ja ludjak kod njih napisao email adresu sa passwort,ne prodje par dana traze od mene 480 EUR :hm :sok kao neku vrstu taxe za uclanjivanje u njihovu firmu koja kao eto posjeduje ta neka prava i adresese da se mogu eto nabavljatt elektronika po mnogo jeftinjiim cijenama...ja njima kazem da od toga nema nista i da to nije stojalo tamo kad sam se prijavljivao,oni meni odgovore da jeste...i stavrno je stojalo dole u cosku sitnim slovima napisao nesto o tome-ALI su u PISMU koje su mi poslali napisali kao dokaz moju email i moju passwort napisanu bas onako kako jeste.. :sok :hm ......ODEM advokatici i na tu foru sam se do sad izvuko da se vise nisu javili nikad-bar za sad...i tako toooo...
hocu reci,ne vjerujem nikome,eto vidis da mogu(mnozina) ako hoce(mnozina) citat i EMAIL-ove....ovo vam je ziva istina zdravlja mi mog...

u sustini nikome ne vjerujem,poslije toga svakako nikome ali ovo ovdje je ba samo forum,nije to ovdje ni bitno,bar vas po novcaniku nece posjeci ;)...a sto malo koja info procuri ;)-ma koga to briga bolan,kao da ste nekome toliko vazni,...a i ko vas tjera da pisete svasta na pp?!...ha ja...kad upoznas "ljubav" tvog zivota trazi drugu kafanu za asikovanje
..;) :pusi

:D
Ja bas ne bih toliko nonsalirao tu cinjenicu da je u pitanju "samo forum". Ljudi su razliciti, nekom je forum ventil za ispustanje negativne energije, nekom puka zezancija a nekom sve i svasta - zivot. I na bas svakom forumu cete sigurno naci i forumase koji kopaju po privatnim stvarima drugih forumasa, to je neizbjezna stvar. Zato je vrlo bitno to sa licnim integritetom, jer nauditi se moze na razne nacine, a administratori su tu da to sprijece a ne da rade suprotno, jer to ne valja. Nikakva kritika, niti predrasuda, samo opcenito govorim.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Post by Mohr » 07 Dec 2015, 06:47

Ma šab me gabri i da čita :hihi Niko nikog ne može "ukopat", čo'jek jedino sam sebe može kompromitovat ;) 'nači, ovi što se žale imaju nečistu savjest :pusi

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 07 Dec 2015, 12:22

Ja nisam bas neki znalac sto se tice tehnickih stvari na forumu i nije me sramota to priznati.
Nisam znala da do mog maila moze doci svatko. Eto sad znam.
Ja se ne ljutim.Maja je to napravila vjerojatno iz najbolje namjere ali ja nisam zeljela biti uvucena u problem i sadrzaj poruke na mom skolskom mailu me je uznemirio.
...nisu meni upucene nikakve ruzne rijeci...
Ja imam pravo sumnjati u stogod hocu. Sumnjam da me je netko u pp ispitivao o Terasi i da je klon u pitanju...a nek misli tko sto hoce o meni...i ja svasta mislim o nekima..
Toliko...
Nije mi potrebno vise nikakvo objasnjavanje
Sa svog skoskog maila necu nikome odgovarati....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Locked

Return to “Obavjestenja”