ZMAJ wrote:Mailove ne možete čitati jer nemate pass od ničijeg maila a pp naa Slobodnom je čitao Aleen. On je admin a to mi je rekao jedan moderator. Od tada važne stvaari ne pišem na pp
i ja sam mislio da je tako do prije nekih godinu i pol....prijavio sma se kod jedne "firme" na netu jer su me stalno bombardovali reklamama da se kod njih moze kupit mnogo te elektronike po takorevci nekim fabrickim cijenama....prijavio se ja ludjak kod njih napisao email adresu sa passwort,ne prodje par dana traze od mene 480 EUR

kao neku vrstu taxe za uclanjivanje u njihovu firmu koja kao eto posjeduje ta neka prava i adresese da se mogu eto nabavljatt elektronika po mnogo jeftinjiim cijenama...ja njima kazem da od toga nema nista i da to nije stojalo tamo kad sam se prijavljivao,oni meni odgovore da jeste...i stavrno je stojalo dole u cosku sitnim slovima napisao nesto o tome-ALI su u PISMU koje su mi poslali napisali kao dokaz moju email i moju passwort napisanu bas onako kako jeste..

......ODEM advokatici i na tu foru sam se do sad izvuko da se vise nisu javili nikad-bar za sad...i tako toooo...
hocu reci,ne vjerujem nikome,eto vidis da mogu(mnozina) ako hoce(mnozina) citat i EMAIL-ove....ovo vam je ziva istina zdravlja mi mog...
u sustini nikome ne vjerujem,poslije toga svakako nikome ali ovo ovdje je ba samo forum,nije to ovdje ni bitno,bar vas po novcaniku nece posjeci

...a sto malo koja info procuri

-ma koga to briga bolan,kao da ste nekome toliko vazni,...a i ko vas tjera da pisete svasta na pp?!...ha ja...kad upoznas "ljubav" tvog zivota trazi drugu kafanu za asikovanje
..