Sarajevo

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2791 times
Been thanked: 8796 times
Status: Online

Re: Sarajevo

Post by Duminjo » 27 Aug 2025, 02:01

Nije mi se zurilo, nisam htio iz inata cisto da vidim sta i kako se radi dan poslije Festivala

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 27 Aug 2025, 02:01

Shadow wrote: 27 Aug 2025, 01:56 Koliko si cek'o mogo si i pjeske.
A duze cekam tebe za kafu :D.

Komshija
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Mood:
Has thanked: 129 times
Been thanked: 106 times
Status: Offline

Post by Komshija » 27 Aug 2025, 08:56

Pa ovo je jedan stand na zeljeznickoj gdje ti vidis 3?Znaju ispod biti i divlji taxisti bez firmi ali njih ne racunam.To ako govorimo o slici a ako pricamo o mapama iznad slike opet nisu jedan pored drugog ali blizu se moze reci da jesu.Mozda si se pogresno izrazio kad si rekao jedan pored drugog pa je tu doslo do nesporazuma.Ali opet ne treba upucivati teske rijeci jer svi mozemo pogrijesiti,moglo je i bez onoga lazes...

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 27 Aug 2025, 09:30

Komshija wrote: 27 Aug 2025, 08:56 Pa ovo je jedan stand na zeljeznickoj gdje ti vidis 3?Znaju ispod biti i divlji taxisti bez firmi ali njih ne racunam.To ako govorimo o slici a ako pricamo o mapama iznad slike opet nisu jedan pored drugog ali blizu se moze reci da jesu.Mozda si se pogresno izrazio kad si rekao jedan pored drugog pa je tu doslo do nesporazuma.Ali opet ne treba upucivati teske rijeci jer svi mozemo pogrijesiti,moglo je i bez onoga lazes...
Tri stadnda okolo prazna
Eto zamisli sada da si ispred banke. Sloga, Narodno i BBI.. jel Ista dalje od 200 metara? Nije
Jel to okolo? Jest.
Jel to centar grada? Jest..
Jesam pogrijesio? Nisam

Pa imaš za 500 metara opet gore kod katedrale tri standa u blizini.

Al jok, treba Samo vikad lazeeeššš

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9795 times
Been thanked: 9974 times

Post by Zana » 27 Aug 2025, 09:46

Duminjo wrote: 26 Aug 2025, 02:33 Veceras kod Ceke ceko Taxi, tramvaj, bus, avion, bilo šta od 22:00 do 22:50.

Poserem im se na sve organizacije i na sva ministarstva i na ovo divlje upravljanje gradom.

Gradom vladaju taxisti i sitni hostapleri. Gradski prijevoz ne postoji. Nista gradsko i drzavno ne postoji. Gradom vladaju mafija i sitni hostapleri, od Aerodroma do bascarsije...

Ne, bitno je pljuvati po Sarajevu. Zbog jednog malo dužeg čekanja prevoza. Moš mislit strahote
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 27 Aug 2025, 09:47

Kompletna tema je 90% pljuvanja po Sarajevu

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 27 Aug 2025, 09:47

Duminjo wrote: 27 Aug 2025, 09:30
Komshija wrote: 27 Aug 2025, 08:56 Pa ovo je jedan stand na zeljeznickoj gdje ti vidis 3?Znaju ispod biti i divlji taxisti bez firmi ali njih ne racunam.To ako govorimo o slici a ako pricamo o mapama iznad slike opet nisu jedan pored drugog ali blizu se moze reci da jesu.Mozda si se pogresno izrazio kad si rekao jedan pored drugog pa je tu doslo do nesporazuma.Ali opet ne treba upucivati teske rijeci jer svi mozemo pogrijesiti,moglo je i bez onoga lazes...
Tri stadnda okolo prazna
Eto zamisli sada da si ispred banke. Sloga, Narodno i BBI.. jel Ista dalje od 200 metara? Nije
Jel to okolo? Jest.
Jesam pogrijesio? Nisam

Ja, lažeš, eto šta je?

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 27 Aug 2025, 10:26

Mozes ti napisati i da sam ja svemirac, dinosaurus ili sta god hoces, nista promijeniti neces. A bogami ni mene ne dotice jer vidim mjesecima sta radiš samo te kulturno obilazim :D.

Šteta ce ti i dalje prati pare sa Taxi udruzenjem sve na štetu TEBE i tvojih sugradjana a ne na moju štetu.
Ne smiješ Taxi više zaustaviti na autobuskom prosirenju. Eto kakve budale ti vode Grad. Sami taxisti im jbu svima sve svakodnevno.
Ne smiješ sjesti u Taxi na aerodromu jer ce ti naplatiti 5 puta više od normalne cijene.
Ne smiješ uci u Taxi ako je kraca relacija..
Od svih Taxia u gradu, jedini regularan je crveni Taxi, imaš ostalih divljaka na stotine.

Et, ti napisi nekom nebitnom forumašu da laze i rijesen problem, sve ljepota i kamilica..

Komshija
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Mood:

Post by Komshija » 27 Aug 2025, 10:44

Duminjo wrote: 27 Aug 2025, 09:30
Tri stadnda okolo prazna
Jel to okolo? Jest.
Jesam pogrijesio? Nisam

Ma kontam ja tebe sta zelis da kazes generalno grad ko grad je sve blizu nije ovo london,pariz.....

Komshija
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Mood:

Post by Komshija » 27 Aug 2025, 10:46

Zana wrote: 27 Aug 2025, 09:47 Kompletna tema je 90% pljuvanja po Sarajevu
Nije kriv grad, grad ko grad je takav kakav je krivi su ljudi koji ulazu u njega,stvaraju losu sliku o njemu itd...
opet dolazimo do toga da pogresno izrazavanje je kljucna stvar...

Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 24506 times
Been thanked: 10648 times

Post by Nice » 27 Aug 2025, 10:48

Ovo što pišete da taksisti neće da dođu ako je kraća relaciju u pitanju je tačno, znam na primjeru svojih roditelja. Mama teško hoda i kad treba u Dom zdravlja moraju zamoliti komšije da ih odvezu jer taksisti nikad neće da dođu. Bilo koja firma da je u pitanju.

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2329 times
Been thanked: 5783 times

Post by Beni » 27 Aug 2025, 10:50

Duminjo wrote: 27 Aug 2025, 10:26 Mozes ti napisati i da sam ja svemirac, dinosaurus ili sta god hoces, nista promijeniti neces. A bogami ni mene ne dotice jer vidim mjesecima sta radiš samo te kulturno obilazim :D.

Šteta ce ti i dalje prati pare sa Taxi udruzenjem sve na štetu TEBE i tvojih sugradjana a ne na moju štetu.
Ne smiješ Taxi više zaustaviti na autobuskom prosirenju. Eto kakve budale ti vode Grad. Sami taxisti im jbu svima sve svakodnevno.
Ne smiješ sjesti u Taxi na aerodromu jer ce ti naplatiti 5 puta više od normalne cijene.
Od svih Taxia u gradu, jedini regularan je crveni Taxi, imaš ostalih divljaka na stotine.

Et, ti napisi nekom nebitnom forumašu da laze i rijesen problem, sve ljepota i kamilica..
Meni nedavno htio na standu aerodrom taxista naplatiti 25€ do Hrasnog i fino mu pokazem onaj istknuti cjenovnik lik me hladno odbio jer sam mu reko "da guzi arape a neme" isto sarajevo taxi al prolazi kroz onu kiss fly uze mi 15KM
Fuck you a friendly note to start the day

Komshija
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Mood:

Post by Komshija » 27 Aug 2025, 10:51

Nice wrote: 27 Aug 2025, 10:48 Ovo što pišete da taksisti neće da dođu ako je kraća relaciju u pitanju je tačno, znam na primjeru svojih roditelja. Mama teško hoda i kad treba u Dom zdravlja moraju zamoliti komšije da ih odvezu jer taksisti nikad neće da dođu. Bilo koja firma da je u pitanju.
Taksisti su vecinom bili posljednji sljam od ljudi ima ih dobrih ali jako malo vecinom je to ljudski odron ali taj odrod stvara losu sliku sto nama sto gostima....

Komshija
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Mood:

Post by Komshija » 27 Aug 2025, 10:56

Beni wrote: 27 Aug 2025, 10:50
Duminjo wrote: 27 Aug 2025, 10:26 Mozes ti napisati i da sam ja svemirac, dinosaurus ili sta god hoces, nista promijeniti neces. A bogami ni mene ne dotice jer vidim mjesecima sta radiš samo te kulturno obilazim :D.

Meni nedavno htio na standu aerodrom taxista naplatiti 25€ do Hrasnog i fino mu pokazem onaj istknuti cjenovnik lik me hladno odbio jer sam mu reko "da guzi arape a neme" isto sarajevo taxi al prolazi kroz onu kiss fly uze mi 15KM
Godinama je tako i niko nista da poduzme,uveli su neki bus koji ide skoro svaki pa sat prema gradu ali hajde ga cekaj...

Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 24506 times
Been thanked: 10648 times

Post by Nice » 27 Aug 2025, 10:58

Komshija wrote: 27 Aug 2025, 10:51
Nice wrote: 27 Aug 2025, 10:48 Ovo što pišete da taksisti neće da dođu ako je kraća relaciju u pitanju je tačno, znam na primjeru svojih roditelja. Mama teško hoda i kad treba u Dom zdravlja moraju zamoliti komšije da ih odvezu jer taksisti nikad neće da dođu. Bilo koja firma da je u pitanju.
Taksisti su vecinom bili posljednji sljam od ljudi ima ih dobrih ali jako malo vecinom je to ljudski odron ali taj odrod stvara losu sliku sto nama sto gostima....
Ružno je to naročito zbog starijih koji eto imaju nesreću da su tu u gradu, a ne mogu sami pješke npr. do doktora i slično

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

Post by Beni » 27 Aug 2025, 11:02

Komshija wrote: 27 Aug 2025, 10:56
Beni wrote: 27 Aug 2025, 10:50

Godinama je tako i niko nista da poduzme,uveli su neki bus koji ide skoro svaki pa sat prema gradu ali hajde ga cekaj...
I to je to sto ti kazes sto stvaraju losu sliku, kakav ja dojam da imam kao domacin grada a kamoli turista.
Mislim znam kakvi su debili taxisti na aerodromu al et pisaj ga.

Ja sam jednog tako naguzi s aerodroma nista nisam pito sam sjeo reko hrasno ta i ta ulica, doslinrece on meni cifru pretjeranu, a nije taksimetar upalio, upitam ja nkeg sta je s taximetrom..... Joj zaboravio ovo ono.... Kaze ja njemu i ja zaboravio novcanik i samo izadjem.

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 27 Aug 2025, 11:03

Jest, ne valjaju taksisti ko ljudi pa ne valja Sarajevo komplet

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 27 Aug 2025, 11:04

Hajte brate u nicuZe, svi :D.

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22837 times
Been thanked: 20932 times

Post by Masamune » 27 Aug 2025, 11:04

Beni wrote: 27 Aug 2025, 11:02
Komshija wrote: 27 Aug 2025, 10:56
I to je to sto ti kazes sto stvaraju losu sliku, kakav ja dojam da imam kao domacin grada a kamoli turista.
Mislim znam kakvi su debili taxisti na aerodromu al et pisaj ga.

Ja sam jednog tako naguzi s aerodroma nista nisam pito sam sjeo reko hrasno ta i ta ulica, doslinrece on meni cifru pretjeranu, a nije taksimetar upalio, upitam ja nkeg sta je s taximetrom..... Joj zaboravio ovo ono.... Kaze ja njemu i ja zaboravio novcanik i samo izadjem.
:D.

ti si grdosija nije ti ništa smio reći nakon toga :oo

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

Post by Beni » 27 Aug 2025, 11:08

Zana wrote: 27 Aug 2025, 11:03 Jest, ne valjaju taksisti ko ljudi pa ne valja Sarajevo komplet
Valja seher samo sto ima podosta debila :oo

Post Reply

Return to “BiH”