Sarajevo
Moderator: Krokodil Behko
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2791 times
- Been thanked: 8796 times
- Status: Online
Re: Sarajevo
Nije mi se zurilo, nisam htio iz inata cisto da vidim sta i kako se radi dan poslije Festivala
- Duminjo
- Urednik foruma

- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 106 times
- Status: Offline
Pa ovo je jedan stand na zeljeznickoj gdje ti vidis 3?Znaju ispod biti i divlji taxisti bez firmi ali njih ne racunam.To ako govorimo o slici a ako pricamo o mapama iznad slike opet nisu jedan pored drugog ali blizu se moze reci da jesu.Mozda si se pogresno izrazio kad si rekao jedan pored drugog pa je tu doslo do nesporazuma.Ali opet ne treba upucivati teske rijeci jer svi mozemo pogrijesiti,moglo je i bez onoga lazes...
- Duminjo
- Urednik foruma

Komshija wrote: 27 Aug 2025, 08:56 Pa ovo je jedan stand na zeljeznickoj gdje ti vidis 3?Znaju ispod biti i divlji taxisti bez firmi ali njih ne racunam.To ako govorimo o slici a ako pricamo o mapama iznad slike opet nisu jedan pored drugog ali blizu se moze reci da jesu.Mozda si se pogresno izrazio kad si rekao jedan pored drugog pa je tu doslo do nesporazuma.Ali opet ne treba upucivati teske rijeci jer svi mozemo pogrijesiti,moglo je i bez onoga lazes...
Eto zamisli sada da si ispred banke. Sloga, Narodno i BBI.. jel Ista dalje od 200 metara? NijeTri stadnda okolo prazna
Jel to okolo? Jest.
Jel to centar grada? Jest..
Jesam pogrijesio? Nisam
Pa imaš za 500 metara opet gore kod katedrale tri standa u blizini.
Al jok, treba Samo vikad lazeeeššš
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9795 times
- Been thanked: 9974 times
Duminjo wrote: 26 Aug 2025, 02:33 Veceras kod Ceke ceko Taxi, tramvaj, bus, avion, bilo šta od 22:00 do 22:50.
Poserem im se na sve organizacije i na sva ministarstva i na ovo divlje upravljanje gradom.
Gradom vladaju taxisti i sitni hostapleri. Gradski prijevoz ne postoji. Nista gradsko i drzavno ne postoji. Gradom vladaju mafija i sitni hostapleri, od Aerodroma do bascarsije...
Ne, bitno je pljuvati po Sarajevu. Zbog jednog malo dužeg čekanja prevoza. Moš mislit strahote
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Zana
- Gospođetina

Kompletna tema je 90% pljuvanja po Sarajevu
- Zana
- Gospođetina

Duminjo wrote: 27 Aug 2025, 09:30Komshija wrote: 27 Aug 2025, 08:56 Pa ovo je jedan stand na zeljeznickoj gdje ti vidis 3?Znaju ispod biti i divlji taxisti bez firmi ali njih ne racunam.To ako govorimo o slici a ako pricamo o mapama iznad slike opet nisu jedan pored drugog ali blizu se moze reci da jesu.Mozda si se pogresno izrazio kad si rekao jedan pored drugog pa je tu doslo do nesporazuma.Ali opet ne treba upucivati teske rijeci jer svi mozemo pogrijesiti,moglo je i bez onoga lazes...Eto zamisli sada da si ispred banke. Sloga, Narodno i BBI.. jel Ista dalje od 200 metara? NijeTri stadnda okolo prazna
Jel to okolo? Jest.
Jesam pogrijesio? Nisam
Ja, lažeš, eto šta je?
- Duminjo
- Urednik foruma

Mozes ti napisati i da sam ja svemirac, dinosaurus ili sta god hoces, nista promijeniti neces. A bogami ni mene ne dotice jer vidim mjesecima sta radiš samo te kulturno obilazim
Šteta ce ti i dalje prati pare sa Taxi udruzenjem sve na štetu TEBE i tvojih sugradjana a ne na moju štetu.
Ne smiješ Taxi više zaustaviti na autobuskom prosirenju. Eto kakve budale ti vode Grad. Sami taxisti im jbu svima sve svakodnevno.
Ne smiješ sjesti u Taxi na aerodromu jer ce ti naplatiti 5 puta više od normalne cijene.
Ne smiješ uci u Taxi ako je kraca relacija..
Od svih Taxia u gradu, jedini regularan je crveni Taxi, imaš ostalih divljaka na stotine.
Et, ti napisi nekom nebitnom forumašu da laze i rijesen problem, sve ljepota i kamilica..
Šteta ce ti i dalje prati pare sa Taxi udruzenjem sve na štetu TEBE i tvojih sugradjana a ne na moju štetu.
Ne smiješ Taxi više zaustaviti na autobuskom prosirenju. Eto kakve budale ti vode Grad. Sami taxisti im jbu svima sve svakodnevno.
Ne smiješ sjesti u Taxi na aerodromu jer ce ti naplatiti 5 puta više od normalne cijene.
Od svih Taxia u gradu, jedini regularan je crveni Taxi, imaš ostalih divljaka na stotine.
Et, ti napisi nekom nebitnom forumašu da laze i rijesen problem, sve ljepota i kamilica..
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
Ma kontam ja tebe sta zelis da kazes generalno grad ko grad je sve blizu nije ovo london,pariz.....Duminjo wrote: 27 Aug 2025, 09:30Komshija wrote: 27 Aug 2025, 08:56 Pa ovo je jedan stand na zeljeznickoj gdje ti vidis 3?Znaju ispod biti i divlji taxisti bez firmi ali njih ne racunam.To ako govorimo o slici a ako pricamo o mapama iznad slike opet nisu jedan pored drugog ali blizu se moze reci da jesu.Mozda si se pogresno izrazio kad si rekao jedan pored drugog pa je tu doslo do nesporazuma.Ali opet ne treba upucivati teske rijeci jer svi mozemo pogrijesiti,moglo je i bez onoga lazes...Eto zamisli sada da si ispred banke. Sloga, Narodno i BBI.. jel Ista dalje od 200 metara? NijeTri stadnda okolo prazna
Jel to okolo? Jest.
Jesam pogrijesio? Nisam
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
Nije kriv grad, grad ko grad je takav kakav je krivi su ljudi koji ulazu u njega,stvaraju losu sliku o njemu itd...
opet dolazimo do toga da pogresno izrazavanje je kljucna stvar...
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 24506 times
- Been thanked: 10648 times
Ovo što pišete da taksisti neće da dođu ako je kraća relaciju u pitanju je tačno, znam na primjeru svojih roditelja. Mama teško hoda i kad treba u Dom zdravlja moraju zamoliti komšije da ih odvezu jer taksisti nikad neće da dođu. Bilo koja firma da je u pitanju.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2329 times
- Been thanked: 5783 times
Meni nedavno htio na standu aerodrom taxista naplatiti 25€ do Hrasnog i fino mu pokazem onaj istknuti cjenovnik lik me hladno odbio jer sam mu reko "da guzi arape a neme" isto sarajevo taxi al prolazi kroz onu kiss fly uze mi 15KMDuminjo wrote: 27 Aug 2025, 10:26 Mozes ti napisati i da sam ja svemirac, dinosaurus ili sta god hoces, nista promijeniti neces. A bogami ni mene ne dotice jer vidim mjesecima sta radiš samo te kulturno obilazim![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
Taksisti su vecinom bili posljednji sljam od ljudi ima ih dobrih ali jako malo vecinom je to ljudski odron ali taj odrod stvara losu sliku sto nama sto gostima....Nice wrote: 27 Aug 2025, 10:48 Ovo što pišete da taksisti neće da dođu ako je kraća relaciju u pitanju je tačno, znam na primjeru svojih roditelja. Mama teško hoda i kad treba u Dom zdravlja moraju zamoliti komšije da ih odvezu jer taksisti nikad neće da dođu. Bilo koja firma da je u pitanju.
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
Godinama je tako i niko nista da poduzme,uveli su neki bus koji ide skoro svaki pa sat prema gradu ali hajde ga cekaj...Beni wrote: 27 Aug 2025, 10:50Meni nedavno htio na standu aerodrom taxista naplatiti 25€ do Hrasnog i fino mu pokazem onaj istknuti cjenovnik lik me hladno odbio jer sam mu reko "da guzi arape a neme" isto sarajevo taxi al prolazi kroz onu kiss fly uze mi 15KMDuminjo wrote: 27 Aug 2025, 10:26 Mozes ti napisati i da sam ja svemirac, dinosaurus ili sta god hoces, nista promijeniti neces. A bogami ni mene ne dotice jer vidim mjesecima sta radiš samo te kulturno obilazim![]()
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 24506 times
- Been thanked: 10648 times
Ružno je to naročito zbog starijih koji eto imaju nesreću da su tu u gradu, a ne mogu sami pješke npr. do doktora i sličnoKomshija wrote: 27 Aug 2025, 10:51Taksisti su vecinom bili posljednji sljam od ljudi ima ih dobrih ali jako malo vecinom je to ljudski odron ali taj odrod stvara losu sliku sto nama sto gostima....Nice wrote: 27 Aug 2025, 10:48 Ovo što pišete da taksisti neće da dođu ako je kraća relaciju u pitanju je tačno, znam na primjeru svojih roditelja. Mama teško hoda i kad treba u Dom zdravlja moraju zamoliti komšije da ih odvezu jer taksisti nikad neće da dođu. Bilo koja firma da je u pitanju.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
I to je to sto ti kazes sto stvaraju losu sliku, kakav ja dojam da imam kao domacin grada a kamoli turista.Komshija wrote: 27 Aug 2025, 10:56Godinama je tako i niko nista da poduzme,uveli su neki bus koji ide skoro svaki pa sat prema gradu ali hajde ga cekaj...Beni wrote: 27 Aug 2025, 10:50
Meni nedavno htio na standu aerodrom taxista naplatiti 25€ do Hrasnog i fino mu pokazem onaj istknuti cjenovnik lik me hladno odbio jer sam mu reko "da guzi arape a neme" isto sarajevo taxi al prolazi kroz onu kiss fly uze mi 15KM
Mislim znam kakvi su debili taxisti na aerodromu al et pisaj ga.
Ja sam jednog tako naguzi s aerodroma nista nisam pito sam sjeo reko hrasno ta i ta ulica, doslinrece on meni cifru pretjeranu, a nije taksimetar upalio, upitam ja nkeg sta je s taximetrom..... Joj zaboravio ovo ono.... Kaze ja njemu i ja zaboravio novcanik i samo izadjem.
Fuck you a friendly note to start the day
- Zana
- Gospođetina

Jest, ne valjaju taksisti ko ljudi pa ne valja Sarajevo komplet
- Zana
- Gospođetina

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22837 times
- Been thanked: 20932 times
Beni wrote: 27 Aug 2025, 11:02I to je to sto ti kazes sto stvaraju losu sliku, kakav ja dojam da imam kao domacin grada a kamoli turista.Komshija wrote: 27 Aug 2025, 10:56
Godinama je tako i niko nista da poduzme,uveli su neki bus koji ide skoro svaki pa sat prema gradu ali hajde ga cekaj...
Mislim znam kakvi su debili taxisti na aerodromu al et pisaj ga.
Ja sam jednog tako naguzi s aerodroma nista nisam pito sam sjeo reko hrasno ta i ta ulica, doslinrece on meni cifru pretjeranu, a nije taksimetar upalio, upitam ja nkeg sta je s taximetrom..... Joj zaboravio ovo ono.... Kaze ja njemu i ja zaboravio novcanik i samo izadjem.
ti si grdosija nije ti ništa smio reći nakon toga
- Beni
- Fuck you

- Mood: