Evropska liga 2015/2016

laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Evropska liga 2015/2016

Post by laganini »

...navijacu za tebe :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Image

Monaco odnio bod iz Bruxellesa, Athletic Bilbao svladao Augsburg
Piše:
Branimir Korać

Nakon odigranog prvog kola Lige prvaka svoje natjecanje započeli su i klubovi u Europskoj ligi. Na otvaranju odigrani su susreti u skupinama A, B i C. Najzanimljiviji parovi prvog kola bili su Ajax - Celtic u skupini A i Bordeaux - Liverpool u skupini B.
U skupini A šokantan, ali u potpunosti zaslužen rezultat Fenerbahče - Molde 1:3. Gosti su bolje otvorili utakmicu i u samom početku nanizali par prilika pred golom domaćina, ali bez konkretnijeg rezultata. Trud im se isplatio u 36. minuti susreta kada je dosuđen kazneni udarac zbog prekršaja prilikom udarca iz kuta. Strijelac s bijele točke bio je Tommy Hoiland koji je domaćem vrataru podvalio Panenku. Domaći su se brzo pribrali i do kraja poluvremena uspjeli su izjednačiti rezultat preko Nanija. U 42. minuti lijepim udarcem iz voleja pogađa mrežu gostiju.
Nakon gola iz kaznenog udarca Tommy Hoiland je upisao i asistenciju kada je u 52. minuti s desne strane ubacio loptu u kazneni prostor. Mohamed Elyounoussi uspio se izboriti za prostor ispred domaćeg braniča i glavom u padu vratio Molde u prednost od jednog gola. Točku na i stavio je u 65. minuti Martin Linnes koji je lijepo prošao po desnoj strani i lijevom nogom iz daljine pogađa donji kut gola.

U drugoj utakmici skupine, Ajax i Celtic podijelili su bodove na Amsterdam Areni. Gosti su odlično otvorili utakmicu i već u osmoj minuti utakmice na žalost domaćih navijača na semaforu je pisalo 0:1. Kris Commons je pronašao Nira Bittona na rubu kaznenog prostora koji iz prve puca i pogađa mrežu kraj statičnog Jaspera Cillessena. Ajax se nakon primljenog gola vrlo brzo pribrao i anulirao vodstvo gostiju već u 24. minuti. Viktor Fischer zabija udarcem desnom nogom izvan kaznenog prostora, a asistencija za pogodak piše se Davyju Klaassenu.
Celtic ponovno dolazi do prednosti u 42. minuti kada Mikael Lustig nakon ubacivanja iz kuta glavom posprema loptu iza leđa domaćeg vratara. Od 73. minute gosti su igrali s igračem manje jer je zbog drugog žutog kartona isključen Emilio Izaguirre. Brojčano oslabljeni gosti nisu izdržali pritisak i u 84. minuti Lasse Schöne iz slobodnog udarca postavlja konačnih 2:2. Jozo Šimunović odigrao je cijelu utakmicu za goste iz Glasgowa.

U skupini B Bordeaux i Liverpool podijelili su bodove. Iako se nakon utakmice podjela bodova čini kao najpravedniji rezultat i jedna i druga momčad mogu žaliti za prilikama u kojima su mogle ugrabiti puni plijen. Prvo poluvrijeme i jedna i druga momčad imale su nekoliko pokušaja, Liverpool uglavnom iz protunapada, ali unatoč trudu i zalaganju obiju momčadi, mreže su ,mirovale. U drugom poluvremenu sasvim druga priča, Liverpool je došao u vodstvo u 65. minuti preko Adama Lallane koji je sam sebi stvorio šansu i u konačnici postigao vodeći gol za Liverpool.
Nakon primljenog gola domaći su odlučno krenuli prema gostujućem golu, nanizali su nekoliko kvalitetnih prilika, ali do izjednačenja dolaze tek u završnoj fazi utakmice, u 81. minuti. Strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Jussie, koji je desetak minuta prije ušao u igru kao džoker s klupe.

U drugom susretu skupine Sion je odlično otvorio natjecanje pobjedom 2:1 protiv Rubina. Domaći su poveli već u 11. minuti preko Konatéa koji se nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja čišćenja gostujuće obrane domogao lopte i doveo domaće u vodstvo. Na 1:1 izjednačio je u 65. minuti Kanunnikov. Konačnih 2:1 svojim drugim golom na utakmici postavlja Konaté u 82. minuti.

U skupini C debitanti u Europskoj ligi, Gabala iz Azerbajdžana othrvala se renomiranijem protivniku i uzela bod PAOK-u. U drugoj utakmici Borussia iz Dortmunda na domaćem je terenu ubilježila tri boda protiv Krasnodara. Bila je šokantna završnica utakmice u kojoj je Park Joo Ho u zadnjoj minuti sudačke nadoknade postigao gol i osigurao sva tri boda domaćinu. Vodeći pogodak za goste u 12. minuti utakmice postigao je Mamaev, a u zadnjoj minuti prvog poluvremena domaći su uspjeli poravnati preko Matthiasa Gintera. Sve do posljednjih sekundi utakmice podjela bodova bio je najrealniji ishod, a onda se ukazao Park Joo Ho i bacio stadion u trans.

U skupinama D, E i F Europske lige viđeno je dosta pogodaka, a najvišu pobjedu upisao je Napoli koji je na svom stadionu nadigrao Club Brugge...
Skupina D

Napoli - Club Brugge 5:0
Napoli je na svom stadionu ugostio Club Brugge i nanio mu težak poraz čak 5:0. Belgijci su bili potpuno podređen protivnik, a susret je praktički riješen u prvih 25 minuta.
Manje od pola sata trebalo je Napoliju da stigne do prednosti 3:0 uz dva pogotka Mertensa i jedan Callejona te je Club Brugge brzo ušao u veliki minus.
Promjene gostima na odmoru i u ranoj fazi drugog dijela nisu pomogle, Napoli je stigao do još dva pogotka i preko Hamšika i Callejona potvrdio je visoku pobjedu.

Midtjylland - Legia 1:0
Do tri boda stigao je danski Midtjylland koji je ugostio varšavsku Legiju i slavio s 1:0. Do pobjede je stigao zahvaljujući autogolu i iako je Legia imala nekoliko lijepih prilika za pogodak.
Trenutak odluke dogodio se u 60. minuti kada je Kucharczyk pod pritiskom ugurao loptu u svoju mrežu i tako pomogao Dancima da s pobjedom krenu u natjecanje.

Skupina E

Viktoria Plzen - Dinamo Minsk 2:0
Viktoria je u Plzenu opravdala status favorita protiv Dinama iz Minska i odnijela je očekivane bodove. Slavila je s 2:0 i na dobar način započela s nastupom u Europskoj ligi.
Bio je dovoljan po jedan pogodak u svakom poluvremenu, prvo je Horava u 36. minuti pogodio za vodstvo domaćina, a svaku dvojbu otklonio je Petržela u 75. minuti.
Rapid Beč - Villarreal 2:1
Do velike pobjede došao je Rapid koji je u Beču s 2:1 bio bolji od Villarreala. Za razliku od Španjolaca, Rapid je svoje prilike iskoristio i na kraju slavio, a Matej Jelić ostao je ovaj put na klupi domaćina.
Villarreal je do prednosti došao na kraju prvog poluvremena kada je pogodak postigao Leo Baptistao, ali u 50. i 53. minuti Rapid radi preokret preko Schwaba i Hofmanna.
Skupina F

Groningen - Marseille 0:3
Marseille je imao vrlo loš ulazak u sezonu, ali dolaskom na klupu španjolskog stručnjaka Michela polako se diže i izgleda sve bolje. Potvrdio je to i slavljem kod Groningena 3:0.
Francuzi su do poluvremena stigli do vodstva 2:0 golovima N'Koudoua i Ocamposa, a Alessandrini je nakon sat vremena igre postavio konačnih 3:0.

Slovan Liberec - Braga 0:1
Hajdukov krvnik Slovan iz Libereca krenuo je domaćim porazom, a bolja je bila Braga. Portugalcima je bio dovoljan jedan pogodak u ravnopravnom susretu.
Pobjedu Bragi donio je Rafa u 60. minuti nakon čega je domaći trener pokušao izmjenama promijeniti situaciju na travnjaku, ali ostalo je 0:1.

Susretima u skupinama J, K i L okončano je prvo kolo Europske lige. Favoriti su manje-više uspješno odradili POSAO...
Skupina J

Tottenham - Qarabag 3:1
Unatoč ranom pogotku i hrabrom nastupu, Qarabag nije uspio doći do iznenađenja na White Hart Laneu. Tottenham je ipak slavio s 3:1 uz ključnu ulogu Korejca Sona Heung-Mina.
Engleze nije pokolebao rani pogodak gostiju, već u sedmoj minuti Richard Almeida realizirao je kazneni udarac, ali do odlaska na odmor Son s dva gola donosi Tottenhamu preokret. Azerbajdžanci su u nastavku susreta krenuli po iznenađenje, a susret je riješen u 86. minuti kada Lamela zabija za 3:1.

Anderlecht - Monaco 1:1
U vrlo dobrom susretu u Bruxellesu Anderlecht je imao veliku priliku za pobjedu protiv Monaca, ali nije izdržao. Belgijci su primili pogodak u završnici i Monaco odnosi bod.
Već u 11. minuti Anderlecht je poveo pogotkom Gilleta koji je iz blizine poslao loptu ispod ruke Subašića. Mario Pašalić igru je napustio na poluvremenu, zamijenio ga je Lacina Traore, a upravo on u 85. minuti poravnao je na 1:1.

Skupina K

Apoel - Schalke 0:3
Schalke je lakoćom odnio pobjedu s gostovanja kod Apoela kojeg je svladao s 3:0. Nijemci su bili dosta bolji protivnik i njihova pobjeda nije dolazila pod znak pitanja.
Da će Ciprani teško do pobjede, bilo je jasno već u prvom dijelu kada su Matip i Huntelaar zabili za 2:0, a sve je bilo jasno nakon novog gola Huntelaara u 71. minuti. Šest minuta kasnije domaćin je ostao i s igračem manje zbog isključenja De Vincentija.
Asteras - Sparta Prag 1:1
Pobjednika nije bilo u dvoboju između Asterasa i praške Sparte, susret je završen 1:1, a podjelom bodova mogu biti zadovoljne obje momčadi.
Već druga minuta donijela je šok za goste nakon što je Mazza zabio za vodstvo, no sjajni napadač gostiju David Lafata početkom drugog dijela poravnava na 1:1 što je bio konačan rezultat.
Skupina L

Athletic Bilbao - Augsburg 3:1
Zanimljiv dvoboj odigran je na San Mamesu gdje je Athletic Bilbao nadigrao momčad Augsburga i stigao do pobjede 3:1. Debitant u Europskoj ligi vodio je do početka drugog dijela, ali Baski su uspjeli doći do preokreta.
Hamit Altintop u 15. minuti doveo je Augsburg u vodstvo koje je držao sve do 55. minute kada Aritz Aduriz poravnava na 1:1. Deset minuta kasnije Aduriz svojim drugim golom donosi preokret da bi konačnih 3:1 postavio Susaeta.

Partizan - AZ Alkmaar 3:2
Najefikasnija utakmica u ove tri skupine odigrana je u Beogradu gdje je Partizan odlično otvorio nastup u skupini i svladao AZ Alkmaar s 3:2.
S dva gola Oumaroua Partizan je otišao na odmor s vodstvom 2:1, a jedini pogodak u prvom dijelu za goste je zabio Van der Linden. Od 78. minute AZ je imao otežan POSAO jer je ostao bez isključenog Huppertsa što Partizan koristi i preko Živkovića podiže na 3:1. Gosti su ublažili poraz duboko u sudačkoj nadoknadi pogotkom Henriksena.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

sreno partizane danas
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

hvala ti partizane , ako je nesto najmilije to je gazenje shvabe u sred njemacke...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

SRBI NAPRAVILI VELIKO IZNENAĐENJE U NJEMAČKOJ Partizan srušio Bundesligaša, kladioničari u potpunom bunilu

Image

AFP
Autor: Hina

U derbiju skupine J Europske lige Monaco i Tottenham su odigrali bez pobjednika 1-1, dok je Fiorentina u skupini I rutinski odradila gostovanje u Lisabonu pobijedivši Belenenses 4-0. U skupini L Partizan je iznenađujuće slavio u gostima kod Bundesligaša Augsburga 3-1.

Partizan je slavio dvama golovima Andrije Živkovića i autogolom Won Jia, a od 64. minute igrali su bez pocrvenjelog Aleksandra Šubića. Koliko je to iznenađenje bilo svjedoči dobro i koeficijent na kladionici na pobjedu Partizana - 6.00.

Spursi su u Kneževini poveli u 35. minuti golom Erika Lamele. Dele Alli je pucao, Danijel Subašić sjajno obranio, no Lamela je odbijanac pospremio u mrežu momčadi iz Kneževine. Monaco je uspio izjednačiti u 81. minuti, a strijelac je bio Stephan El Shaarawy na asistenciju Nabila Dirara. Subašić je branio za Monaco, a Mario Pašalić nije ulazio u igru.

U drugom susretu iz ove skupine Karabag je u Bakuu pobijedio Anderlecht 1-0 golom Richarda Almeide.

Na ljestvici skupine vodi Tottenham sa četiri boda, Karabag ima tri, Monaco dva, a Anderlecht jedan bod.

U skupini I Fiorentina je rutinski odradila gostovanje u Lisabonu kod Belenensesa pobijedivši 4-0. 'Viole' su povele u 18. minuti golom Federica Bernardeschija, a u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Khouma Babacar je povisio na 2-0. Treći gol za goste u 83. minuti je zabio bivši igrač zagrebačkog Dinama Tonel, ali u vlastitu mrežu, a uvjerljiv trijumf lidera Serie A potvrdio je Giuseppe Rossi u posljednjim trenucima susreta. Za Fiorentinu je Ante Rebić igrao do 81. minute, Milan Badelj je ušao u igru u 60. minuti, a Nikola Kalinić nije nastupio.

U drugom susretu iz skupine Basel je pobijedio Lech 2-0. Švicarci su slomili suparnika tek nakon što su ostali s igračem više. U 49. minuti je isključen Karol Linetty, a šest minuta kasnije Birkir Bjarnason dovodi domaćine u vodstvo. Basel je pobjedu potvrdio u 89. minuti golom Embola.

Na ljestvici vodi Basel sa šest bodova, Fiorentina ima tri boda, a Lech i Belenenses po jedan bod.

U skupini G Dnjipro je na gostovanju pobijedio Rosenborg 1-0. Pogodak odluke zabio je Jevhen Seleznjov u 80. minuti. Dvije minute prije gola domaći stoper Holmar Eyjolfsson je uzdrmao okvir gola. Ivan Tomečak je startao u momčadi Dnjipra i na terenu je proveo 72. minute. U drugom susretu iz skupine Lazio je bio bolji od St Etiennea 3-2.

Lazio i Dnjipro imaju po četiri boda, a Rosenborg i St Etienne po jedan bod.

U skupina H Lokomotiv je u Moskvi bez većih problema pobijedio albanski Skenderbeu 2-0 golovima Baye Niassea (35) i Aleksandera Samedova (73). Vedran Ćorluka je kao kapetan odigrao cijeli susret za moskovski sastav, a svih 90 minuta upisao je i Marko Radas za goste.

U drugom susretu Bešiktaš i Sporting su odigrali 1-1. Gosti su poveli u 16. minuti golom Bryana Ruiza, a izjednačio je Gokhan Tore (61).

Lokomotiv vodi sa šest bodova. Bešiktaš ima četiri, Sporting jedan, a albanski sastav je bez bodova.

Europska liga, 2. kolo:

SKUPINA G

Lazio - St Etienne 3-2

Rosenborg Trondheim - Dnipro Dnipropetrovsk 0-1

1. Lazio 2 1 1 0 4 3 4

2. Dnipro Dnipropetrovsk 2 1 1 0 2 1 4

3. St Etienne 2 0 1 1 4 5 1

4. Rosenborg Trondheim 2 0 1 1 2 3 1

SKUPINA H

Besiktas - Sporting Lisabon 1-1

Lokomotiv Moskva- Skenderbeu 2-0

1. Lokomotiv 2 2 0 0 5 1 6

2. Besiktas 2 1 1 0 2 1 4

3. Sporting 2 0 1 1 2 4 1

4. Skenderbeu 2 0 0 2 0 3 0

SKUPINA I

Belenenses -Fiorentina 0-4

FC Basel - Lech Poznan (Poland) 2-0

1. FC Basel 2 2 0 0 4 1 6

2. Fiorentina 2 1 0 1 5 2 3

3. Lech Poznan 2 0 1 1 0 2 1

4. Belenenses 2 0 1 1 0 4 1

SKUPINA J

Monaco - Tottenham Hotspur 1-1

Qarabag Agdam -Anderlecht 1-0

1. Tottenham Hotspur 2 1 1 0 4 2 4

2. Qarabag Agdam 2 1 0 1 2 3 3

3. Monaco 2 0 2 0 2 2 2

4. Anderlecht 2 0 1 1 1 2 1

SKUPINA K

Schalke 04 - Asteras Tripolis 4-0

Sparta Prag - APOEL Nicosia 2-0

1. Schalke 04 2 2 0 0 7 0 6

2. Sparta Pra 2 1 1 0 3 1 4

3. Asteras Tripolis 2 0 1 1 1 5 1

4. APOEL Nicosia 2 0 0 2 0 5 0

SKUPINA L

AZ Alkmaar - Athletic Bilbao 2-1

FC Augsburg - Partizan Beograd 1-3

1. Partizan Beograd 2 2 0 0 6 3 6

2. Athletic Bilbao 2 1 0 1 4 3 3

3. AZ Alkmaar 2 1 0 1 4 4 3

4. FC Augsburg 2 0 0 2 2 6 0
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Normalno da je Partizan pobedio jer ja nisam gledao tekmu, da sam gledao dobili bi u Nemackoj 5 komada...ovako sedeli u kafinici po koje pivo kad dolazi jedan Slovenac i kaze Partizan pobedio 3:1
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ja gledam i kad je muka al i kad se jebe shvaba :D.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:ja gledam i kad je muka al i kad se jebe shvaba :D.
Za koga navijas drugar?
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

dalmosu partizan je prezimio u evropi, cak i da izgubi 2-0 na jna... znas prosao je grupu onu u koju tvoj hajduk ne moze da se plasira ni u snovima a kamoli doceka prolece...

vjerovatno je do sarmi, sta ces seljacine... samo vi uzivajte sa sundjerima i mastajte dugo dugo, o pobjedama nad svabama i alkmarom u gostima...

evo doce i neka pojacanja u odbrani... ko zna mozda budemo dnjepar ove sezone ? do cetvrtfinala da dodju menjo bih mnogo titula...

dok mi budemo cekali evropske klubove ti gazi "inter" i sladi se... zapresic :D.

predlazem da se ukinete, stadion je odlican za neku opersku arenu... i onako su baletani na repertoaru...
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Bilo je to jedno tužno veče na Topčideru.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

KOMESAR wrote:Bilo je to jedno tužno veče na Topčideru.
Šta nisu prošli :sok

ja gledao demoliranje tottenhama protiv monaca :lupa
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

storm wrote:
KOMESAR wrote:Bilo je to jedno tužno veče na Topčideru.
Šta nisu prošli :sok

ja gledao demoliranje tottenhama protiv monaca :lupa
Jesu, ko bos po trnju! (1.3)
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

EUROPA LIGA

Image
Šok u Beogradu: Partizan u posljednjoj minuti primio gol koji ga izbacuje iz Europe

6. kolo EL
Fiorentina - Belenenses
Tottenham - Monaco
Partizan Augsburg
Piše: D.D.

Foto: Hina

OD 21 sat širom Europe igraju se utakmice posljednjeg, 6. kola Europa lige, nakon kojih će biti poznato koje će momčadi izboriti europsko proljeće.

Na terenu je nekoliko hrvatskih nogometaša i reprezentativaca, pa ćemo s posebnom pozornosti popratiti dvoboj između Kalinićeve i Badeljeve Fiorentine i portugalskog Belenensesa, Skenderbeua i Ćorlukinog Lokomotiva te derbi posljednjeg kola između Tottenhama i Pašalićevog Monaca.

Također, od zanimljivijih utakmica treba izdvojiti ogled između Partizana i Augsburga u Beogradu, a beogradski sastav u drugi krug vodi i remi.

FIORENTINA – BELENENSES 1:0

TOTTENHAM – MONACO 4:1

ANDERLECHT – QUARABAG 2:1

APOEL – SPARTA PRAG 1:3

ASTERAS – SCHALKE 0:4

BILBAO – ALKMAAR 2:2

DNJIPRO – ROSENBORG 3:0

LECH – BASEL 0:1

SKENDERBEU – LOKOMOTIV MOSKVA 0:3

SPORTING - BEŠIKTAŠ 3:1

ST ETIENNE - LAZIO 1:1
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1587 times
Been thanked: 1451 times

Post by Tokmak »

Partizan :888

bit će Europa league extra na proljeće,po meni nikad jača imena u ždrijebu:
Man. United,Leverkusen,Valencia,Sevilla,Liverpool,Lazio,Schalke,Tottenham,Napoli,Dortmund,Fiorentina,Fenerbahce,Porto...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

pammtim poraz od fljamurtarija

ovo veceras me je sahranilo

mene vise na stadionu gledat nece

ende
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

drugrankovic wrote:pammtim poraz od fljamurtarija

ende
Koji ste vi metiljavci....ovo je bilo teže ispasti nego proći :lud

ma šta neće.... sad si vruć :oo mentalitet
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

zloćko_tokmak wrote:
bit će Europa league extra na proljeće,po meni nikad jača imena u ždrijebu:
Man. United,Leverkusen,Valencia,Sevilla,Liverpool,Lazio,Schalke,Tottenham,Napoli,Dortmund,Fiorentina,Fenerbahce,Porto...
Ovo je glatko mogao biti champions league draw :lupa
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

storm wrote:
drugrankovic wrote:pammtim poraz od fljamurtarija

ende
Koji ste vi metiljavci....ovo je bilo teže ispasti nego proći :lud

ma šta neće.... sad si vruć :oo mentalitet
Zato se je on juče cijeli da,n uzaludno, radovao.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

cetiri suta shvaba, tri gola...

imali su pu stadion, prednost od 3-1 u prvom susretu...

niejsu morali pobjediti, mogli su izgubiti i 2-0... jedio je trebalo ne primiti kod kuce tri komada...

:grana

pick.e ! pick.e! obicne glibave picke.tine!
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

drugrankovic wrote:cetiri suta shvaba, tri gola...

imali su pu stadion, prednost od 3-1 u prvom susretu...

niejsu morali pobjediti, mogli su izgubiti i 2-0... jedio je trebalo ne primiti kod kuce tri komada...

:grana

pick.e ! pick.e! obicne glibave picke.tine!
Po kvalitetu Partizan ne zaostaje ni malo za slabašnom ekipom Ausburga.Razlika je jedino u glavama pojedinaca.
Žao mi je Rankoviću,a stvarno sam srcem navijao za njih.Ne očajavaj,biće još prilika!
Locked

Return to “Arhiva prvenstava”