Opet brkas loncice, nije Turska Bosna.
Jest poslo osmanlije pa opet umro u Istanbulu.
Turska nije Osmansko carstvo.
Moderator: Krokodil Behko

Mi smo za Tursku zapad... 5 godina robije sto je drkala sipku wtf!Mutevelija wrote: 30 Aug 2025, 22:58Opet brkas loncice, nije Turska Bosna.

Bravo evo 5 iz Geografije.Brcak wrote: 31 Aug 2025, 21:06Mi smo za Tursku zapad... 5 godina robije sto je drkala sipku wtf!Mutevelija wrote: 30 Aug 2025, 22:58

Cool story bro!

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Za Hrvatsku znam, ne ides u zatvor..Remzudin wrote: 02 Sep 2025, 07:01 Neka je kaznu,trebala je prvo mucniti tikvom beno jedna.
Sta bi bilo da je jedna Turkinja takav ples izvrsila na jednoj srpskoj ili hrvatskoj zastavi ?

I jarbol je bajrak.Matan wrote: 02 Sep 2025, 19:24Za Hrvatsku znam, ne ides u zatvor..Remzudin wrote: 02 Sep 2025, 07:01 Neka je kaznu,trebala je prvo mucniti tikvom beno jedna.
Sta bi bilo da je jedna Turkinja takav ples izvrsila na jednoj srpskoj ili hrvatskoj zastavi ?
samo te protjera iz drzave..
ali ako skrnavis zastavu..
ali ova cura nije pipnula zastavu, samo se jednom obrnula oko jarbola..

ooo janje moje mogao sam ja i gori naslov napisati, zanima li te? Dosta vulgarnijiZanki wrote: 01 Sep 2025, 09:28 Jedva čekam da prestanete pisati na ovoj temi
I da ne gledam više ovaj naslov
hvala

Glupost je neuništivaMutevelija wrote: 02 Sep 2025, 22:30ooo janje moje mogao sam ja i gori naslov napisati, zanima li te? Dosta vulgarnijiZanki wrote: 01 Sep 2025, 09:28 Jedva čekam da prestanete pisati na ovoj temi
I da ne gledam više ovaj naslov
hvala![]()