Znaci sve zene koje su imale sex prije braka su "ovakve zene"
Rekoh ja lipo :vilo u dno pakla

Jos samo recite da se sexate samo u reproduktivne svrhe i olaksajte mi boravak na vjecnim mukama
Moderator: spacebound
storm wrote:Pa nije ni on neki vamo tamo
doći će bolja( ne mislim na fizički izgled samo )
Ja njega nisam svrstao u pozitivca jer ne znam kakvi su njegovi ostali prioriteti,ali nju jesam jer ova stavka da ne moze bez sexa i da joj je to na prvom mjestu jednostavno rusi sve ostalo po pitanju osobe za ozbiljnu vezu i ozbiljan zivot.(sad ces pomisliti da te pokusavam uvuci u diskusiju) ali evo prestat cuvila wrote:To sto si na osnovu jedne stvari odmah njega svrstao u pozitiva a nju u negativku je vrlo diskutabilnorethna wrote:Ostro,poprijeko...svejedno kao sto i rekohvila wrote:Necu te popljuvati,,nego samo ostro pogledatirethna wrote:Da je ja sad nazovem "bitchara" pola foruma ce me poprijeko gledati
Zasto bi je nazvao tako?
Zato sto je postupila iskreno,,,ona to ne zeli i prekinula je (naravno ako je tocan razlog prekida)
Zar bi bila bolja da ga je zavaravala da joj nije bitno ?
Njemu je vazno cekati brak,njoj nije i ne vidim razlog zasto je ona negativka
Isto mislim i za neke druge razlike tipa vjera,svjetonazor,,,i postujem ljude koji kazu ja necu i ne mogu biti s nekim zbog toga i toga
Puno postenije nego cvrkutati o neunistivoj ljubavi pa se krvlocno razvesti nakon par godina
Pa upravu si malo sam bio slijep jer je uvijek lijepo biti iskren i ako nista i ona je svojom iskrenoscu ucinila nesto.
Spasila je zivot(da se tako izrazim) ovome momku odnosno spasila ga je od same sebe.
Njoj je ocito sex sve u zivotu na sto se ja iskreno rastuzim pa ovakve osobe ne bih nekada ni kritikovao ni ruzio nego jednostavno samo zagrlio
Samo malo dosadi ona spika o muskarcima i kako ne mogu naci pravoga,svaki je isti...a to u vecini slucajeva dolazi od "djevojaka" kao sto je ona i njoj slicnih.
Stavljam pod navodnike jer sto se mene tice ja ne mogu ovakve nikako nazivati djevojkama nego samo onako kako sam je nazvao i u prvobitnom postu i one to za mene samo i jesu.
Ali necu o tome
Ja samo kazem da je cura ok
Hoces se cuvati za brak,,trazi nekog tko to isto hoce
A vrlo je vjerojatno da ce ti sto se kao cuvaju i daju to na sva zvona,,kasnije svrljati
Ono,,da nadoknade
Oslacalo se
Sexamo se u reproduktivne svrhe i za produzetak ove zle vrste.vila wrote:Kakvom zenom?
Jos samo recite da se sexate samo u reproduktivne svrhe i olaksajte mi boravak na vjecnim mukama
Kad sam rekla - ovakvom zenom, mislila sam iskljucivo na to sto je skinuta do te mjere da ce prvo sto ce svakom muskarcu pasti na pamet kad je vidi, biti- sex.vila wrote:Kakvom zenom?
Otkud znas da joj jeSAMO sex na pameti?rethna wrote:@vila
Nema da nece
Ona kojoj je samo sex u glavi i na prvom mjestu i koja razmislja onim dole samo.Ta je satkana samo od sexualnih poriva i nista vise od drolje.
Neka ih neka zive samo neka ne kukaju na sva vrata kad im bude prazna dusa i potroseno tijelo.
Ocito da ovoj iz prilozenog jeste.vila wrote:Otkud znas da joj jeSAMO sex na pameti?rethna wrote:@vila
Nema da nece
Ona kojoj je samo sex u glavi i na prvom mjestu i koja razmislja onim dole samo.Ta je satkana samo od sexualnih poriva i nista vise od drolje.
Neka ih neka zive samo neka ne kukaju na sva vrata kad im bude prazna dusa i potroseno tijelo.
Mozda joj je vazan dio veze.
Ili cete mi sad reci da sex nije vazan u vezi ili braku?
nađemo se tamo mi posrnuli anđelivila wrote:I ti ces u pakao?carobnjak N wrote:ja volim žene koje vole sex
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests