Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
Re: Žalbe i sugestije
Mene je samo strah da mi ko ne pošalje kak'u virtuelnu bombu putem emaila.
Samo sabura
Ja bih da se požalim da me Grana još nije zaprosio, pa posijediću čekajući i šta sve ne, a kontam našla haman savršenog

ovo ja da njega namamim da dodje na forum a nikako i nikada ne razmišljam o prosidbi, jok, kakva ja

ovo ja da njega namamim da dodje na forum a nikako i nikada ne razmišljam o prosidbi, jok, kakva ja

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4175 times
- Been thanked: 3085 times
Zar te nije IT administracija vase skole upozorila da ne koristis skolski e-mail u ovakve svrhe?Biba wrote:Ja nisam bas neki znalac sto se tice tehnickih stvari na forumu i nije me sramota to priznati.
Nisam znala da do mog maila moze doci svatko. Eto sad znam.
Ja se ne ljutim.Maja je to napravila vjerojatno iz najbolje namjere ali ja nisam zeljela biti uvucena u problem i sadrzaj poruke na mom skolskom mailu me je uznemirio.
...nisu meni upucene nikakve ruzne rijeci...
Ja imam pravo sumnjati u stogod hocu. Sumnjam da me je netko u pp ispitivao o Terasi i da je klon u pitanju...a nek misli tko sto hoce o meni...i ja svasta mislim o nekima..
Toliko...
Nije mi potrebno vise nikakvo objasnjavanje
Sa svog skoskog maila necu nikome odgovarati....
Inace je to praksa, e-mail vezan za posao se ni ne smije koristiti na javnim bulletin boards i tome slicno.
Osim toga, nikad za nikad ne koristite isti password na forumima kao i e-mail konta koji koristite za registraciju na isti, tek tad ste dobro obnazeni. Plus ako npr imate PayPal konto vezan za jedan takav e-mail i jos stosta, ondak ste morebitbidne pozamasno *fucked*

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- greeneyes
- Hadžija
Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna. 

Samo sabura
ma haman na nulu ošišan pa džaba, jedino za uši da probam... a ko da vidim samo bi se cerkao na moje pokušajegreeneyes wrote:Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna.

@Biba
primijetila sam da puno informacija otkrivaš o sebi na forumu da te insan haman može locirati u metar -dva , kakav google maps to i ne treba. Ne znam koliko imaš iskustva na netu ali bolje ti je da budeš opreznija, mnoge stvari tj stranice su uvezane i lako se zbbroji dva i dva. Ne vjerujem da je neko od administratora ili moderatora iskoristio bilo šta što zna o tebi i prenosio dalje. Moj savjet: Čuvaj se sama malo bolje
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Melek
- Deer Hunter
Naravno da niko od administratora (barem ne ovdje) radi namjerno neke takve stvari.
To u vecini slucajeva rade hackeri, ulete i "pokupe kajmak".
To u vecini slucajeva rade hackeri, ulete i "pokupe kajmak".
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- greeneyes
- Hadžija
Si vidio lopova, još se na nulu ošišao. Biće da je već iskusio kako je to kad te neko potegne za soluf(nastavnici, profesori vjrovatno).Ideja wrote:ma haman na nulu ošišan pa džaba, jedino za uši da probam... a ko da vidim samo bi se cerkao na moje pokušajegreeneyes wrote:Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna.![]()
@Biba
primijetila sam da puno informacija otkrivaš o sebi na forumu da te insan haman može locirati u metar -dva , kakav google maps to i ne treba. Ne znam koliko imaš iskustva na netu ali bolje ti je da budeš opreznija, mnoge stvari tj stranice su uvezane i lako se zbbroji dva i dva. Ne vjerujem da je neko od administratora ili moderatora iskoristio bilo šta što zna o tebi i prenosio dalje. Moj savjet: Čuvaj se sama malo bolje

Ne znam za druge forume, al' ja sam upoznao forumsko vodstvo ovdje i vjerujem da nikad nisu, niti će zloputorijebiti bilo čije podatke. Imam povjerenja u njih.

Samo sabura
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Melek
- Deer Hunter
I kako Maja izgleda, valja li cemu izgledom?greeneyes wrote:Si vidio lopova, još se na nulu ošišao. Biće da je već iskusio kako je to kad te neko potegne za soluf(nastavnici, profesori vjrovatno).Ideja wrote:ma haman na nulu ošišan pa džaba, jedino za uši da probam... a ko da vidim samo bi se cerkao na moje pokušajegreeneyes wrote:Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna.![]()
@Biba
primijetila sam da puno informacija otkrivaš o sebi na forumu da te insan haman može locirati u metar -dva , kakav google maps to i ne treba. Ne znam koliko imaš iskustva na netu ali bolje ti je da budeš opreznija, mnoge stvari tj stranice su uvezane i lako se zbbroji dva i dva. Ne vjerujem da je neko od administratora ili moderatora iskoristio bilo šta što zna o tebi i prenosio dalje. Moj savjet: Čuvaj se sama malo bolje![]()
Ne znam za druge forume, al' ja sam upoznao forumsko vodstvo ovdje i vjerujem da nikad nisu, niti će zloputorijebiti bilo čije podatke. Imam povjerenja u njih.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
how yes noKonsultant wrote:pipl mast trast as

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- greeneyes
- Hadžija
Takoe.Konsultant wrote:pipl mast trast as

Meleče, nemoj da si površan.

Samo sabura
Melek wrote:Zar te nije IT administracija vase skole upozorila da ne koristis skolski e-mail u ovakve svrhe?Biba wrote:Ja nisam bas neki znalac sto se tice tehnickih stvari na forumu i nije me sramota to priznati.
Nisam znala da do mog maila moze doci svatko. Eto sad znam.
Ja se ne ljutim.Maja je to napravila vjerojatno iz najbolje namjere ali ja nisam zeljela biti uvucena u problem i sadrzaj poruke na mom skolskom mailu me je uznemirio.
...nisu meni upucene nikakve ruzne rijeci...
Ja imam pravo sumnjati u stogod hocu. Sumnjam da me je netko u pp ispitivao o Terasi i da je klon u pitanju...a nek misli tko sto hoce o meni...i ja svasta mislim o nekima..
Toliko...
Nije mi potrebno vise nikakvo objasnjavanje
Sa svog skoskog maila necu nikome odgovarati....
Inace je to praksa, e-mail vezan za posao se ni ne smije koristiti na javnim bulletin boards i tome slicno.
Osim toga, nikad za nikad ne koristite isti password na forumima kao i e-mail konta koji koristite za registraciju na isti, tek tad ste dobro obnazeni. Plus ako npr imate PayPal konto vezan za jedan takav e-mail i jos stosta, ondak ste morebitbidne pozamasno *fucked*

,,sto se tice koristenja kompa na poslu u privatne svrhe ..... u Bosni to izgleda nitko ne opominje da radi. Ne vide, i nisu imali opasnosti od toga.
Druga je i bitnija stvar --sto ti radnici umjesto da rade za sta su placeni , chataju sa 'bijelim svijetom(kao @zmajcek

.. A da ce ti neko 'ukrasti' indetitet --tesko se mozes zastiti. Samo --sreca.
..U americi , vecinom post, sanducic je ispred kuce -ne zakljucan--cak ludi postar nekad i ne zatvori ta vratanca , tako da je sadrzaj dostupan svakome ko naidje. Jos uvijek --vazne -stvari dolaze bas postom.
Medjutim , i banke sada brze reauguju, ne znam kako , al otkriju kad netko hoce da te opeljesi. Meni su 2 puta blokirali racun, i preko noci posalju novu c card.
Zna se destiti --da lopov prvo -skida sa racuna 1$ da vidi dali je cartica ok, i onda navali dalje ako ima i vremena.

- Melek
- Deer Hunter
Uh, ak' te ošnem !greeneyes wrote:Takoe.Konsultant wrote:pipl mast trast as![]()
![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.

--pa dovoljno je otici na --outfit--
sve vas znam

..cak ako odem na nudisticku plazu--prepoznat cu @rum --dlakavu guzu

- greeneyes
- Hadžija
Đe'š na Rus'ju, crni Meleče.Melek wrote:Uh, ak' te ošnem !greeneyes wrote:Takoe.Konsultant wrote:pipl mast trast as![]()
![]()

Samo sabura
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Ja ne znam kako izgleda niti me pretjerano zanima ali mislim da izgleda prosječno, na prvi pogled aliMelek wrote:I kako Maja izgleda, valja li cemu izgledom?greeneyes wrote:Si vidio lopova, još se na nulu ošišao. Biće da je već iskusio kako je to kad te neko potegne za soluf(nastavnici, profesori vjrovatno).Ideja wrote:ma haman na nulu ošišan pa džaba, jedino za uši da probam... a ko da vidim samo bi se cerkao na moje pokušajegreeneyes wrote:Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna.![]()
@Biba
primijetila sam da puno informacija otkrivaš o sebi na forumu da te insan haman može locirati u metar -dva , kakav google maps to i ne treba. Ne znam koliko imaš iskustva na netu ali bolje ti je da budeš opreznija, mnoge stvari tj stranice su uvezane i lako se zbbroji dva i dva. Ne vjerujem da je neko od administratora ili moderatora iskoristio bilo šta što zna o tebi i prenosio dalje. Moj savjet: Čuvaj se sama malo bolje![]()
da ima neku sexipilnu energiju . Jednom sam čitao jedan pasus od Meše gdje kaže, parafraziram
Ima takvih žena koje površnom posmatraču nisu toliko privlačne ali iskusnom oku , njeni pokreti i njena energija
koja je sakrivena ispod te običnosti, daju na znanje da se unutra krije takav žar i snaga, u kojoj bi se rado istopio.

niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
diskriminiraš nas dlakaveSPINERKA wrote:![]()
--pa dovoljno je otici na --outfit--
sve vas znam![]()
..cak ako odem na nudisticku plazu--prepoznat cu @rum --dlakavu guzu

niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Melek
- Deer Hunter
Ma samo je bitno da nije krezava (premda i to ima nekih svojih prednosti)carobnjak N wrote: Ja ne znam kako izgleda niti me pretjerano zanima ali mislim da izgleda prosječno, na prvi pogled ali
da ima neku sexipilnu energiju . Jednom sam čitao jedan pasus od Meše gdje kaže, parafraziram
Ima takvih žena koje površnom posmatraču nisu toliko privlačne ali iskusnom oku , njeni pokreti i njena energija
koja je sakrivena ispod te običnosti, daju na znanje da se unutra krije takav žar i snaga, u kojoj bi se rado istopio.![]()

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
.omg ---zar je dotlen dosloMelek wrote:Ma samo je bitno da nije krezava (premda i to ima nekih svojih prednosti)carobnjak N wrote: Ja ne znam kako izgleda niti me pretjerano zanima ali mislim da izgleda prosječno, na prvi pogled ali
koja je sakrivena ispod te običnosti, daju na znanje da se unutra krije takav žar i snaga, u kojoj bi se rado istopio.![]()

- titicha
- Osvježenje foruma
nemam namjeru mijenjati mail u kojem je ime i prezime.
odrasli smo i svako zna sta radi.
stvarati paranoju iz niceg je glupost.
nisam panicar,ne vidim oko sebe samo ljude koji eto cekaju moj mail
a sad Majo imas i moj br mobitela
ne vidim razlog za ovakvu paniku
odrasli smo i svako zna sta radi.
stvarati paranoju iz niceg je glupost.
nisam panicar,ne vidim oko sebe samo ljude koji eto cekaju moj mail
a sad Majo imas i moj br mobitela

ne vidim razlog za ovakvu paniku