A hajd, nit je ona drolja, nit je on blesan - razliciti svjetovi i ocekivanja odveze,i sta sad?

Sebi su takvi
vilooooo, braaaams, titichaaaa

Moderator: spacebound
wellcome dragaJulia-Klara wrote:hocu i ja s vama vilooooo![]()
A hajd, nit je ona drolja, nit je on blesan - razliciti svjetovi i ocekivanja odveze,i sta sad?![]()
Sebi su takvi
vilooooo, braaaams, titichaaaanemojte me zaboraviti
titicha wrote:wellcome dragaJulia-Klara wrote:hocu i ja s vama vilooooo![]()
A hajd, nit je ona drolja, nit je on blesan - razliciti svjetovi i ocekivanja odveze,i sta sad?![]()
Sebi su takvi
vilooooo, braaaams, titichaaaanemojte me zaboraviti
A ti pjevušiš si u brk-djavolu bih dušu dao za merak..storm wrote:Jel se ovo klub đavolica formira na forumu
Pa kako je to ona njega iskoristila, ćevapa ti?Mutevelija wrote:Čekajte da je kojim slučajem on nju "iskoristio" i prekinuo sa njom, osuli bi ga paljbom :" koji kreten , samo ju je iskoristio i kasnije raskinuo sa njom, a sad ni u ovakvom slučaju ne valja.
Muškarac koji želi sex ne valja muškarac koji ne želi sex opet ne valja.
I ja sam imao ovakav pristup sa jednom curom, kao ništa prije braka i kasnije sam pojeo g.vno i ušao u friendzone, kasnije sam raskinuo totalno sa tom djevojkom sve kontakte i priateljstvo i sve, svojom voljom.
Jer ako imaš vezu, kasnije nema više priateljstva barem što se tiče muškaraca jer podsvijesno ćeš željeti tu osobu, i gajti ćeš nade.
Tako da je najbolje skroz prekinuti kontakte.
A kad sam u srednjoj školi sa svojim vršnjacima o tome raspravljao i kazao da bih samo sex poslije braka svi su me gledali kao da sam pao sa Marsa i smijali mi se.
greeneyes wrote:Pa kako je to ona njega iskoristila, ćevapa ti?Mutevelija wrote:Čekajte da je kojim slučajem on nju "iskoristio" i prekinuo sa njom, osuli bi ga paljbom :" koji kreten , samo ju je iskoristio i kasnije raskinuo sa njom, a sad ni u ovakvom slučaju ne valja.
I ja sam imao ovakav pristup sa jednom curom, kao ništa prije braka i kasnije sam pojeo g.vno i ušao u friendzone, kasnije sam raskinuo totalno sa tom djevojkom sve kontakte i priateljstvo i sve, svojom voljom.
Jer ako imaš vezu, kasnije nema više priateljstva barem što se tiče muškaraca jer podsvijesno ćeš željeti tu osobu, i gajti ćeš nade.
A kad sam u srednjoj školi sa svojim vršnjacima o tome raspravljao i kazao da bih samo sex poslije braka svi su me gledali kao da sam pao sa Marsa i smijali mi se.
je li to onaj voajerski sajt?gospođa Brams wrote:Tko je rekao da je momak iz ove priče loš?Ja se nadam da će si nać djevojku koja ima iste poglede na svijet i da će zajedno njegovati to što imaju.
Razišli se zbog različitih svjetonazora. Nema pozitivca ni negativca u ovoj priči.
Drago mi je da KRF (klub razvratnih forumašica) ima nove članove
Ovo je obavezna uniforma![]()
Čitaj ti ponovo šta si napisao pa ondaK upotrijebi ovaj smajliMutevelija wrote:greeneyes wrote:Pa kako je to ona njega iskoristila, ćevapa ti?Mutevelija wrote:Čekajte da je kojim slučajem on nju "iskoristio" i prekinuo sa njom, osuli bi ga paljbom :" koji kreten , samo ju je iskoristio i kasnije raskinuo sa njom, a sad ni u ovakvom slučaju ne valja.
A kad sam u srednjoj školi sa svojim vršnjacima o tome raspravljao i kazao da bih samo sex poslije braka svi su me gledali kao da sam pao sa Marsa i smijali mi se.![]()
Pa nije ga iskoristila čitaj opet.
Da je on nju iskoristio kakva bi priča bila ali pošto je bio "pošten" sad opet ne valja.
-implicira da je ona njega već iskoristila. Hvala, dovidjHenja.Da je kojim slučajem on nju iskoristio
NajvjerovatnijeLebowski wrote:Vjerovatno su imali i u drugim stvarima drugačije poglede na život.. da su ih dijelili sačekali bi malo i uzeli se.
gospođa Brams wrote:Evo ja pozivam da ako još netko misli da sam drolja nek slobodno kaže, samo nemojte ovako indirektno kao rethna
Ne samo da ces izgubiti forumske simpatije, moras racunati i na to da ce pojedinci jednom stecenu netrpeljivost razvlaciti mjesecima i na 300 drugih temarethna wrote:
P.S Napisah gore „JA“ jer ocito sam jedini ja taj koji ovu dusicu i nevinasce iz price direktno no bezpravno optuzujem.Ustvari nisam ja jedini tu koji ima ovakvo misljenje samo ostatak suti jer ce nedaj Boze pogubiti par forumskih simpatija ili ce ih prestati gotiviti kazu li direktno svoje misljenje a ono se kosi sa forumskim prijateljem.