Znas koliko mi je drago sto je dosao na SFF....Prvo ima veca muda od 90% muskaraca koji ga pljuju, a drugo zbog komentara nasih homofoba sto se pjene zbog toga

Moderator: Krokodil Behko
Znas koliko mi je drago sto je dosao na SFF....Prvo ima veca muda od 90% muskaraca koji ga pljuju, a drugo zbog komentara nasih homofoba sto se pjene zbog toga
Nek ima havera vilijama uza se, garant malo malo pregleda muda da nema kakvih novih izraslina, da se na vakat odradi sta se treba radit, bolje veg ostat bez muda tobejarabi
Ne razumijem, i zašto takvo reagiranje.. na moje sagledavanje koje ne imponira i ne podržava kačenje na ili perfidno muzakanje državnog budžeta.. Što je većinom i najčešće običaj dosta političara plitkog morala i njihovog masovnog masla. U bilo kakvoj državi.Nice wrote: 20 Aug 2025, 13:01 Slično sam i ja htjela da kažem, ali eto kažu da su i umjetnici nečija djeca, pa eto neka se kače na budžet....
Isto je i u It.Slobodnim umjetnicima se reguliše status, tako je definisano u zakonu,
To gore..ironman wrote: 20 Aug 2025, 12:45 A sto se privilegija tice.
Hendikepiranim,bolesnim koji ne mogu raditi,majkama bolesne djece ..tim kategorijama bih natjerao drzavu da placa maximalni iznos place i obaveze za penziju.
Da ne moraju nikad brinut za to.
Svi ostali..od pjevaca preko slikara do pisaca...mrs na posao.
Ako ne mozes zaradit pisanjem,slikanjem il pjevanjem idi radi sta drugo.
Da si mi brat Hamza.
Ovdje i sada,msm u BiH,apsolutno stojim iza rijeci mrs na posao..jer 30 godina od rata,dovoljno vremena za iznjedrit nesto..rezultat nula..ina wrote: 20 Aug 2025, 17:23Ne razumijem, i zašto takvo reagiranje.. na moje sagledavanje koje ne imponira i ne podržava kačenje na ili perfidno muzakanje državnog budžeta.. Što je većinom i najčešće običaj dosta političara plitkog morala i njihovog masovnog masla. U bilo kakvoj državi.Nice wrote: 20 Aug 2025, 13:01 Slično sam i ja htjela da kažem, ali eto kažu da su i umjetnici nečija djeca, pa eto neka se kače na budžet....
Da ponovimo opet jedan dio..
Isto je i u It.Slobodnim umjetnicima se reguliše status, tako je definisano u zakonu,
A možda je Deenov tata, otac, babo ili kako god ko kaže.. TAD svoje dijete (i jesmo svi nečija djeca, koliko god da nam je godina) štitio.. postupao, radio i plaćao umjesto njega (iz vlastitog džepa.. ne iz tvog ili mog) ono što treba.
Uzimajući u obzir TAD kompletno sinovo stanje a i sredinu o kojoj se upravo govori.
A za onaj odgovor..
Vjerujem.. da su itekako moguće mogućnosti.
Sad on možda pomaže nekako tati. A babo troši, radi, živi i ulaže u Sarajevu.
To gore..ironman wrote: 20 Aug 2025, 12:45 A sto se privilegija tice.
Hendikepiranim,bolesnim koji ne mogu raditi,majkama bolesne djece ..tim kategorijama bih natjerao drzavu da placa maximalni iznos place i obaveze za penziju.
Da ne moraju nikad brinut za to.
Svi ostali..od pjevaca preko slikara do pisaca...mrs na posao.
Ako ne mozes zaradit pisanjem,slikanjem il pjevanjem idi radi sta drugo.
Da si mi brat Hamza.
Svakako, i ja sam za
Najprije od svega ostalog.
A za donji dio..
Artisti se posvete onom što najviše vole i što znaju. Da li i kako im ide (ili zašto im ne ide) može biti široka priča.
I ima ih koji rade i još neki posao.
Prihode svemu. Kao ljudi, radnici, prijatelji, roditelji, građani itd
Ako su umjetnici nisu nužno nesposobni za ostalo i čekaoci nečijeg marškanja kako bi se obuzeli "pravog i korisnog" posla za humano i društveno življenje.
I njemackiMister No wrote: 11 Aug 2025, 14:32 Nema puno veze s temom al osipam se na Indijce kad govore engleski jezik.
Prvi komentar moj, ostali cascavanja mene od strane finih ljudi
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests