Život u dvoje prije braka, da ili ne?
Moderator: spacebound
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 195 times
- Been thanked: 842 times
- Status: Offline
Re: Zarekao da neće seks prije braka pa ga ovaljepotica osta
I narast će im grba na leđima i sjeme će im se zatrti.
somehow I manage
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3879 times
- Been thanked: 2918 times
STrendzer wrote:ne dao Bog da ovaj cova nekim slucajem dodje i vidi koliko komentara smo nabubali samo zato sto ju nije opalio.....a da jujenikom ne bi bilo interesantno...
pa ti ugodi ljudima
...a tek zenama......forumasicama.....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Pa eto ja tebe smatram svojim forumskim prijateljem pa sam ti rekladirektnorethna wrote:Eto bas nam je lijep svijet kada se za sve uvijek moze naci opravdanje i pozitiva.Zar nismo divni?
I zasto se u svim postovima forsira „zasto je djevojka losa zato sto su prekinuli“ ? JA to nigdje nisam rekao.
A cini se da ce uskoro biti zabranjeno i koristiti rijec nemoral?
Sto se tice price,pa prekinuli su druge im i nije bilo kada doticna ne moze imati ni jednu jedinu vezu bez sexa,a sto se mene tice takva je/takve su drolja/e. A braniti i podrzavati je mogu samo oni koji imaju razmisljanje slicno njenom.
Da se vratimo par desetljeca unazad bas se pitam kako bi je tadasnje drustvo nazivalo kada bi se ova vijest prosirila?![]()
I opet krece izjednacavanje veze i braka.
P.S Napisah gore „JA“ jer ocito sam jedini ja taj koji ovu dusicu i nevinasce iz price direktno no bezpravno optuzujem.Ustvari nisam ja jedini tu koji ima ovakvo misljenje samo ostatak suti jer ce nedaj Boze pogubiti par forumskih simpatija ili ce ih prestati gotiviti kazu li direktno svoje misljenje a ono se kosi sa forumskim prijateljem.
I reci cu ti opet ,ne mozes na osnovi ove price reci zeni da je drolja
Ustvari mozes ali ja cu ti se usprotiviti.
Hocu li s tim izgubiti tvoje simpatije?
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Naravno da ne moze, nidje veze.vila wrote: I reci cu ti opet ,ne mozes na osnovi ove price reci zeni da je drolja.
Niti se to moze reci za bilo koju zenu, svaka ima pravo nakon punoljetnosti raditi sto zeli sa svojim tijelom. Taj izraz je atavizam patrijarhata, a sluzi da se zena ponizi i posrami i generalno je fuj. Pogotovo ako uzmemo u obzir da vecina njih ocekuje seks po metodu cim-cim-prije-tim-tim-bolje - sto je cinjenica, a mi ih ne zovemo muskim droljama zbog toga. Dole primitivizam i spolna diskriminacija.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14327 times
- Been thanked: 9932 times
Drustvo (NASE) je takve zene prije 10 godina nazivalo droljama... Da ponovim NASE drustvo... Mada to rade i danas jel...
Drustvo u globalu je ovakve zene prije 100 i kusur godina nazivalo metresama,ljubavnicama, i sjedile su uporedo uz kraljeve i njihove zene, imale veliki ugled u drustvu, kao i gejshe...
Medjutim, opet pitanje "kakve ovakve zene"?
rethna, tesko da ce neko promijeniti misljenje o tebi nakon ovih izjava, pogotovo ne neko ko te "poznaje" forumski malo duze od par mjeseci, i bezveze je implicirati bilo kakve promjene misljenja na osnovu rasprava o ljudima u zije zivote, ustvari, ne bi smo uopste trebali gurati nos
ali, covjek ne bi bio to sto jeste da ga se ipak ne tice makar malo ko se s kim Hebe i kako ... i jos mu mi moramo isto odrediti, pa i osuditi, kako god i sta god oni napravili.Nama svakako nista nije po volji

Drustvo u globalu je ovakve zene prije 100 i kusur godina nazivalo metresama,ljubavnicama, i sjedile su uporedo uz kraljeve i njihove zene, imale veliki ugled u drustvu, kao i gejshe...
Medjutim, opet pitanje "kakve ovakve zene"?
rethna, tesko da ce neko promijeniti misljenje o tebi nakon ovih izjava, pogotovo ne neko ko te "poznaje" forumski malo duze od par mjeseci, i bezveze je implicirati bilo kakve promjene misljenja na osnovu rasprava o ljudima u zije zivote, ustvari, ne bi smo uopste trebali gurati nos

ali, covjek ne bi bio to sto jeste da ga se ipak ne tice makar malo ko se s kim Hebe i kako ... i jos mu mi moramo isto odrediti, pa i osuditi, kako god i sta god oni napravili.Nama svakako nista nije po volji

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Nemojte pretjerivati sad.. ne vjerujem da imate tako lijepo mišljenje o npr. "starletama". 

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Jah, hajmo sad počet' s onom pričom-ko god se ne slaže sa mnom-on ne smije iznijeti svoje mišljenje zarad gubitka simpatija, a zapravo u sebi dijeli moje mišljenje i sl.
Zar je toliko teško shvatiti da ne mislimo svi za djevojku koja u vezi(pazi, u vezi!) želi imati seksualne odnose sa svjim partnerom da je drolja. Da je u pitanju osoba koja random skače s jednog na drugog muškarca, da vara svog momka i sl. možda bismo si dali za pravo nazvati je drljom, a ovako, bar ja, ne dajem sebi to za pravo, jer je ne vidim kao takvu. Djevojka je čak ispala i fer i glasno i jasno rekla šta joj smeta, šta joj je potrebno u vezi, mogla je ovako švrljati, varati..

Zar je toliko teško shvatiti da ne mislimo svi za djevojku koja u vezi(pazi, u vezi!) želi imati seksualne odnose sa svjim partnerom da je drolja. Da je u pitanju osoba koja random skače s jednog na drugog muškarca, da vara svog momka i sl. možda bismo si dali za pravo nazvati je drljom, a ovako, bar ja, ne dajem sebi to za pravo, jer je ne vidim kao takvu. Djevojka je čak ispala i fer i glasno i jasno rekla šta joj smeta, šta joj je potrebno u vezi, mogla je ovako švrljati, varati..

Samo sabura
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
najvise ih pali ono sto ih se ne ticePasaga wrote:STrendzer wrote:ne dao Bog da ovaj cova nekim slucajem dodje i vidi koliko komentara smo nabubali samo zato sto ju nije opalio.....a da jujenikom ne bi bilo interesantno...
pa ti ugodi ljudima
...a tek zenama......forumasicama.....

- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
vila wrote: Pitam opet,,zasto "takva zena"?
To sto se slika u rublju znaci sta?
Eto ga.vila wrote: Zensko tjelo dovedeno u status prodaje proizvoda

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
A sta da je naslov glasio 'Zarekla se da nece sex prije braka pa ju ovaj ljepotan ostavio' 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo
ne citam previse aktualnu diskusiju, al cinjenica je da se ne gleda isto na muskarca koji voli seks i na zenu koja voli seks.
pustite ljude da se seksaju

Danas sam tu, a sutra daleko..
vila wrote:Pa eto ja tebe smatram svojim forumskim prijateljem pa sam ti rekladirektnorethna wrote:Eto bas nam je lijep svijet kada se za sve uvijek moze naci opravdanje i pozitiva.Zar nismo divni?
I zasto se u svim postovima forsira „zasto je djevojka losa zato sto su prekinuli“ ? JA to nigdje nisam rekao.
A cini se da ce uskoro biti zabranjeno i koristiti rijec nemoral?
Sto se tice price,pa prekinuli su druge im i nije bilo kada doticna ne moze imati ni jednu jedinu vezu bez sexa,a sto se mene tice takva je/takve su drolja/e. A braniti i podrzavati je mogu samo oni koji imaju razmisljanje slicno njenom.
Da se vratimo par desetljeca unazad bas se pitam kako bi je tadasnje drustvo nazivalo kada bi se ova vijest prosirila?![]()
I opet krece izjednacavanje veze i braka.
P.S Napisah gore „JA“ jer ocito sam jedini ja taj koji ovu dusicu i nevinasce iz price direktno no bezpravno optuzujem.Ustvari nisam ja jedini tu koji ima ovakvo misljenje samo ostatak suti jer ce nedaj Boze pogubiti par forumskih simpatija ili ce ih prestati gotiviti kazu li direktno svoje misljenje a ono se kosi sa forumskim prijateljem.
I reci cu ti opet ,ne mozes na osnovi ove price reci zeni da je drolja
Ustvari mozes ali ja cu ti se usprotiviti.
Hocu li s tim izgubiti tvoje simpatije?
..i hocu..isto tako cu se i ja usprotiviti onima koji su protiv moga misljenja..To je taj zacarani krug.
De,ne valja se javno izjasnjavati o simpatijama,ali zar je bitno gubis li,pa necemo se zarucivati?

Julia-Klara wrote:Drustvo u globalu je ovakve zene prije 100 i kusur godina nazivalo metresama,ljubavnicama, i sjedile su uporedo uz kraljeve i njihove zene, imale veliki ugled u drustvu, kao i gejshe...
U globalu.A koliko ih je bilo sto su ih podrzavali i nazivali lijepim imenima.Ko je bio u manjini?A kraljeve prijestolnice i jesu odraz nemorala i svakojakih prljavstina da se tako izrazim.Oni su kraljevi jel,pa mogu raditi sta hoce,sve im je dozvoljeno pa ako ih oni tako nazivaju onda je to tako ili su samo pokusavali pravdati sebe? Meni njihove rijeci nista ne znace.
@julia
Nisam ni govorio o sebi i da li ce ko mijenjati ili ne misljenje...iskreno ne interesuje me.. osvrnuo sam se na ostatak foruma.
Question everything.
Zavisi koga pitas tako da ne moze biti cinjenica.dobre.vibracije wrote:ne citam previse aktualnu diskusiju, al cinjenica je da se ne gleda isto na muskarca koji voli seks i na zenu koja voli seks.
Question everything.
Potrazio bih jeHeidi wrote:A sta da je naslov glasio 'Zarekla se da nece sex prije braka pa ju ovaj ljepotan ostavio'

Question everything.
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo
uvijek govorim u prosjeku. dajem ruku da bi u BiH barem 60% ljudi (a i to sam smanjio i to dobro izgleda) prozvalo kurvom curu koja voli seksrethna wrote:Zavisi koga pitas tako da ne moze biti cinjenica.dobre.vibracije wrote:ne citam previse aktualnu diskusiju, al cinjenica je da se ne gleda isto na muskarca koji voli seks i na zenu koja voli seks.
Danas sam tu, a sutra daleko..
- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
Kako šta?Heidi wrote:A sta da je naslov glasio 'Zarekla se da nece sex prije braka pa ju ovaj ljepotan ostavio'
Nit bi nju zvali droljom, nit bi njega zvali pederom.

Ejh...ode ti sad skroz u krajnost sa ovim.dobre.vibracije wrote:uvijek govorim u prosjeku. dajem ruku da bi u BiH barem 60% ljudi (a i to sam smanjio i to dobro izgleda) prozvalo kurvom curu koja voli seksrethna wrote:Zavisi koga pitas tako da ne moze biti cinjenica.dobre.vibracije wrote:ne citam previse aktualnu diskusiju, al cinjenica je da se ne gleda isto na muskarca koji voli seks i na zenu koja voli seks.
Question everything.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1631 times
- Been thanked: 3038 times
Rekli bi da je bula ili časna sestra.Heidi wrote:A sta da je naslov glasio 'Zarekla se da nece sex prije braka pa ju ovaj ljepotan ostavio'

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
A zenski tim bi prolio otrov na musku ogranicenost. 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1631 times
- Been thanked: 3038 times
Heidi wrote:A zenski tim bi prolio otrov na musku ogranicenost.
Ne bi rekli da je kretenuša/budala kao što je slučaj kod ovoga zato što nije "laznuo meda" kad je mogao.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav