Nisi upalio svjetlo u podrumu,a sunjalice koje imas ne odaju te...greeneyes wrote:Pa đe'š mene izostaviti ccc.![]()
Šta ima Sannčiko? Kakvi smo?
Skitam ovih dana,a to namjeravam i nastaviti...
Moderator: VIP
Nisi upalio svjetlo u podrumu,a sunjalice koje imas ne odaju te...greeneyes wrote:Pa đe'š mene izostaviti ccc.![]()
Šta ima Sannčiko? Kakvi smo?

Šut', skrivam se..sann wrote:Nisi upalio svjetlo u podrumu,a sunjalice koje imas ne odaju te...greeneyes wrote:Pa đe'š mene izostaviti ccc.![]()
Šta ima Sannčiko? Kakvi smo?![]()
Skitam ovih dana,a to namjeravam i nastaviti...

đe je ta njiva, more li malo detajlnijegreeneyes wrote:Bujrum.komunist wrote:eto mene za 5 minuta ispod šljive na sred njivegreeneyes wrote:Nisam, druGe moj. Evo za koji minut ću pristaviti kafu, pa bujrum ako si za.komunist wrote:Đe's ba zeleni, jes popio kaHvu

grinz, ubih se desetkom s ogromnom porcijom luka i trazio jos dodatna. gdje se curice da vam ljubnemgreeneyes wrote:Jesam se najeo, elhamdulilah.

Da nisam jeo krompirušu, sad bih balio za tom desetkom, al' pošto je krompiruša vrhunac kulinarstva..Konsultant wrote:grinz, ubih se desetkom s ogromnom porcijom luka i trazio jos dodatna. gdje se curice da vam ljubnemgreeneyes wrote:Jesam se najeo, elhamdulilah.![]()
VolEš ti krompirušu, druGe moj? Nemoj me samo razočarati..Jonas wrote:greeneyes wrote:Jesam se najeo, elhamdulilah.

Konsultant wrote:od vamo djevojko ljepojko![]()

Volim pitu krompirušu, inače nije moje omiljeno jelo! Već dugo je nisam jeo.greeneyes wrote:Da nisam jeo krompirušu, sad bih balio za tom desetkom, al' pošto je krompiruša vrhunac kulinarstva..Konsultant wrote:grinz, ubih se desetkom s ogromnom porcijom luka i trazio jos dodatna. gdje se curice da vam ljubnemgreeneyes wrote:Jesam se najeo, elhamdulilah.![]()
![]()
![]()
VolEš ti krompirušu, druGe moj? Nemoj me samo razočarati..Jonas wrote:greeneyes wrote:Jesam se najeo, elhamdulilah.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests