sevap priklati

zamisli zapne se nekome zaiskati dzabe lijek

Moderator: Krokodil Behko
Koji više vole igrice od žena..Biba wrote:Hvala bogu pa ima takvih....muskica
Pa zar nije bit u tome da ju je odbio...nece svaku hbga...greeneyes wrote:Koji više vole igrice od žena..Biba wrote:Hvala bogu pa ima takvih....muskica
Hmm, a je l' ona njegova djevojka ili neka tamo? Ako je ovo drugo-ondaK ok.Biba wrote:Pa zar nije bit u tome da ju je odbio...nece svaku hbga...greeneyes wrote:Koji više vole igrice od žena..Biba wrote:Hvala bogu pa ima takvih....muskica
Ima brzopletih,mali neke cure si umisljaju da su necije djevojke..pa eto uvjerila se koliko mu je djevojka kad mu je morala pored sebe zive golisave fotke slati...lijepa pameti...greeneyes wrote:SoLy, ima nas brzopletih.
Joj sramota me mrtvog covjeka spominjati..tak je jedna ravnateljica slala poeuke vragbabinom sinu a on nista....ma znas kad je baba izjavila da bi mogla gola kraj njega lezati nista ne bi bilo....tak i taj momak...nije zainteresiran...sta stolica...pa mozda ga je tim navaljivanjem uplasila majke mi...storm wrote:Njega treba na električnu stolicu
Ma dobro ja to onako poluozbiljno.....iz priče je očito da su bili par, nije ga neka tamo x smarala, pa da ignorira....Biba wrote:Joj sramota me mrtvog covjeka spominjati..tak je jedna ravnateljica slala poeuke vragbabinom sinu a on nista....ma znas kad je baba izjavila da bi mogla gola kraj njega lezati nista ne bi bilo....tak i taj momak...nije zainteresiran...sta stolica...pa mozda ga je tim navaljivanjem uplasila majke mi...storm wrote:Njega treba na električnu stolicu
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests