Nemam pojma druGe moj, nisam nikad bio u radnom odnosu, a osiguran pogotov'.Jonas wrote:Da li prestankom rada imas pravo na naknadu s Zavoda?

Moderator: VIP
Nemam pojma druGe moj, nisam nikad bio u radnom odnosu, a osiguran pogotov'.Jonas wrote:Da li prestankom rada imas pravo na naknadu s Zavoda?
greeneyes wrote:Nemam pojma druGe moj, nisam nikad bio u radnom odnosu, a osiguran pogotov'.Jonas wrote:Da li prestankom rada imas pravo na naknadu s Zavoda?
imaš neko vrijeme , 3-4 mjesecaJonas wrote:Da li prestankom rada imas pravo na naknadu s Zavoda?
Još kažu meni:" Učise i ti bacaj malter, ali kad razmislim bacim ja sa mistijom, ali meni valja opet npravit to što sma pobacao"rethna wrote:Nije ni majstor nekad lahko bitiMutevelija wrote:Ma jok mješalica.Hannibal Lecter wrote:Jel rucno?? ja sam jednom mijesao malter rucno i nosio ga na treci sprat, to su muke... stari samo ceka gore i zajebava se s onim malterom a ja po dvije kante u ruke ii na stepeniceMutevelija wrote:Miješao malter.
Napravim istresem u kolica, onda napravim još u mješalici 2 kolica i odmaram dok oni pobacaju.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests