Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 06 Aug 2025, 17:39
Ali realno što će muškarci i žene zajedno u javnom prevozu?
To treba odvojiti one sebi mi sebi nema ni šanse za zinalukom
Nemre gras redovno izmirivat racun za struju od trajvana i troli, zamisli da se uvedu duple linije, da se vrsi segregacija. Pa to ni saudijska arabija ne bi mogla finansirat a sta ce sarajevo, za dva sata sve obidjes
Mora pa nek se onda šminkaju parfemišu i šire kako hoće
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
I da i ovo ubacim - po jednom od posljednjih istraživanja na Oxfordu u vezi toga kako muškarci sjede većini žena su privlačni oni koji sjede sa malo više raširenim nogama. Dosta ima veze sa biologijom, percepcijom i privlačnosti u tom smislu.
Masamune wrote: 06 Aug 2025, 20:06
I da i ovo ubacim - po jednom od posljednjih istraživanja na Oxfordu u vezi toga kako muškarci sjede većini žena su privlačni oni koji sjede sa malo više raširenim nogama. Dosta ima veze sa biologijom, percepcijom i privlačnosti u tom smislu.
Hvala Allahu što nije kako ljudi hoće, već kako je On odredio da bude.
Krmad. Iz prilozenog se vidi da uplacujem odjednom za godinu dana jer je mal iznos i da sam jednostavno zaboravila ovu godinu platiti. Kad budem placala u svrhu placanja cu staviti "eto vam sto sam duzna, obogatite se".
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.