Od konkurenata ne očekujfruit wrote:Hvala svima na ovolikim Čestitkama što sam preozeo vodstvo,
Stvarno ste me ganuli ...osjecam se kao Amel Tuka posile dijamantske lige...
evo ja čestitam
strpljivo i bez previše rupa
Od konkurenata ne očekujfruit wrote:Hvala svima na ovolikim Čestitkama što sam preozeo vodstvo,
Stvarno ste me ganuli ...osjecam se kao Amel Tuka posile dijamantske lige...

Hvala..malo se šalim....znam da je to samo do sledecih parova....ali priznajem..lijepo je biti na vrhu...Mala_Mu wrote:Cestitke fruit

zloćko_tokmak wrote:dapače,želja će ti biti ispunjenaLedena wrote:Tokmake jos sam u igri..
volim ja da ti mene ganjas![]()
inače,lijepo je vidjeti prvu trojku u jednom bodu...moja taktika je da napravim najveći skok u jednoj rundi:sa četvrtog na prvo mjesto...

kad ti ne odigraš,nisam ni ja u vinkluLedena wrote:Opet nisam odigrala

Ja se tebi čudimLedena wrote:A jes me stid

I ja tako, samo raspalim po osjećaju i bude najbolje....kad gledam tablice i prošle rezultate, žestoko promašim uglavnomMaja wrote:Najbolja sam kad igram po intuiciji a pojma nemam ko sta.

Pisao sam ja prije o tome, to pogotovo važi za lipši pol. Imaju toliku dobru intuiciju da im nerijetko pomaže i u igrama na sreću. Ja se sjećam onomad-ja pratim i znam sve moguće o svim klubovima, a moja sestra zna par jačih klubova i to je to. I opet prije ona dobije na kladi nego li ja.Maja wrote:Najbolja sam kad igram po intuiciji a pojma nemam ko sta.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests