Nisam
Ja samo ove kupujem
picture uploaderA probati ću ove iz lidla sigurno
Tnx prio
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

svaki dan cu izabrati od vas sa pdf kuhanje prije bilo kojeg michelinskog sefa ...vasar tastine i preseravanje je nacin na koji vidim michelinske sefove dok pripremaju pjenu od tune na lovorom listu i cuni od rijetkog majmuna..Morgen wrote: 05 Sep 2025, 12:09 Gledam i ne verujem
7??? A 10 je mišelin??
Evo ja sebi dajem 4,5 eventualno 5
Morala sam da ubacim, sorry

količina ulizivanjaironman wrote: 05 Sep 2025, 12:25svaki dan cu izabrati od vas sa pdf kuhanje prije bilo kojeg michelinskog sefa ...vasar tastine i preseravanje je nacin na koji vidim michelinske sefove dok pripremaju pjenu od tune na lovorom listu i cuni od rijetkog majmuna..Morgen wrote: 05 Sep 2025, 12:09 Gledam i ne verujem
7??? A 10 je mišelin??

Pa nase je svakodnevnica, i ne mozemo da se poredimo sa mišelinima…skroz druga kategorija…ironman wrote: 05 Sep 2025, 12:25svaki dan cu izabrati od vas sa pdf kuhanje prije bilo kojeg michelinskog sefa ...vasar tastine i preseravanje je nacin na koji vidim michelinske sefove dok pripremaju pjenu od tune na lovorom listu i cuni od rijetkog majmuna..Morgen wrote: 05 Sep 2025, 12:09 Gledam i ne verujem
7??? A 10 je mišelin??