ma tamo te razapinju da si izdo srpski rod ako postanes muslimanElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:01 Morel bit srbin musliman? Haman ovdje religija odredjuje nacjonalnost![]()
Sve je više prelazaka u Islam
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 829 times
- Been thanked: 1230 times
- Status: Online
Re: Sve je više prelazaka u Islam
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
- Status: Offline
Moze i imas ih.ElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:01 Morel bit srbin musliman? Haman ovdje religija odredjuje nacjonalnost![]()
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54902 times
- Been thanked: 9781 times
Znaci vako. Ako srbin, od mame srpkinje i babe srbina predje na islam, jel on postane bosnjak?tuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:07ma tamo te razapinju da si izdo srpski rod ako postanes muslimanElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:01 Morel bit srbin musliman? Haman ovdje religija odredjuje nacjonalnost![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Tako je oni kusturica vlah posto 

- Jahja83
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 109 times
cuj moze li, jasta nego moze.ElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:01 Morel bit srbin musliman? Haman ovdje religija odredjuje nacjonalnost![]()
Srbin se kao nacionalnost ne moze promijeniti, dok vjera se moze itekako mijenjati, danas krscanin, sutra musliman, prekosutra zidov...sledece godine budista....kako je kome volja.
- Jahja83
- Poneki mu pročitamo

neElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:09Znaci vako. Ako srbin, od mame srpkinje i babe srbina predje na islam, jel on postane bosnjak?tuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:07
ma tamo te razapinju da si izdo srpski rod ako postanes musliman![]()
- tuzlak1212
- Inventar foruma

ja gledo par klipova nekog lika iz Srbije sto je musliman postao, ide na umre itdElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:09Znaci vako. Ako srbin, od mame srpkinje i babe srbina predje na islam, jel on postane bosnjak?tuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:07
ma tamo te razapinju da si izdo srpski rod ako postanes musliman![]()
poznat je, neki Dejan ja mislim
komentari su tipa "sto nisi barem ateista"
velika je mrnznja tamo i dalje, al prime ljudi islam oni iskreni, tesko je to
- Jahja83
- Poneki mu pročitamo

tuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:10ja gledo par klipova nekog lika iz Srbije sto je musliman postao, ide na umre itdElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:09
Znaci vako. Ako srbin, od mame srpkinje i babe srbina predje na islam, jel on postane bosnjak?![]()
komentari su tipa "sto nisi barem ateista"![]()
- tuzlak1212
- Inventar foruma

e ovaj likJahja83 wrote: 17 Apr 2025, 15:12tuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:10
ja gledo par klipova nekog lika iz Srbije sto je musliman postao, ide na umre itd
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Zato ja i pitam, nesta mi se cini nacjonalnost da je "fluidna", pogotovo kad treba nacjonalni kljuc popunittuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:10ja gledo par klipova nekog lika iz Srbije sto je musliman postao, ide na umre itdElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:09
Znaci vako. Ako srbin, od mame srpkinje i babe srbina predje na islam, jel on postane bosnjak?![]()

- Jahja83
- Poneki mu pročitamo

nemoze se nacionalnost mijenjati ali moze vjera.ElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:14Zato ja i pitam, nesta mi se cini nacjonalnost da je "fluidna", pogotovo kad treba nacjonalni kljuc popunittuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:10
ja gledo par klipova nekog lika iz Srbije sto je musliman postao, ide na umre itd
velika je mrnznja tamo i dalje, al prime ljudi islam oni iskreni, tesko je to![]()
- tuzlak1212
- Inventar foruma

ma ja, nema pravog srbina muslimanaElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:14Zato ja i pitam, nesta mi se cini nacjonalnost da je "fluidna", pogotovo kad treba nacjonalni kljuc popunittuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:10
velika je mrnznja tamo i dalje, al prime ljudi islam oni iskreni, tesko je to![]()
al nezz dal postanes bosnjak il nesto ostalo, mislim da ni bosnjaci ne primaju tek tako u svoje redove
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Bolan samo nek ne isce pare, bujrumtuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:16
ma ja, nema pravog srbina muslimana
al nezz dal postanes bosnjak il nesto ostalo, mislim da ni bosnjaci ne primaju tek tako u svoje redove![]()

- tuzlak1212
- Inventar foruma

nezz bil se Sandzak slozioElTriconi wrote: 17 Apr 2025, 15:16Bolan samo nek ne isce pare, bujrumtuzlak1212 wrote: 17 Apr 2025, 15:16
ma ja, nema pravog srbina muslimana
al nezz dal postanes bosnjak il nesto ostalo, mislim da ni bosnjaci ne primaju tek tako u svoje redove![]()
![]()
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41471 times
- Been thanked: 28262 times
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3801 times
- Been thanked: 1513 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11846 times
Marijana ušla u islam pa bacila sihire na Amela. Napustio reprezentaciju i otac ga se javno odrekao

Jedna od priča koja je potresla našu zemlju i dalje traje. Prava sapunica razvila se u Bosni i Hercegovini, gdje je dosadašnji reprezentativac Anel Ahmedhodžić odlučio da više neće igrati za Zmajeve, što je izazvalo veliku buru. Međutim, čini se da je pogodio s odlukom, jer mu karijera ide uzlaznom putanjom – u transferu vrijednom 20 miliona eura završio je u Feyenoordu. No, idemo redom…
Ovako je tekla priča: 25-godišnji odbrambeni igrač Sheffielda odazvao se selektoru Sergeju Barbarezu za utakmice Lige nacija protiv Mađarske i Nizozemske, ali je Anel osjetio da je povrijeđen, odbio je igrati na pomenutim utakmicama i odlučio sanirati povredu. To je dovelo do sukoba s izbornikom Barbarezom i navijačima, prenosi Dnevno.hr.
Na kraju je Ahmedhodžić, zbog prijetnji porodici i svega što se dešavalo, odlučio reći zbogom reprezentaciji Bosne i Hercegovine, nakon 24 nastupa i jednog postignutog gola.
"Napadaju mi porodicu"
"Cijela zemlja se okrenula protiv mene, moje žene i sina. Dobio sam izuzetno ružne uvrede i zlostavljanja… Možete mi sve to pisati, ali da napadnete i moju porodicu? Ne, ne i ne", rekao je Ahmedhodžić. No, po njegovom ocu Mirsadu – kriva je njegova supruga Marijana.
Inače, Ahmedhodžić je rođen u Švedskoj, ali je odabrao BiH za reprezentaciju, domovinu svojih roditelja. Supruga mu je Crnogorka, koja je prošle godine prešla na islam.
"To više nije moj sin, ne smatram ga više mojim sinom. Želim mu da bude dobar. Najbolji. Ja sam se borio cijeli rat, tri puta ranjavan. Želio sam da moj sin igra za državu koju sam ja svojom krvlju stvarao, ali okrenuli su ga loši ljudi koji misle samo na interes", rekao je Mirsad.
"Sihr i crna magija"
"**Ta njena majka... ne znam šta su mu napravili, ali su planirali da nas roditelje odstrane. I to su uspjele za Novu godinu. Ta njena majka i ona su otišle u Dubai da se provode, a njemu ostavile dijete kući, a imao je mečeve u tom periodu i tu je izostajao, kao navodno lagana povreda.
S njim sam otišao u Englesku tad zajedno, privatnim avionom Sheffielda. Tad mu ta djevojka nije imala vizu. Dva mjeseca bio je fokusiran bez nje. Niko mu nije smetao tada. Bio najbolji igrač kad je došao. Čim mu je došla ona, počeo je padati**", rekao je još Mirsad.
Međutim, nije mu ostao dužan ni Anel:
"Reći da je moja supruga bacila na mene sihr i crnu magiju je jako uvredljivo za mene, a posebno za moju suprugu, jer je ona sjajna. I onda reći da me ne pušta na mečeve reprezentacije? To je smiješno i samo pokazuje koji nivo inteligencije ima ovaj lažov. Ona je moja najveća podrška i reći da me ne pušta je glupavo, ali šta očekivati od narcisa", rekao je o svom ocu Ahmedhodžić.
Evo, sada je u Feyenoordu, karijera ide dalje. Bračni par Ahmedhodžić našao se na žestokom udaru, ali čini se da su ipak pregrmjeli sve što im je stajalo na putu.
(SB)
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Re: Marijana ušla u islam pa bacila sihire na Amela. Napustio reprezentaciju i otac ga se javno odrekao
Tačno je krenuo nizbrdo kad je s njom počeo da petlja.