I ružni mogu biti privlačni
Moderator: spacebound
Re: I ružni mogu biti privlačni
Podrinjac...ne prenemaži se ..ti to oćeš da mi kažemo da jesi privlačan , A???!!! Pa da ti nama nisi privlačan, ne bi mi s tobom ni pričali...kontaš ..Podrinjac wrote:ja sam ružan, ali nisam privlačan.
Mislim da nekim ljudima nažalost jest jako bitan nečiji izgled.Meni nije ..hm, nije ali...izraz lica i sve geste su ipak odraz karaktera...crte lica migu biti gotovo savršene ali osoba mi može biti ipak vrlo odbojna...neprivlačna....zapravo privući malo moje pažnje na takvu hladnoću i odbojnost..a jesam ga zavzlamila

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

..pa nije tema o ružnoći karakterna osobina... 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Naravno.. evo ja... skoro svima se gadim al opet privucem
ima nesto slako u mom ruzilu 

Biba wrote:e sad sam zbunjena malo...Imo moj tata curu, ma upoznali se u mraku.On kresnio upaljacem i...pogledo curu...u sebi pomislio -A bogu ti majkina, Ilija, sta je ovo
...Slago curi da mu je nestalo cigara...i pobjego...

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Hoces reci da pricamo s njim iz pozude...Biba wrote:Podrinjac...ne prenemaži se ..ti to oćeš da mi kažemo da jesi privlačan , A???!!! Pa da ti nama nisi privlačan, ne bi mi s tobom ni pričali...kontaš ..Podrinjac wrote:ja sam ružan, ali nisam privlačan.
Mislim da nekim ljudima nažalost jest jako bitan nečiji izgled.Meni nije ..hm, nije ali...izraz lica i sve geste su ipak odraz karaktera...crte lica migu biti gotovo savršene ali osoba mi može biti ipak vrlo odbojna...neprivlačna....zapravo privući malo moje pažnje na takvu hladnoću i odbojnost..a jesam ga zavzlamila![]()

Question everything.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
Eto, forumaši. Ako vas forumsko pučantsvo izbejgava znajte da ste ružni. 

Samo sabura
greeneyes wrote:Eto, forumaši. Ako vas forumsko pučantsvo izbejgava znajte da ste ružni.

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- greeneyes
- Hadžija
Vi'š kako mene ne izbjegavaju, šta vam to govori?sann wrote:greeneyes wrote:Eto, forumaši. Ako vas forumsko pučantsvo izbejgava znajte da ste ružni.

Samo sabura
Mislim da je izgled najmanje bitan...
Ponekad nas netko privlaci a ni ne znam zbog cega..
Sto se tice izgleda..Npr. M. Aleksic..sve ruzno, male oci, velik nos....itd..a kad si ga pogledao i poslusao - lep covek i vrlo privlacan
Ponekad nas netko privlaci a ni ne znam zbog cega..
Sto se tice izgleda..Npr. M. Aleksic..sve ruzno, male oci, velik nos....itd..a kad si ga pogledao i poslusao - lep covek i vrlo privlacan

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Joj kakvu sam ja danas trebu vidio znaci bomba al kad se okrenu i kad sam vidio nos samo okret 180 stepeni
🐽
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4970 times
- Been thanked: 6807 times
Naravno da mogu. Imaju onu car i privlacnost koju lijepi mogu samo sanjati. 

Svijest ima sidrište.
- greeneyes
- Hadžija
Bla, bla, bla.inasab wrote:Naravno da mogu. Imaju onu car i privlacnost koju lijepi mogu samo sanjati.

Samo sabura
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4970 times
- Been thanked: 6807 times
Na prvi pogled oko hoce svoje naravno... "ali od toga se ne zivi". Ipak ako tu blistavu ljepotu ne prislonis i uz puno ostalog, uzaludno je. To je kao imati pistolj a ne znati pucati.greeneyes wrote:Bla, bla, bla.inasab wrote:Naravno da mogu. Imaju onu car i privlacnost koju lijepi mogu samo sanjati.![]()

Manje lijepi inace imaju svoj sarm pa neka govori ko sta hoce.

Svijest ima sidrište.
- greeneyes
- Hadžija
Ma šalim se ja.
I sam imam dojam da su "ružni" il' da korisitmo izraz manje lijepi ljudi nekako opušteniji, duhovitiji. Sad da l' nas je Bog stvorio takve i izjednačio nas na neki način, tj. nekima dao ljepotu s nešto manjom dozom humora, a nekima nešto manje ljepote s većom dozom humora ili je jednostavno čovjek sam razvio drugačiji arsenal oružja za osvajanje suprotnog pola-ne bih znao reći. Ali ima i primjeraka koji imaju gotov' sve, kao Grinajz npr., ali to su rijetki slučajevi ili izdanci, suho zlato, takoreć.

I sam imam dojam da su "ružni" il' da korisitmo izraz manje lijepi ljudi nekako opušteniji, duhovitiji. Sad da l' nas je Bog stvorio takve i izjednačio nas na neki način, tj. nekima dao ljepotu s nešto manjom dozom humora, a nekima nešto manje ljepote s većom dozom humora ili je jednostavno čovjek sam razvio drugačiji arsenal oružja za osvajanje suprotnog pola-ne bih znao reći. Ali ima i primjeraka koji imaju gotov' sve, kao Grinajz npr., ali to su rijetki slučajevi ili izdanci, suho zlato, takoreć.
Samo sabura
- titicha
- Osvježenje foruma
Naravno da prvo sto primjetimo kod nekog je fizicki izgled.
To nas,na prvu,privuce ili ne. Ali ako je ta osoba samo lijepa i ne posjeduje
nikakve druge kvalitete ,onda- nula bodova.
To je kao-lijepa boca s losim picem unutra.
S druge strane,manje lijepa osoba moze biti puno privlacnija s nekim drugim kvalitetama
To nas,na prvu,privuce ili ne. Ali ako je ta osoba samo lijepa i ne posjeduje
nikakve druge kvalitete ,onda- nula bodova.
To je kao-lijepa boca s losim picem unutra.
S druge strane,manje lijepa osoba moze biti puno privlacnija s nekim drugim kvalitetama
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Čarobni wrote:Ako si loša osoba, džaba ti što si ružan.
Ili ako si losa osoba dzaba ti sto si lijep,ljepota je prolazna

I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
Pade mi jesto na pamet..kad malomdulje gledam ljude,mvecija nas lici na neku zivotinjicu...ja sebi licim na lasicu.
Nicije lice nije simetricno sasvim ...
U umjetnosti postoji omjer dijelova lica koji daje dojam sklada tj. ljpote...
Meni je bitja izrazajnost lica a ona se svakako postize pomocu osobnosti...Velik orlovski nos ce biti lijepmak coek ima sarma ...ak nema, hbo ljepotu...
Nicije lice nije simetricno sasvim ...
U umjetnosti postoji omjer dijelova lica koji daje dojam sklada tj. ljpote...
Meni je bitja izrazajnost lica a ona se svakako postize pomocu osobnosti...Velik orlovski nos ce biti lijepmak coek ima sarma ...ak nema, hbo ljepotu...