PREMIERSHIP/CHAMPIONSHIP
Re: Engleska premier liga
Prestrašno .....mislim da "special one" može polako pakirati.....eto i Benitez visi u Realu....mjesto ga čekamojper wrote:Na dobrom su putu
Habibti, ya nour el - ain... 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Neću....sve se mislim, eksplodirati će mamlazi, a ništa od njihMala_Mu wrote:Zasto ih ne stavi na kladionicu?
Na njima jedino osvajam bodove
Eto i WHUFC sam maknuo....da me ne optužujete više
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Sad će se u zimskom prelaznom roku pojačati i ako i tada ne uspiju izboriti top 6, onda tu nešto plaho smrdi. 
Samo sabura
Kao nisu jaki do sad bili.... 
smrdi, otišla je kemije ekipe.....ja se ne mogu oteti dojmu, da je sve krenulo svađom, pa otkazom one doktorice, fizioterapeutice, što li je bila.....
mislim da ono nije bila samo "svađa" ....kuiš, ne
smrdi, otišla je kemije ekipe.....ja se ne mogu oteti dojmu, da je sve krenulo svađom, pa otkazom one doktorice, fizioterapeutice, što li je bila.....
mislim da ono nije bila samo "svađa" ....kuiš, ne
- greeneyes
- Hadžija

Ma ima tu i škarta, ali opet se njihovo stanište u top4 nikad ne bi trebalo dovesti u pitanje-kao što se sad dovelo.
Da, ima tu neke zavrzlame, a ima i do stila koji fura Mourinho. Prvom Hazardu, najboljem igraču Čelzija ne paše ovakav stil, a i Fabregas se tu nekako pogubio. Sad se evo i Costa prkosi Mourinhu. Možda je to na kratak period išlo, al' sad ne ide. Ono, ovo su samo pretpostavke..
Da, ima tu neke zavrzlame, a ima i do stila koji fura Mourinho. Prvom Hazardu, najboljem igraču Čelzija ne paše ovakav stil, a i Fabregas se tu nekako pogubio. Sad se evo i Costa prkosi Mourinhu. Možda je to na kratak period išlo, al' sad ne ide. Ono, ovo su samo pretpostavke..
Samo sabura
Pa pitam se....jer taj skup igrača i sa mnom u prvih 11, mora demolirati jedan Bournemouth 
- greeneyes
- Hadžija

Baš. Taman kad bih ja igrao ofanzivnog veznog morao bi jedan Bournemouth pasti. 
Samo sabura
Ma nema tu kemije, tj smrdi na svađu ili bojkot igrača prema treneru.
Prošle sezone ova momčad je mljela sve pred sobom. Nije da ne mogu, već kao da ne žele.
Prošle sezone ova momčad je mljela sve pred sobom. Nije da ne mogu, već kao da ne žele.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10001 times
- Been thanked: 11890 times
- Status: Online
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10001 times
- Been thanked: 11890 times
- Status: Online
KOMESAR wrote:Prije bi se reklo da napada blato?Krokodil Behko wrote:Chelsea napada zlato
Chelsea osvaja, na proljeće. Miriše da će tako biti.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Daj bože da opstane kao tim? Samo Juventus može, iz ničega,napasti zlato.Krokodil Behko wrote:KOMESAR wrote:Prije bi se reklo da napada blato?Krokodil Behko wrote:Chelsea napada zlato
Chelsea osvaja, na proljeće. Miriše da će tako biti.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Arsenal se Giroudovim 50. golom u Premiershipu probio na vrh, a Villu zakucao još dublje na dno
Premier League, 16. kolo:
Aston Villa - Arsenal 0:2
Giroud je postigao 50. prvenstveni gol
Piše: Z.A.

Foto: Getty Images / Guliver Images
ARSENAL je za samo pola sata riješio gostovanje kod Aston Ville u 16. kolu i golovima Girouda iz penala u 8. i Ramseya u 38. minuti došao do pobjede 2:0, kojom je zauzeo prvo mjesto Premier League.
Kod inače očajne Ville (šest bodova i samo jedna pobjeda do sada za uvjerljivo zadnje mjesto) posebno katastrofalan bio je Hutton. Škotski desni bek izgubio je bezbroj lopti i duela, a u 8. minuti srušio je Walcotta i tako omogućio veliki golgeterski uspjeh Giroudu.
Često i s pravom osporavni Francuz, nakon tri i pol godine u Arsenalu konačno je krajem jeseni odlučio ušutkati kritičare, jer ušao je u društvo najvećih njegovih sunarodnjaka Gunnersa (Henrya, Piresa) nakon što je iz spomenutog jedanaesterca postigao 50. prvenstveni gol u Premier League, kao tek sedmi igrač Arsenala kojem je to uspjelo.
Giroud je prije nove godine već postigao čak 14 golova u svim natjecanjima, a ovaj uspjeh ostvario je par dana nakon što je s tri gola za pobjedu kod Olympiakosa, spasio Arsenal i omogućio mu prolazak skupine Lige prvaka. Giroud je posebno raspoložen na gostovanjima, jer nakon Pireja, zabio je i u Birminghamu, za učinak od devet golova na devet zadnjih gostujućih utakmica.
Nije čudno da je do 50 golova u Premiershipu došao protiv kluba kojem je zabio na pet zadnjih utakmica Arsenala i Ville.
Premier League, 16. kolo:
Aston Villa - Arsenal 0:2
Giroud je postigao 50. prvenstveni gol
Piše: Z.A.

Foto: Getty Images / Guliver Images
ARSENAL je za samo pola sata riješio gostovanje kod Aston Ville u 16. kolu i golovima Girouda iz penala u 8. i Ramseya u 38. minuti došao do pobjede 2:0, kojom je zauzeo prvo mjesto Premier League.
Kod inače očajne Ville (šest bodova i samo jedna pobjeda do sada za uvjerljivo zadnje mjesto) posebno katastrofalan bio je Hutton. Škotski desni bek izgubio je bezbroj lopti i duela, a u 8. minuti srušio je Walcotta i tako omogućio veliki golgeterski uspjeh Giroudu.
Često i s pravom osporavni Francuz, nakon tri i pol godine u Arsenalu konačno je krajem jeseni odlučio ušutkati kritičare, jer ušao je u društvo najvećih njegovih sunarodnjaka Gunnersa (Henrya, Piresa) nakon što je iz spomenutog jedanaesterca postigao 50. prvenstveni gol u Premier League, kao tek sedmi igrač Arsenala kojem je to uspjelo.
Giroud je prije nove godine već postigao čak 14 golova u svim natjecanjima, a ovaj uspjeh ostvario je par dana nakon što je s tri gola za pobjedu kod Olympiakosa, spasio Arsenal i omogućio mu prolazak skupine Lige prvaka. Giroud je posebno raspoložen na gostovanjima, jer nakon Pireja, zabio je i u Birminghamu, za učinak od devet golova na devet zadnjih gostujućih utakmica.
Nije čudno da je do 50 golova u Premiershipu došao protiv kluba kojem je zabio na pet zadnjih utakmica Arsenala i Ville.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Mahrez Riyiad, Jamie Vardy i Ngolo Kante su fudbaleri koji su nositelji igre u Leicesteru, a oni su i sinoć pokazali da od njih ovisi igra Lisica.
Prva dvojica su postigli golove, treći je bio fantastičan na sredini terena protiv prvaka Chelseaja u pobjedi od 2: 1. Zanimljiv je podatak za njih trojicu kada se radi o klubovima za koje su nastupali prije samo 4 godine.
Riyiad Mahrez - rezerve La Havre u Francuskoj
Jamie Vardy - Halifax Town
Ngolo Kante - igrao u osmoj ligi Francuske
Prva dvojica su postigli golove, treći je bio fantastičan na sredini terena protiv prvaka Chelseaja u pobjedi od 2: 1. Zanimljiv je podatak za njih trojicu kada se radi o klubovima za koje su nastupali prije samo 4 godine.
Riyiad Mahrez - rezerve La Havre u Francuskoj
Jamie Vardy - Halifax Town
Ngolo Kante - igrao u osmoj ligi Francuske
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Teško je naći dovoljno jake epitete za ono što rade fudbaleri Lestera ove sezone.
Ranijeri tvdi: Rijad Mahrez i Džejmi Vardi neće otići i ne postoji ta cijena koja bi ih kupila.
Ranijeri tvdi: Rijad Mahrez i Džejmi Vardi neće otići i ne postoji ta cijena koja bi ih kupila.
Mislim da će ih teško zadržat, iako realno, igrači bi trebali imat sluha i shvatit da imaju povijesnu šansu napravit nešto što jako, jako veliko. Ali sad ti znaj kakvi su u glavi.KOMESAR wrote:Teško je naći dovoljno jake epitete za ono što rade fudbaleri Lestera ove sezone.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Vjerovatno su svjesni da nigdje neće biti tako jaki i ubitačni kao u Lesteru. Veliki klubovi će ih kupiti, kao što je Zvezda nekad kupovala, da oslabe protivnika.mojper wrote:Mislim da će ih teško zadržat, iako realno, igrači bi trebali imat sluha i shvatit da imaju povijesnu šansu napravit nešto što jako, jako veliko. Ali sad ti znaj kakvi su u glavi.KOMESAR wrote:Teško je naći dovoljno jake epitete za ono što rade fudbaleri Lestera ove sezone.