Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by greeneyes » 07 Dec 2015, 12:26

Mene je samo strah da mi ko ne pošalje kak'u virtuelnu bombu putem emaila.
Samo sabura

Ideja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Ideja » 07 Dec 2015, 12:29

Ja bih da se požalim da me Grana još nije zaprosio, pa posijediću čekajući i šta sve ne, a kontam našla haman savršenog :o
Image

ovo ja da njega namamim da dodje na forum a nikako i nikada ne razmišljam o prosidbi, jok, kakva ja :stop :ooo
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4175 times
Been thanked: 3085 times

Post by Melek » 07 Dec 2015, 12:34

Biba wrote:Ja nisam bas neki znalac sto se tice tehnickih stvari na forumu i nije me sramota to priznati.
Nisam znala da do mog maila moze doci svatko. Eto sad znam.
Ja se ne ljutim.Maja je to napravila vjerojatno iz najbolje namjere ali ja nisam zeljela biti uvucena u problem i sadrzaj poruke na mom skolskom mailu me je uznemirio.
...nisu meni upucene nikakve ruzne rijeci...
Ja imam pravo sumnjati u stogod hocu. Sumnjam da me je netko u pp ispitivao o Terasi i da je klon u pitanju...a nek misli tko sto hoce o meni...i ja svasta mislim o nekima..
Toliko...
Nije mi potrebno vise nikakvo objasnjavanje
Sa svog skoskog maila necu nikome odgovarati....
Zar te nije IT administracija vase skole upozorila da ne koristis skolski e-mail u ovakve svrhe?
Inace je to praksa, e-mail vezan za posao se ni ne smije koristiti na javnim bulletin boards i tome slicno.

Osim toga, nikad za nikad ne koristite isti password na forumima kao i e-mail konta koji koristite za registraciju na isti, tek tad ste dobro obnazeni. Plus ako npr imate PayPal konto vezan za jedan takav e-mail i jos stosta, ondak ste morebitbidne pozamasno *fucked* ;)
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 07 Dec 2015, 12:34

Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna. :123
Samo sabura

Ideja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Ideja » 07 Dec 2015, 12:41

greeneyes wrote:Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna. :123
ma haman na nulu ošišan pa džaba, jedino za uši da probam... a ko da vidim samo bi se cerkao na moje pokušaje :123

@Biba
primijetila sam da puno informacija otkrivaš o sebi na forumu da te insan haman može locirati u metar -dva , kakav google maps to i ne treba. Ne znam koliko imaš iskustva na netu ali bolje ti je da budeš opreznija, mnoge stvari tj stranice su uvezane i lako se zbbroji dva i dva. Ne vjerujem da je neko od administratora ili moderatora iskoristio bilo šta što zna o tebi i prenosio dalje. Moj savjet: Čuvaj se sama malo bolje
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 07 Dec 2015, 12:50

Naravno da niko od administratora (barem ne ovdje) radi namjerno neke takve stvari.
To u vecini slucajeva rade hackeri, ulete i "pokupe kajmak".
Weak people revenge.
Strong people forgive.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 07 Dec 2015, 12:56

Ideja wrote:
greeneyes wrote:Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna. :123
ma haman na nulu ošišan pa džaba, jedino za uši da probam... a ko da vidim samo bi se cerkao na moje pokušaje :123

@Biba
primijetila sam da puno informacija otkrivaš o sebi na forumu da te insan haman može locirati u metar -dva , kakav google maps to i ne treba. Ne znam koliko imaš iskustva na netu ali bolje ti je da budeš opreznija, mnoge stvari tj stranice su uvezane i lako se zbbroji dva i dva. Ne vjerujem da je neko od administratora ili moderatora iskoristio bilo šta što zna o tebi i prenosio dalje. Moj savjet: Čuvaj se sama malo bolje
Si vidio lopova, još se na nulu ošišao. Biće da je već iskusio kako je to kad te neko potegne za soluf(nastavnici, profesori vjrovatno). :oo

Ne znam za druge forume, al' ja sam upoznao forumsko vodstvo ovdje i vjerujem da nikad nisu, niti će zloputorijebiti bilo čije podatke. Imam povjerenja u njih. :oo
Samo sabura

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant » 07 Dec 2015, 13:01

pipl mast trast as

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 07 Dec 2015, 13:02

greeneyes wrote:
Ideja wrote:

@Biba
Si vidio lopova, još se na nulu ošišao. Biće da je već iskusio kako je to kad te neko potegne za soluf(nastavnici, profesori vjrovatno). :oo

Ne znam za druge forume, al' ja sam upoznao forumsko vodstvo ovdje i vjerujem da nikad nisu, niti će zloputorijebiti bilo čije podatke. Imam povjerenja u njih. :oo
I kako Maja izgleda, valja li cemu izgledom?
Weak people revenge.
Strong people forgive.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 07 Dec 2015, 13:03

Konsultant wrote:pipl mast trast as
how yes no :ok
Weak people revenge.
Strong people forgive.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 07 Dec 2015, 13:08

Takoe. :cool :valja

Meleče, nemoj da si površan. :o
Samo sabura

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 07 Dec 2015, 13:10

Melek wrote:
Biba wrote:Ja nisam bas neki znalac sto se tice tehnickih stvari na forumu i nije me sramota to priznati.
Nisam znala da do mog maila moze doci svatko. Eto sad znam.
Ja se ne ljutim.Maja je to napravila vjerojatno iz najbolje namjere ali ja nisam zeljela biti uvucena u problem i sadrzaj poruke na mom skolskom mailu me je uznemirio.
...nisu meni upucene nikakve ruzne rijeci...
Ja imam pravo sumnjati u stogod hocu. Sumnjam da me je netko u pp ispitivao o Terasi i da je klon u pitanju...a nek misli tko sto hoce o meni...i ja svasta mislim o nekima..
Toliko...
Nije mi potrebno vise nikakvo objasnjavanje
Sa svog skoskog maila necu nikome odgovarati....
Zar te nije IT administracija vase skole upozorila da ne koristis skolski e-mail u ovakve svrhe?
Inace je to praksa, e-mail vezan za posao se ni ne smije koristiti na javnim bulletin boards i tome slicno.

Osim toga, nikad za nikad ne koristite isti password na forumima kao i e-mail konta koji koristite za registraciju na isti, tek tad ste dobro obnazeni. Plus ako npr imate PayPal konto vezan za jedan takav e-mail i jos stosta, ondak ste morebitbidne pozamasno *fucked* ;)
:hm
,,sto se tice koristenja kompa na poslu u privatne svrhe ..... u Bosni to izgleda nitko ne opominje da radi. Ne vide, i nisu imali opasnosti od toga.

Druga je i bitnija stvar --sto ti radnici umjesto da rade za sta su placeni , chataju sa 'bijelim svijetom(kao @zmajcek :hihi )

.. A da ce ti neko 'ukrasti' indetitet --tesko se mozes zastiti. Samo --sreca.

..U americi , vecinom post, sanducic je ispred kuce -ne zakljucan--cak ludi postar nekad i ne zatvori ta vratanca , tako da je sadrzaj dostupan svakome ko naidje. Jos uvijek --vazne -stvari dolaze bas postom.

Medjutim , i banke sada brze reauguju, ne znam kako , al otkriju kad netko hoce da te opeljesi. Meni su 2 puta blokirali racun, i preko noci posalju novu c card.
Zna se destiti --da lopov prvo -skida sa racuna 1$ da vidi dali je cartica ok, i onda navali dalje ako ima i vremena.
Image

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 07 Dec 2015, 13:13

greeneyes wrote:

Uh, ak' te ošnem !
Weak people revenge.
Strong people forgive.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 07 Dec 2015, 13:14

:hm

--pa dovoljno je otici na --outfit--
sve vas znam :D.

..cak ako odem na nudisticku plazu--prepoznat cu @rum --dlakavu guzu :grana
Image

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 07 Dec 2015, 13:17

Melek wrote:
greeneyes wrote:

Uh, ak' te ošnem !
Đe'š na Rus'ju, crni Meleče. :o
Samo sabura

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 07 Dec 2015, 13:18

Melek wrote:
greeneyes wrote:
Ideja wrote:

@Biba

I kako Maja izgleda, valja li cemu izgledom?
Ja ne znam kako izgleda niti me pretjerano zanima ali mislim da izgleda prosječno, na prvi pogled ali
da ima neku sexipilnu energiju . Jednom sam čitao jedan pasus od Meše gdje kaže, parafraziram
Ima takvih žena koje površnom posmatraču nisu toliko privlačne ali iskusnom oku , njeni pokreti i njena energija
koja je sakrivena ispod te običnosti, daju na znanje da se unutra krije takav žar i snaga, u kojoj bi se rado istopio. :o :D
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 07 Dec 2015, 13:20

SPINERKA wrote::hm

--pa dovoljno je otici na --outfit--
sve vas znam :D.

..cak ako odem na nudisticku plazu--prepoznat cu @rum --dlakavu guzu :grana
diskriminiraš nas dlakave :djed
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 07 Dec 2015, 13:21

carobnjak N wrote: Ja ne znam kako izgleda niti me pretjerano zanima ali mislim da izgleda prosječno, na prvi pogled ali
da ima neku sexipilnu energiju . Jednom sam čitao jedan pasus od Meše gdje kaže, parafraziram
Ima takvih žena koje površnom posmatraču nisu toliko privlačne ali iskusnom oku , njeni pokreti i njena energija
koja je sakrivena ispod te običnosti, daju na znanje da se unutra krije takav žar i snaga, u kojoj bi se rado istopio. :o :D
Ma samo je bitno da nije krezava (premda i to ima nekih svojih prednosti) :obrve
Weak people revenge.
Strong people forgive.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 07 Dec 2015, 13:28

Melek wrote:
carobnjak N wrote: Ja ne znam kako izgleda niti me pretjerano zanima ali mislim da izgleda prosječno, na prvi pogled ali
Ma samo je bitno da nije krezava (premda i to ima nekih svojih prednosti) :obrve
.omg ---zar je dotlen doslo :bua
Image

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 07 Dec 2015, 13:30

nemam namjeru mijenjati mail u kojem je ime i prezime.
odrasli smo i svako zna sta radi.
stvarati paranoju iz niceg je glupost.
nisam panicar,ne vidim oko sebe samo ljude koji eto cekaju moj mail
a sad Majo imas i moj br mobitela :sok
:)
ne vidim razlog za ovakvu paniku

Locked

Return to “Obavjestenja”